Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  Oscar

  Emmen, een plaatsje met 56.000 inwoners. Nog niet eens de helft van Zoetermeer. En dan zo’n elftal op de been brengen. Voortdurende druk en hoge handelingssnelheid. En die keeper van hullie dan. Die lange irritants darm. Wat was die goed.
  Daar konden we niet zoveel tegenin brengen.

  Ben het eens met de kritiek van M. Noort. Bakker, Lorenzo en Falkenburg horen op de bank. En idd heb je niks aan Malone als hij niet op het middenveld staat.

 2. 2

  Brammetje

  Wat betreft het middenveld ben ik het met je eens, al denk ik wel dat een middenveld met El Khayati, Goossens en Malone/Immers veel meer voetbal zal leveren. Khayati en Goossens kunnen allebei redelijk voetballen. Met die twee op het middenveld en iemand erachter die de gaten dichtloopt (Malone is hier het meest voor geschikt) kan je veel meer uit je team halen.

  Een ander punt is dat ik onze ploeg zelden betrap op het diep lopen zonder bal, uberhaupt het bewegen zonder bal. Hooi is even hoog als de cornervlag. Die jongen moet niet het duel aangaan. Hij moet diep gaan en de bal in de loop meekrijgen. Op topsnelheid rent hij net als Becker bijna iedereen voorbij. Er zit wel degelijk kwaliteit in het elftal maar daar moeten ze wel gebruik van maken.

  Zolang de mentaliteit niet goed is heb je er echter vrij weinig aan.

  Verder mogen ze van mij Goppel of Polley op de back positie gooien. Die kunnen in de toekomst aardig wat geld waard worden. En Groothuizen blijft af en toe een grabbelaar.

  1. 2.1

   Ed

   Indy was idd niet bepaald klemvast vanmiddag

 3. 3

  Rijswijk

  Maar we hebben tafeltjes bij de stoelen in dat ene lege vak in het stadion. Lekker drankje er bij heel veel om deze wanverstoning te vergeten. Binnenkort zullen er meer lege plekken zijn want in de eerste wedstrijd verliezen van Emmen hakt er in

 4. 4

  Marcoke

  Mee eens helaas. Als je ziet hoe de meesten over dat veld lopen te sjokken….. kost wel heel veel moeite lijkt het. Geen enthousiaste uitstraling dat ze er echt zin EN geloof in hebben. Er zit totaal geen voetbal vernuft in die ploeg, en dat is de onkunde van de coach.

 5. 5

  carrero

  supergoed gesproken mnoort.
  precies mijn gevoel. Schaamte , ontnuchterend, Wat een irritatie over mijn eigen club. fcdh onwaardig.
  Allen Immers en Tomi klap ik nog voor.
  Nou moet Fons nog ff goed naar je luisteren. Dan heb ik Mijn kaartje voor Heracles tenminste niet voor niets gekocht. Maar ik zie het somber in. Tijd van pamperen is wat ons supporters betreft voorbij. Wisselen. zweep erover en durfen voetballen.
  gvd FCDH

  beste column van de sites. welcome back m noort

  1. 5.1

   carrero

   ps. Ed , hebben we een nieuw vriendschschapsverbond met canada ofzo.

  2. Ed

   hopelijk snel vanaf

 6. 6

  Maxwin

  Kan Canada drugs geen overdosis nemen?

 7. 7

  Marcoke

  Kent iemand nog een Canadese apotheek? Moet nog wat eeltpleisters hebben

 8. 8

  Lang

  En vergeet onze aanvoerder niet want die was de draad ook weer volledig kwijt zondag.Terecht gewisseld verdedigend een drama en gaf in de opbouw ook niet tbuis

 9. 9

  mars

  middenveld malone goossens goppel spits immers

 10. 10

  Marino

  Misschien moet je trainer worden als je het zo goed weet

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl