Over de schrijver

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  M-O

  Lekker stukje!

  Echter een klein dingetje:

  Er werd op Noord gescandeerd; we zijn niet bang voor de islam..

  Islam heeft niks fout gedaan, er zijn genoeg islamitische mensen in het stadion, voetbal is voor ons allemaal (behalve die het niet willen en verstoren).

  Ben zelf geen gelovige. Maar respect moet je blijven houden..

 2. 2

  Eddy

  M.o islam is terreur, vrouwenhaat , uit naam van islam de Koran verspreiden zij terreur . Een ziek geloof .

  1. 2.1

   M-O

   Ben zelf van Koerdische afkomst. IS is samen met Turkije onze grootste vijand.

   Ik ken genoeg mensen die wel ‘gelovig’ zijn maar wel van alles doen zoals roken drinken, sex voor het huwelijk, drugs, niet naar moskee etc. Daar pak je die mensen ook mee. Daarom bedoel ik dat het een beetje tever ging hahaha

  2. Pinoy

   Ik denk toch dat er een groot verschil zit tussen bang zijn en respect hebben.

   Overigens heb ikzelf niet veel respect voor mensen die namens welke god dan ook besluiten dat het toch wel erg cool is om onschuldige mensen op te blazen. Dan heb ik toch liever mensen die roken, drinken en zich een slag in de rondte neuken, ook al zijn ze niet getrouwd.

 3. 3

  Iwi

  Dereijk op het middeveld Top! tevens een wapen bij dooie spelmomenten voor de goal van de tegenstander en wegblijven bij onze eigen 16meter. Juist klasse dat ie achter die bal(pingel) ging staan. Is weer de leider. Timothy is back! Ik snap die kritiek op Schaken niet. Gewoon lekkere acties en een plaag voor iedere links back. Een buitenspeler met lef kan wel eens de bal verliezen en liggen nu eenmaal iets vaker op de grond. Havenaar had nu eens een keer zn dag niet. dat kan een keer gebeuren.

 4. 4

  Penalty koning

  Er is maar 1 geloof en dat is FCDH!

  Ze moeten Beugelsdijk centraal zetten en Zuiverloon naar rechtsback, Malone is geen rechtsback en dat zie je vaak.

 5. 5

  Carrero

  Even een klein dingetje voor m-o:
  Wat zit je nou over respect….
  Wij zijn den haag uit nederland, een land met katholicisme als basis.
  Er word een minuut stilte gehouden uit respect voor slachtoffers die in de naam van islam zijn omgekomen/afgeslacht.

  Ik vind het een heel ludieke boodschap van ons om zingend te kennen te geven dat wij niet bang zijn voor een godsdenst van ver en die hier niet thuishoort.

  Wanneer komt er eens respect voor hoe wij hier nou eenmaal zijn opgegroeid, onze normen en waarden, onze kleuren, groen en geel is ons geloof en wij hebben niks te maken met woestijn culturen maar leven achter de duinen bij een koude noordzee en worden warm van FC Den Haag en zijn …….voor niemand bang….

  Tjsa, maar dat begrijp jij dus niet.

  1. 5.1

   M-O

   Gozert ik heb het over dat er ook andere mensen aanwezig zijn dan katholieken, daarom.

   Ik ben absoluut niet gelovig. Mij doet het niks. Maar ik heb het over mensen die moslim zijn en ook in het stadion zitten. Daarom.

   Wil je die er ook uithebben? Onschuldige mensen die denk ik geen foute bedoelingen hebben. Die mensen stonden ook absoluut 1 min stil.

 6. 6

  lodewijck van avezaath

  carrero helemaal gelijk.

 7. 7

  Kaalkop

  Helemaal met je eens Carrero en ook met M.noort. Heb genoten van deze spannende pot. Jammer dat we niet de 3 punten gepakt hebben. Op basis van de 2e helft had dat niet onverdiend geweest. Nu doorzetten deze lijn

 8. 8

  Rob

  Mis wel in het stukje het telkens maar weer terugkomen van het lange bal spelen. Kunnen er niet en verliezen daardoor teveel de bal waardoor de tegenstander kan aanvallen. Ik snap de kritiek op Schaken wel. Je verwacht van hem dat hij vaker zijn tegenstander voorbij gaat en dan een goede voorzet aflevert. Verder goed stuk.

 9. 9

  Segbroek

  Ja ben het wel met MO eens.
  Dat we zijn niet bang voor de islam gaat nog wel maar tegen Feyenoord hoorde ik:
  Allah is de hoer van r’dam.
  Echt walgelijk en dat is ook precies de reden dat het nooit vol gaat raken in het stadion.
  Kijk naar rotterdam daar lopen allochtoon/autochtoon/rijk/arm in Feyenoorn kleding en is IEDEREEN voor Feyenoord. (Werk daar)

  Kijk naar wie hier iets van Ado aan heeft oid .. Zegt genoeg.

  Wat een gelul dat dit een katholiek land is met die normen bla bla bla. Moslims wonen hier al heel lang, hebben een nl paspoort en horen hier dus gewoon thuis. Tuurlijk zijn er problemen maar hoeft niet iedereen over een kam te scheren..

  Net als die aanslag, die is door een paar gekken uitgevoerd, heeft NIKS met de islam te maken.
  En hallo zeg er staan ook genoeg achterlijke dingen in de bijbel .

  Ben zelf totaal niet geloving , heb er zelfs helemaal niks mee. Wordt alleen een beetje ziek van die intolerante/rascistische figuren..

  1. 9.1

   Kaalkop

   Haha wat een dom gelul Segbroek. Ik ken Rotjeknor zeer goed en dat is zeker weten niet het geval wat jij schrijft. Los van je feijenooit promotie verhaal wat je schrijft, zijn daar ook gewoon spanningen tussen allerlei bevolkingsgroepen. Dat is ook niet raar. Dat is menselijk

  2. 9.2

   VinzDH

   wou eigenlijk niet reageren omdat ik vind dat onze club buiten politiek of religie moet staan maar na deze onzin te lezen kan ik het niet laten

   Je bent echt een linkse drol als je denk de aanslagen niks met de islam te maken heeft.
   Zelf steeds meer moslims komen tot de conclusie dat het JUIST wel met de islam te maken heeft. Deze moslimterreur groepen zoals Al Qaida, IS, Boko Haram, Al-Shabaab om paar bekende te noemen zo zijn er nog tientallen. Voeren de islam uit die vanuit S-A (Saoedi-Arabië) verspreid word en wat word gezien als de ware Islam wat gebaseerd is op wahabisme. S-A financiert bv ook moskeeën in Nederland om hun ware Islam te verspreiden.

 10. 10

  Pinoy

  Ik ben ook niet gelovig, maar door die zogenaamde tolerantie (lees: onverschilligheid) hebben we een behoorlijk probleem laten ontstaan in west europa. Kijk ff om je heen in je eigen stad. Kijk wat er op scholen gebeurt tijdens de minuut stilte voor parijs. Kijk naar polls, waarin 80% van de turkse jongeren met nl paspoort aangeeft pro-IS te zijn. En zo kan ik nog wel ff doorgaan.
  Tuurlijk zijn er ook goeien, maar zolang die vrolijk de andere kant blijven opkijken zijn ze (zelfs volgens de nederlandse wet) medeplichtig. Dus zo heel raar is het niet dat er nu eindelijk protest daartegen komt. Het zou absoluut genuanceerder kunnen, maar hoe terecht is het daarover te klagen als je nagaat dat elke vorm van nuance ontbreekt bij “hullie”?

 11. 11

  MonkNL

  Ff serieus gasten, dit heeft toch helemaal niks met voetbal en ons FCDH te maken. Zowel pro als tegen niet.. Als we in het stadion zitten moeten we ons laten horen voor die 11 spelers op het veld en onze club. Geen roze reigah vlaggen, geen racistische uitlatingen en geen anti geloof spreekkoren. Ga dat lekker op het plein doen of op het malieveld. Die minuut stilte was uit respect voor de slachtoffers en hun achterblijvers, niets meer en niets minder..

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl