Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  Iwi

  Amen.
  FCDH Till i die.
  Maar denken de spelers er ook zo over?
  Ik kan al 6 basisspelers opnoemen die liever elders hadden gebalt.
  Dat stralen ze ook wekelijks uit.
  De in aanleg en kwa motoriek slechtste speler van de eredivisie is de enige die zn best nog doet.
  Ik moet nog geen 12 uur na deze schaamteloze wanvertoning alweer de zoveelste open sollicitatie lezen van El Khayati.Die overigens de 2e helft liet zien,waarom hij in mijn ogen tekort komt voor de top.
  FCDH till i die,maar dan wel graag jongens(desnoods eigen jeugd)die met hun hart spelen.a.u.b

 2. 2

  Olitano

  Een stukje uit het hart gegrepen. En zo waar als het maar kan. Er zijn wel stappen te maken maar dan moet er echt groot geld in. Ondertussen een oud verhaal maar nog steeds waar.

 3. 3

  Rob

  Het blijft idd je club maar je wilt wel dat er op het veld respect is naar de supporters. Topvoetbal verwacht denk ik niemand maar inzet en bluf des te meer.
  Zie je vervolgens dat er van clubjes als Emmen en NAC verloren / gelijk gespeeld wordt zit je niet echt te genieten.

 4. 4

  Ed

  O wat is het tog fijn om F.C. Den Haag supporter te zijn!

 5. 5

  Marcoke

  Ja Ed zo ervaar ik het al sinds 1986. Maar er genoegen mee nemen? Nooit…

  1. 5.1

   Ed

   Genoegen nee uiteraard niet, maar wel mee leren leven! Supporter ben je niet voor even, maar voor het leven!

 6. 6

  carrero

  mijn Engels is misschien niet zo goed maar wat bedoelt mnoort met “tie” in de slotzin. Haags hart met stropdas.?!
  Voor de rest is dit wel absoluut het meest mooie en best beschreven supporter gevoel ooit. Voor mij raakt het precies de kern wat ik voel en ervaar om voor deze club en stad te zijn. Knap hoe mnoort dat uit zijn pennetje schud.
  Den Haag till I die

  1. 6.1

   Ed

   Winnen,verliezen of gelijkspel…

  2. 6.2

   Adowoman

   Tie = gelijkspel

 7. 8

  Adowoman

  Had ik kunnen zijn, woorden die over mij gaan buiten dat ik ivm verhuizing geen Haagse maten heb. Sinds mijn 10e naar het zuiderpark waar Ron de Roode mijn held was. Vele eerste divisie wedstrijden gezien, veel verliespartijen. Wij kunnen veel hebben, hoe slecht het ook gaat. Ado zit in je hart, dat is een gevoel, dat is niet uit te leggen. Ga naar diverse uitwedstrijden en mijn zoons ook.

  Oja detail, sinds de jaren 90 verhuisd naar de regio Dordrecht ivm relatie. Kids komen uit een feyenoord regio maar ik heb ze ADO liefde geleerd en nu staan ze met vaste ADO vrienden op de north side. En ik zit bij anderen op vak Q…

  Ja, ik ben op en top vrouw, ex voetbalster, Adowoman en op en top supporter…

  Donderdag weer geërgerd uit de Kuip vertrokken en morgen zijn we er weer bij.

  Waarom? Het is dat ADO gevoel dat in je hart zit…

 8. 9

  Peter

  Mooi stukje Ed!
  Heel herkenbaar.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl