Over de schrijver

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  Bob

  Perfect stuk. Stuur het ook even door aan de interviewer en aan onze perschef. Kunnen ze nog eens wat leren.

 2. 2

  Roosjuh DH

  Perschef kennisoverdracht hahahaha.

 3. 3

  Geertruidenberg

  Wederom niets aan toe te voegen, nu nog vertalen in het Chinees en dan doorsturen naar Wang!

 4. 4

  Vorepark

  Zelf niet presteren en dan naar de supporters wijzen. Schaam je Henk.

 5. 5

  Nâh Nâh

  Mooi geschreven M.Noort en zo waar!

  Fraser, eat your heart out, je bent gewoon niet goed genoeg en weet de selectie niet voldoende te motiveren.
  Als je echt ballen in je broek hebt, had je na de blamage bij Genemuiden gewoon het tweede elftal opgesteld. waarschijnlijk hadden die meer passie en inzet getoond dan de huidige selectie.
  Ondertussen help je op deze manier wel mijn cluppie naar de kloten.
  Van mij een witte zakdoek en bedankt voor niet bewezen diensten!

  En voor alle labbekakken uit de selectie: denken jullie nou zelf dat je hiermee ook maar één stapje vooruit zonder enige passie en inzet te tonen en je carrière in de lift zit? Ja hoor, alle topclubs kijken met spanning uit naar de winterstop zodat ze jullie inlijven tijdens de transfer periode,
  DREAM ON!

 6. 6

  Iwi

  ach jongens. Alle uitspraken worden uit zn verband gerukt. dat weten we onderhand nu wel toch? Henk is geen top trainer,dat is inmiddels wel duidelijk. Wat de China soap betreft,maak ik me ook wel zorgen. Anderzeids laat die Media en satirische opmerkingen rondom FCDH maar lekker gaan. Niemand heeft een glazen bol. ook de heertjes van tv niet. diezelfde kk joduh lulde en lachte een jaar geleden nog dat die Chinees en zn bedrijf helemaal niet bestond.

 7. 7

  Mark

  Bring back the passion! Op het veld en op de tribune!

 8. 8

  lodewijck van avezaath

  goed geschreven gooz

 9. 9

  Marco

  Kan me wel vinden in het meeste wat je schrijft. Die1e goal van hun doe je niets tegen dus dat was niet echt een fout van de verdediging. Fraser staat niet wekelijks maar DAGELIJKS op het veld met die gasten en je zou dan idd verwachten dat hij mensen (profs) beter maakt maar zeker zijn beoogde manier van spelen over kan brengen op de groep. En dat is niet wekelijks lopen te schutteren. Natuurlijk hebben wij middelmatige spelers maar dat hebben Pec, Heracles en Roda ook en die staan dik boven ons dus het kan wel….Weet je wat ik denk wat het is, de angst om fouten te maken (getuige de eindeloze tikkies breed en terug) en teveel opdrachten gekregen van de trainer. Daarmee haal je de creativiteit en het initiatief uit de spelers en worden het robotten die opdrachten moeten uitvoeren. Dat zie je overal in het voetbal maar bij ons voeren ze die opdrachten alleen zo beroerd uit.

  Onze club wordt aangevoerd door een stelletje onbenullen dat wil je niet weten, van Wigt tot die perschef en alles wat er omheen hangt. Wat een amateurs zeg niet normaal. Als je goed luistert naar de letterlijke onzin die uit Fraser zn mond komt schaam je je gewoon. De catering is nog steeds bagger (broodjes zijn vaak op, weinig aanbod eten, prik uit limonade en die achterlijke munten vanaf 10,50 euro…vooral die 50ct zijn idioot.) Er zijn ook mensen met functies die er geen klote van snappen, knulligheid op en top. Nu weer die Chinees met zn rare fratsen. Jammer dat er binnen onze mooie club zoveel verschillende stromingen zijn met allemaal egootjes en eigen belang. Zo, nu weer aan het werk 🙂

 10. 10

  Brammetje

  Maak mij maar chef catering Marco! Ik los het wel op! Tegelijk met wat andere zaken in en rondom het stadion!

 11. 11

  Brammetje

  Maak mij maar chef catering Marco! Ik los het wel op! Tegelijk met wat andere zaken in en rondom het stadion!

 12. 12

  martin

  Het is bij de meeste spelers of onkunde of mentaliteit.
  Als het onkunde is zou Henk ze als trainer beter moeten Coachen.
  Als het gebrek aan mentaliteit is zou hij gemotiveerde spelers uit het 2e moeten laten mee trainen met een hesje aan. Het is al belachelijk om iemand met zo een salaris te moeten motiveren. En misschien klink het bij de meeste van jullie gek maar geef de achterhoede les in dammen.
  Daar leer je precies hoe een verdediging en aanval te werk gaat.
  En dat meen ik serieus.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl