Braamhaat foutloos? Voor ons ja we hadden het een keer mee. Wormgoor had net zo goed rood kenne hebbe

Raar is dat je wint, drie broodnodige punten haalt, en dan niet met een tevreden gevoel huiswaarts gaat. Ik had dat ook. Misschien ben ik wel te veel eisend, vraag ik dingen van onze ploeg of van onze club die niet mogelijk zijn.

eddy

Je kan niet eens normaal parkeren meer! P1 is tegenwoordig voor personeel die staat dan halfvol.
    Hansen heeft ons nog gered zeker de laatste minuut nog.
    dan hoor je later op die domme radio west van ene taco……. dat hansen slecht was een 5 gaf die,wat een sukkel is dat,taco kan beter naar mexico gaan de loser.
    eerste helft was goed,2e helft weer een drama,wat doen ze in de rust blowen ofzo.

4. 4

rob

Lekkere punten maar wat is het toch slecht. 2-0 voor en dan in eigen huis achter Willem II aanlopen. Meeste balbezit voor Willempje. Blijven maar die klote lange bal spelen.
    Zal toch echt beter moeten worden.

5. 5

hageneesje

Met geluk gewonnen, w2 was de enige die echte wilde voetballen. Laten onze tegenstander elke x rustig tot aan de middenlijn opbouwen en dan zetten we pas een beetje druk. Super blij met deze belangrijke punten maar op deze manier ga je ben ik bang niet veel punten pakken.

6. 6

De Geep

We hadden ene scheidsrechter in Eindhoven ook niet echt tegen.

7. 7

dh

De man in vorm met die lange benen van hem scoorde alweer zijn 10e doelpuntje van het seizoen. Het zijn er 9 doelpunten geen 10.