Over de schrijver

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  VinzDH

  Politiek en religie hoort niet bij onze club dat heb ik al ergens anders gepost op deze site.
  Maar dat mensen zeggen dat het niks met de islam te maken heeft kan ik niet serieus nemen. Helemaal nu steeds meer moslims zelf zeggen dat het wel degelijk met de islam te maken heeft (uitleg in eerdere post) en dat alleen de moslim in de wereld deze vorm van islam kunnen bestrijden en niet als ware islam te beschouwen. Maar als 80 % van de turken in Nederland acht IS staat wat uit een onderzoek was gebleken is er nog een lange weg te gaan.

  Veder reageer ik niet meer op politiek of religie kwesties.

 2. 2

  MonkNL

  Ja leuk wat je allemaal zegt VinzDH en ik snap het ook wel maar wat heeft die overtuiging of mening te zoeken bij een wedstrijd van FCDH? En waarom moeten er spreekkoren zijn hierover bij een thuis wedstrijd tegen Vitesse? Prima al die meningen, maar als er een politiek statement gemaakt moet worden moet dat niet gebeuren in een stadion vanaf de tribunes. Het heeft nl niets, helemaal niets met onze club te maken.

  1. 2.1

   VinzDH

   omdat jou reactie niet over religie gaat reageer ik dan maar

   ik weet niet zo zeker of jij het snapt want ik heb het nergens over spreekkoren bij een wedstrijd over onze club fcdh of de wedstrijd tegen fietstas dat maak jij ervan. Ik reageer op iets heel anders wat niks met onze club of überhaupt met voetbal te maken heeft. Dus snap totaal niet dat jij dat erbij gaat halen.

 3. 3

  Pinoy

  Ik vind het een prima stuk.

  Sommigen onder ons vinden echter dat er op deze site alleen maar over voetbal gesproken mag worden, omdat de hedendaagse ellende niks met voetbal te maken zou hebben. Zit op zich best wat in hoor, alleen vergeten we dan voor het gemak wel dat de wedstrijd begon met een minuut stilte en extra veiligheidsmaatregelen nav diezelfde ellende.

 4. 4

  m-o

  Dat is wat ik bedoel.

  Genoeg mensen die moslim zijn in het stadion. Dat was mijn enige punt.
  We zijn met zn allen daar voor Den Haag!

 5. 5

  mars

  ben wel met groot gedeelte eens maar wat er onder de vluchtelingen gebeurt klop ook niet he het zijn wel de moslims die de christenen over boord gooie omdat tie niet hun geloof hebben denk daar ook ff over na voor je de moslims de hemel in prijst

 6. 6

  Penalty koning

  Al het geloof is bagger kijk naar de geschiedenis van de mensheid, het is kansloos dom en de feiten bevestigen dat of het nu Islam, Christendom, Jodendom, etc.etc. is. Het is jammer dat deze kansloze uitvinding ervoor zorgt dat we nu een overbevolkte oorlogszuchtige aardkloot hebben. Ik zeg chapeau!

  1. 6.1

   M-O

   Het geloof is sws een grote onzin joh.

   Kansloos. Nooit bevestigd. Mensen gaan gewoon dood. Niet naar de hemel of hel. Je gaat gewoon dood.

 7. 7

  lodewijck van avezaath

  rip

 8. 8

  Segbroek

  oke laten we het maar weer over voetbal hebben. Ben het iig eens met jou stukje Ed. Den Haag is een mooie stad waar we voor mijn gevoel prima met z’n allen samen leven. Ik heb 0 reden om bepaalde groepen (wie dan ook) te haten of weg te willen…

  1. 8.1

   Ed

   Stuk is niet van mij he

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl