Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Hoop is geen strategie helaas…

 2. 2

  Oscar

  De club heeft geinvesteerd. Niet is spelers maar in de hoofdtribune. In een Nieuw supporters cafe en heeft de prijzen verlaagd.

  Zo meteen is onze Zhang weer terug en wie weet zijn er nog verassingen in petto voor andere nieuwe spelers. Wie weet waar de twee zepers tegen Emmen en Almelo goed voor zijn. Het zal ook de Chinese aandeelhouder de wenkbrouwen hebben doen fronsen.

 3. 3

  Hans

  Hoe belachelijk kan United Vansen zichzelf maken? Ze hebben kennis van voetbal zaken, maar zijn eigenlijk een luchtkasteel van niets, voor FCDH. Als ik de cv van Wu lees dat hij een financieel specialist is, zal dat wel zo zijn, maar niet voor de club waar hij commissaris is. Deze Chinezen kunnen van mij weg blijven, want ze doen toch niets, is duidelijk gebleken.

  En verder over de wedstrijd van gisteren; Fons laat de spelers voor aanvang van het duel eerst een koude douche nemen, misschien zijn ze dan wel wakker. Verder lopen er een paar spelers die totaal geen toevoeging zijn voor het elftal. Namen hoef ik niet te noemen, een ieder ziet het wel.

 4. 4

  carrero

  gewoon lekker oprotten die typhus Chinezen.

 5. 5

  Theo

  Wat iedereen hier voor het gemak vergeet: ons kostenpakket is in verhouding met vergelijkbare clubs in de eredivisie VEEL TE HOOG. Dat hebben de Chinezen zelf te laat vastgesteld. Van der Kallen heeft, als een echte bankman, alles gedaan om zwarte cijfers te schrijven en is vervolgens met de club de boer opgegaan. United Vansen is er, populair gezegd, ingelegd of ingeluisd. UVS is, met investeringsplannen, aan de klus begonnen maar merkte al snel dat de kwaliteit van de club over de gehele linie
  (staf, spelers, technische leiding, opleiding) bovenmatig gesalarieerd was, en nog steeds is!
  De term bodemloze put is van toepassing. Dat is duidelijk gebleken bij de Ondernemingskamer, waar enkele binnenstadsslimmeriken dachten te scoren, maar waardoor we nu voor jaren met de neus op de feiten zijn gedrukt. Resultaat: er wordt pas geïnvesteerd nadat er gesaneerd is. En dat gaat bloed kosten, bereid je daar maar op voor.
  Maar ja, we blijven gewoon doorgaan met schelden en beledigen. En zelf voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.

  1. 5.1

   Ml. Wu

   Hihihihihihihihihihi hoe velzin je het allemaal Theo, jij moet wel heel veel dlugs voolgeschleven klijgen van jouw psychiatels vool jouw meeldele pelsoonlijkheden hihihi die Theo

  2. 5.2

   Hans

   Was het maar waar dat wij supporters voor een dubbeltje konden kijken. Mensen geven soms hun laatste centen uit voor de club waar zij van houden, en zitten niet op de eretribune, met hapjes en bitterballen. Laat FCDH daar maar eens over nadenken, want voor de supporter is het bitter en zij hebben geen ballen. Hoe kan UVS er ingeluisd zijn met al hun financiële experts als ik sommige CV lees. Ik heb geen notie wie of wat er verdiend wordt, maar dat het teveel is ben ik met je eens Theo, na al weer 2 wanprestaties. Als de Chinezen een miskoop hebben gedaan, investeer dan, en weet ik zeker dat het goed komt. Over een paar jaar kennen we Ajakkus niet meer, welke Chinees vertelde dat ook al weer, met zijn Utopische gedachten.

 6. 6

  M.Noort

  Ik zal mijn column over de wedstrijd tegen Heracles niet schelden en beledigen en zeker niet op de 1e rij gaan zitten. Maar Theo, wel zal ik kritisch en realistisch zijn.

  1. 6.1

   Theo

   De laatste die ik op deze site en daarbuiten iets verwijt is M. Noort. De wijze waarop van zijn kant kritiek wordt gespuid en realisme wordt gepredikt is naar mijn mening voorbeeldig. Het maakt deze site tot een realistisch forum. De kleuterschooltaal van baby Wu wordt immers door niemand nog als grappig beoordeeld. Daar leest iedereen ouder dan 5 jaar overheen. Ik zal er hierna geen woord meer aan vuil maken.

 7. 7

  Iwi

  Vandaar dat tot op heden daar nauwelijks nog op wordt gereageerd.

 8. 8

  Marcoke

  Het uitgavenplaatje zal (precies weet ik het natuurlijk niet) sinds we in dit stadion zitten onevenredig hoog zijn in vergelijking met de inkomsten. Ergens zijn er enorme inschattingsfouten gemaakt of de hele boel is geflest. En ik geloof ook niet meer dat ons verleden sponsoren ervan weerhoudt om in te stappen, die tijd is geweest. Er moet iets anders zijn waardoor de grote jongens de 3e stad van NL links laten liggen als het om voetbal gaat.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl