Over de schrijver

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Rob

  Die Turk is gewoon een aansteller. Zo erg was het ook weer niet en bovendien draait hij zelf zijn een er onder.

 2. 2

  Brammetje

  Die Bilal ging zelf liggen als een oud wijf. Vervolgens rollen als een mongool en dan stapt Duplan erop…risico van het vak! En vervolgens maakt Bilal na een act alsof hij dood gaat een sprint van 60 meter. Geen wonder dat hij nu een grote collectie met aanstekers heeft.

  Gelukkig heeft Henk mijn advies gevolgd. Gewoon met 5 verdedigers spelen, compact en de jongens voorin doen hun werk wel. Dit keer met hulp van ‘Sven Veltman’. Kijk wij hoeven niet een 4-3-3 systeem te zien met tikkie takkie. Doe maar gewoon een compact 5-2-3 systeem met veel passie en inzet. Dat is leuker en beter voor onze ploeg! Kick en rush, werken tot je dood valt en vervolgens weer opstaan!

  Mijn longen doen het gelukkig nog. Waren kekke rookbommetjes!

 3. 3

  GeorgeJMS

  Prima stukkie weer, M. Noort, kritiek of niet: je mag blijven, hehe.

  Wij zijn altijd fanatieker geweest dan 010. Het optische verschil wordt veroorzaakt door het feit dat een volle Kuip, die nu eenmaal bijna 4x groter is dan ons stadionnetje, sowieso sfeervol overkomt. Zeker in vergelijking tot de andere 2 grote clubs. Bij 020 zit ’t ook vrijwel altijd vol, maar met een combinatie van mietjes en successupporters ( oftewel: suckers & sucsups ) en de boeren in 040 zijn wel vaak luidruchtig, maar als hun club minder draait gaan daar meteen alle Lampies uit.

  Maar terug naar ons. Een magistrale wedstrijd met inderdaad een heel slimme zet van Fraser, ofschoon er hier op dit forum al vaker ( mede door mijzelf ) is gewezen op het gebrek aan een controleur/gatendichter op het middenveld. Fraser heeft dat zelf dus duidelijk ook onderkend en, aangezien Corrie Lems al te oud is :D, Derijck die (vacante ) positie laten invullen. En die deed dat zeer goed tegen de normaliter zeer gevaarlijke aanval van Feijenooit. Al kun je voor die positie, in mijn ogen dan, ook opteren voor Meijers.

  Over dik 4 dagen naar het verre zuiden voor de op zeker altijd lastige uitwedstrijd in Kerkrade. Toch zijn we daar niet bij voorbaat kansloos. Ik denk dat wij meer kwaliteit in de selectie hebben dan die Limbo’s, maar het zal daar neerkomen op passie en strijd ( zoals gisteren dus ), want dat zijn altijd de wapens geweest in de thuiswedstrijden van die mijnwerkers. Wederom echte Haagse Bluf gewenst dus en een combinatie van vechtvoetbal met technisch en tactisch surplus – in m.n. onze voorhoede. Want wat is Havenaar goed, zeg. Hij heeft gisteren even aangetoond feitelijk beter te zijn dan zijn voorganger. En met een Schaken erbij op volle toeren worden verdedigers extra nerveus.

  En ja, Immers. Haagser lopen ze nauwelijks op de velden rond, maar hij zit ( letterlijk, nu ) wel bij een grote club en beurt heel wat meer dan hetgeen F.C.D.H. kan bieden. D’r zullen uiteindelijk andere factoren een rol moeten gaan spelen bij een eventuele terugkomst, zoals bijvoorbeeld zijn liefde voor F.C.D.H., de vraag of hij bij ons ( veel ) meer aan spelen toekomt dan in 010, en of F.C.D.H. voor de winterstop een goede reeks gaat neerzetten en haarzelf daarmee een uitstekende uitgangspositie creëert voor het streven in de 2e seizoenshelft naar een relatief hoge eindklassering.

 4. 4

  Pinoy

  Mooie stukken weer heren 🙂
  Feit is wel dat Derijck (die het absoluut geweldig deed) geen Cor Lems is en je nu dus in een 5-2-3 opstelling speelt. Wat weer betekent dat je het initiatief aan de tegenstander laat. Wat dat betreft zou Meijers idd geen slechte optie voor die positie zijn, omdat die in balbezit ook aanvallend denkt.

 5. 5

  lodewijck van avezaath

  wees ook maar een beetje blij met de scheids.

 6. 6

  Kaalkop

  Supah wedstrijd gezien. Heerlijke pot. Vandaag de hele dag met een grote glimlach rondgelopen tussen de feijenooit supporters en Lodewijk waar heb jij het nou weer over joh negatieveling, was gewoon een dikverdiende overwinning

 7. 7

  Vorepark

  Meneer Noort, zoals bijna altijd prima teksten. Trek je niks aan van critici en gewoon blijven komen.

 8. 8

  Vorepark

  Voor de variatie nou eens iemand van de tegenpartij die in eigen doel schiet. Ook wel eens leuk.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl