Over de schrijver

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  eddy

  daar valt niks meer aan toe te voegen op naar dort volgend jaar!

 2. 2

  Havane

  De trainer maakt fouten, ben ik het mee eens.
  Maar de zelfde trainer is ook degene die dit voorspeld heeft aan het begin van het seizoen. Het aankoopbeleid is totaal kut. De spelers die Fraiser wilde kreeg hij niet. We moeten het met dit bij elkaar geraapte zooitje doen.
  Gelijk tegen Exelsior is echter wel een mooi uitgangspunt voor volgend jaar tegen Emmen en Top oss.
  Kut elftal

 3. 3

  hoppie

  Door de zwakke instelling van spelers krijg je al hoop goals tegen, zoals gisteren dat Mikey niet meeloopt met Gouriye..

 4. 4

  Rob

  Heb hier niks aan toe te voegen. Lijkt zo uit mijn eerdere berichten gekopieerd te zijn. Denken en zien het dus precies hetzelfde.

 5. 5

  Rob

  De trainer is ook degene die Leeuwin, Poepon (die bij NAC lekker draaide) en Korte niet nodig had.

 6. 6

  voorburg

  De trainer is ook verantwoordelijk voor het halen van Derijcke (met een salaris die hoger ligt dan de andere)

 7. 7

  hageneesje

  de trainer durft ze niet te laten voetballen want het compact spelen is ze uitvinden. Hij staat inderdaad te herkauwen op ze kauwgom of die net van een houseparty afkomt waar ze hele goede dope verkochten.

  Als je na de 0-1 zag daarna ook gewoon weer elke bal voor excelsior was is echt te schandalig voor worden. Niemand die een goede bal op meijers kan geven want wat had die een ruimte zeg maar nee hoor die zagen ze niet.

  Als je met deze selectie en deze instelling straks nacompetitie moet voetballen dan weet je al wat je lot is. En zomaar terugkomen doe je niet want kijk is naar rkc.

 8. 8

  kater

  We kunnen nu alleen nog maar hopen op betere tijden, ben bang dat we keihard gaan degraderen

 9. 9

  Schaamte

  Goed geschreven stuk! Ongelooflijk hoe we ook in deze wedstrijd (THUIS tegen Excelsior) bij een 2-0 achterstand, bij balbezit gaan afwachten op onze eigen helft! Zelfde instelling als tegen PSV met 10 man…. Met tegenzin ga ik naar het stadion om me weer 90 minuten te ergeren aan een K.. instelling! Techniek is niet snel te verbeteren, maar instelling moet er altijd zijn!

  Nu is het 1 aphatisch zooite, echt een stelletje losers staan er op het veld! Gooi die knop nou is een x om, knal er vanaf minuut 1 vol op, jaar door, geef ze geen rust en toon nu voor het eerst een keer inzet! Spelers van Den Haag, lees dit, lees het nog een keer, denk er over na, print het uit en hang het op in de kleedkamer! Draai dit om, vecht en win!

 10. 10

  GeorgeJMS

  Ik vind het te gemakkelijk Fraser de volledige schuld in de schoenen te schuiven. Het ontbreekt een groot aantal spelers eenvoudigweg aan kwaliteit en anderen – en dat is veel kwalijker! – aan inzet en mentaliteit.
  Je kunt Fraser verwijten te halsstarrig aan het systeem van de vorige 2e seizoenshelft vast te houden en niet over de flexibiliteit om over te stappen op een meer aanvallende speelwijze te beschikken. Waarschijnlijk zit dat in de aard van het “beestje”: Fraser denkt als voormalig topverdediger in eerste instantie vanuit een defensieve instelling.
  Neemt niet weg dat ik, als oudere supporter, het liefst Corrie Lems als eindverantwoordelijke voor de ploeg zou willen zien staan. Met eventueel Martin Jol als T.D.

  De huidige samenstelling van de selectie, evenwel, kun je Fraser niet aanwrijven. Hooguit zijn goedkeuring in het te lichtzinnig van de hand doen, dan wel verhuren, van een aantal spelers die nu wel degelijk een nuttige bijdrage hadden kunnen leveren.
  De kwaliteitsarme selectie is in hoofdzaak het gevolg van – wederom – verkeerde inschattingen door de clubleiding. (Groot)aandeelhouder(s), R.v.C.-leden en directie lagen van de zomer gelijk Tantalus verlekkerd omhoog te kijken naar de enorme (financiële), doch (tot op heden) onbereikbare worst die hen werd voorgehouden.
  Gokkend op de Chinese miljoenen, waarmee ‘in augustus topspelers naar Den Haag zouden kunnen worden gehaald’, verloor men de realiteit uit het oog. De realiteit dat westerse overnames door Chinese bedrijven niet zomaar tot stand kunnen worden gebracht; de realiteit dat men in het bedrijfsleven, en al helemaal niet in de harde en soms onverkwikkelijke wereld van het betaalde voetbal, nooit op 1 paard moet inzetten; de realiteit dat wanneer je als b.v.o.-bobo een interessante EN geïnteresseerde speler onvoldoende zekerheden biedt, hij zijn heil elders zal gaan zoeken; de realiteit dat in het van reguleringen overlopende NL de sluitingsdatum van de transferperiode niet wacht op de afronding van een lucratieve deal voor 1 van de deelnemende ploegen.

  Ook ik ben somber gestemd over onze overlevingskansen in de gegeven situatie; eigenlijk rest ons slechts de hoop dat de overname door “United Vansen” nog voor Oud en Nieuw wordt beklonken en dat dhr. Fontein zijn invloed, ervaring en kennis kan aanwenden om dhr. Wang ervan te overtuigen niet alleen het aandelenpakket van dhrn. Beijersbergen en Van der Kallen over te nemen, doch tevens gedurende de wintertransferperiode fors te investeren in minimaal 1 speler voor iedere linie van het elftal.
  Van de bestaande selectie blijkt in deze fase een deel al niet bij machte het gevraagde spelinzicht en/of de juiste vechtlust op te brengen. Als de druk na de winterstop, t.g.v. aanhoudende tegenvallende resultaten, hoger oploopt zal zulks er niet beter op worden. Op basis van de 1e seizoenshelft moeten we helaas concluderen dat slechts 4 of 5 spelers het vereiste niveau aankunnen. De langdurige terugval van Mikey verwondert mij wel; hij kan toch niet ineens zijn toch niet geringe talent kwijtgeraakt zijn? Voordeel is wel dat hij, net als de door blessures geplaagde Danny en de opnieuw ten onrechte verhuurde Giovanni, kan vertrouwen op de Haagse mentaliteit. Uit eigen ervaring weet ik dat je daarmee de grootste tegenslagen kunt overwinnen…

 11. 11

  M.Noort

  Ik zie dat je me columns allemaal leest George want ik less inderdaad veel wat ik al gemeld heb de afgelopen weken. Je kan het Fraser zeker aanrekenen want dat is degene die de opstelling maakt dus daarin verschillen we van mening. Ik zou het persoonlijk met de jonkies gaan doen slechter kan t niet. En Jol …….. die gaat zijn vingertjes niet branden aan Den Haag. Lems was voor Den Haag goeie speler maar als trainer nog niets bewezen. Als die Chinees rt goed doet haalt hij Verbeek die past qua metaliteit perfect bij de club. Maar eigenlijk geef je dus aan dat Fraser niet voldoet dus spreek je jezelf eigenlijk al tegen dat het niet in zijn geheel aan Fraser ligt. Maar aan eind van seizoen weten we waar we staan.

 12. 12

  w stolk

  goed verhaal m noort,, !!
  hoop gewoon dat hij ook wat jeugd toepast .die zijn nog vris denken michien niet te veel na en durven michien wel een x open te draaien ipv die midvelders nu met alleen maar ballen terug.afgelopen zaterdag waren de broodjes worst weer het enige hoogtepunt

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl