Over de schrijver

Gerelateerde berichten

20 Comments

 1. 1

  Nâh Nâh

  ik ben net zo kwaad en doe inderdaad niets meer als onmachtig vloeken als het over de club gaat. De haagse bluf is weg, de ooievaar is dood en de supporters die van hun club houden schamen zich en janken in stilte.

 2. 2

  Marco

  Wat een totale deceptie weer….en het erge is dat het niet eens verassend is. Ga eens na, twaalf tegendoelpunten (12 !!) in 4 wedstrijden tegen Pec, Genemuiden, Excelsior en Nec. Dan scoren we er wel acht wat op zich nog een ok gemiddelde is van 2 per pot dus het is wel duidelijk waar het LEK zit! Als gasten als Zuiverloon en Wormgoor nou eens wat minder met zichzelf bezig zijn (hippe kapsel, mooie kleertjes, tattoos en praatjes) en zich nou met voetbal gaan bezighouden dan zou het nog iets kunnen worden maar die hoop heb ik opgegeven. Met dit soort mietjes win je de oorlog niet. Er stoer uit willen zien maar aan alle kanten voorbij worden gelopen iedere week weer…..pff ik zou me kapot schamen! Gelet op de stand maak ik mij nu al zorgen want Twente, Heerenveen en AZ voetballen zich zeker nog omhoog. Ga je de strijd aan met Willem II, Cambuur en Excelsior….wat een lachertje zeg. Fraser moet weg, heel sluw om bij te tekenen dat is louter eigenbelang want op basis van zijn recente prestaties kan van een contractverlening toch geen sprake zijn! Als jij en ik zo dramatisch presteren op het werk hebben toch echt een probleem of niet?
  De oplossing? Fraser eruit en gooi die Chinees maar voor de groep. Beetje Sambal in hun reet en tijgerbalsem op hun knop en gaan! En bij puntenverlies verplicht soep eten met stokjes en wie faalt 5 rondjes om het Zuiderpark! Dat zal ze leren….stelletje mietjes

 3. 3

  Adowoman

  Wat heb je toch gelijk. Ado zit in mijn hart vanaf ongeveer mijn 10e en was er al bij toen we in 86 ongeslagen kampioen werden. Ik heb zat eerste divisie wedstrijden meegemaakt maar zelfs toen streden ze meer.

  Het lijken nu wel overbetaalde, overschatte spelerd die niet met passie en 150% motivatie echt de tegenstander benaderen en met de spreekwoordelijke bloed aan hun schoenen willen winnen.

  Nee, gisterenavond weer afgereisd naar de Goffert met mijn zonen, mijn zus was zelfs mee met haar kinderen, en het begon al met het stompzinnige eigen doelpunt. Daarna erd er wat beter gespeeld en tot de pauze hadden we het idee dat ado zou doordrukken. Maar nee hoor, wat er in de pauze gezegd of gedronken is weet ik niet maar wat een vertoning na de pauze.

  Maar het allerergste vind ik dat de spelers na afloop niet eens het lef hadden om ons meegereisde supporters onder ogen te komen! We zongen “schaam je dood” en kennelijk waren de overbetaalde divas niet van plan om dat aan te horen. Walgelijke en laffe actie van de spelers.

  Wij supporters staan alijd voor hen klaar en ja wij zijn nu boos en dan lopen ze met de staart tussen de benen weg?? Geen confrontatie met de supporters want dat kunnen hun tere zieltjes niet aan.

  Ik als alleenstaande mams met twee tienerzonen, die hard werkt en nu nog in de regio Dordrecht woont, ga als trouwe supporter naar elke thuiswedstrijd en diverse uitwedstrijden als mijn budget dat toelaat. Ado zit in mijn hart maar hoe verdrietig en jammer is het dat dat niet geldt voor de spelers!

  Waar is de passie en strijd??

  Schaam jullie dood, spelers en staf!!

 4. 4

  Supah 070

  @ adowoman. Ga lekker wat leuks doen met j kinderen van dat geld!! Gelijk heb j !!! Dit zooitje verdien onze munten niet eens!!!
  Niet eens naar uitvak komen!!! Stelletje varkens!!!!! Broodvoetballers zijn het!!!
  Hebben helemaal helemaal niks met FCDH!! Deze slappe hap verdien t niet eens om met ons shirt aan te lopen!!!!!!!!!

 5. 5

  Hans

  Wat krijgen ze in de rust? Kruipolie!

 6. 6

  lodewijck van avezaath

  wat een stelletje over het paard getilde teringlijers zijn die voetballers toch. in china moeten zulke voetballers na zo,n wedstrijd 2x drie kwartier met een stenen voetbal ballen.
  en als je niet presteert dan houden ze je vingers tussen de kleedkamerdeur en gooien die met een tyfusgang dicht. misschien een optie Wang voor je assistent om die taak uit te voeren.

 7. 7

  Marianne

  Wat heb je het scherp en puntgaaf verwoord Ed. Dit is inderdaad wat we voelen ;-). Wie zet het weer op de rails? Hoe komt de Haagse bluf weer terug? Iemand met een groot groen geel hart moet hier toch in willen stappen? En helaas krijgen we die Chinezen niet de deur uit vrees ik.

  1. 7.1

   Ed

   M.Noort bedoel je

 8. 8

  PeterDenhaag53

  Walgelijke instelling gisteravond weer!
  Verdedigen, breien, tikkie breed en terug , terwijl ze naar voren moeten.
  Schaken, Duplan en Havenaar moet je bereiken , maar dat lukt ze niet. Inderdaad DRAMA!
  En dan nog een contractverlenging voor de trainert…onbegrijpelijk!

 9. 9

  Vorepark

  Meneer Noort, je hebt je zelf weer overtroffen. Ongeloveloos goed beschreven hoe ik me voel en vele anderen met mij.

  Natuurlijk was de contractverlenging van Henk niet gebaseerd op zijn prestaties maar om rust te brengen vanwege de komst van Hangbo. Het heeft helaas niet geholpen om de prestaties op het veld te verbeteren.

  Ik kan niet anders dan concluderen dat onze spelers in een droomwereld leven en dat Henk het niet voor elkaar krijgt om ze wakker te schudden.

  Mede gegeven het feit dat de begroting voor dit seizoen niet hoger is dan die van vorig seizoen ga ik er vanuit dat Hangbo door Wang betaald wordt. Zoals al eerder is genoemd, laten we dan maar kijken of we er ons voordeel mee kunnen doen. Laat de Chinees maar meekijken en onze club leren kennen. We hebben iemand nodig met een frisse blik iemand van buitenaf. En als zo’n iemand dan ook nog voetballer is geweest en coach van het Chinese elftal dan kan dat toch alleen maar positief werken ? Slechter kan niet.

  Dus gaan met die banaan. En in de winterstop Wang adviseren om gerichte versterkingen erbij te halen.

 10. 10

  Kaalkop

  Het is om te janken. Eerst een kk lul uit Voorburg die amper wat doet en constant voor onrust zorgt en nu een kk cinees. Hoop beloftes, weinig waarmaken. Hoop fantasieverhalen. Linkerrijtje, kusttram eruit, Europees succes etc. Etc. Het is weer een kk seizoen als altijd. Zal blij zijn als we aan het einde 15e staan

 11. 11

  Kaalkop

  Kusttram = kunstgras

 12. 12

  Iwi

  de grootste fout die is gemaakt is simpelweg dat het middeveld en verdediging is overschat. of je nou Wormgoor,Malone of Bakker neemt, Meer zit er gewoon niet in. En dan nog te bedenken dat ze Kanon min of meer al kado hadden gedaan aan die Franse club met die voormalige bondscoach van Ivoorkust die het wel in die jongen zag zitten. Dat Tommie min of meer zelf is komen aanwaaien. Anders had je die niet eens achter de hand gehad. Alles is tikkie terug tikkie breed omdat er simpelweg geen creativiteit in de ploeg is,wanneer Alberg uit vorm is. Alles gaat in 1 Tempo. Er is geen type Lems,maar ook geen snelheid,power,duelkracht en dynamiek vanuit het middeveld. De enige snelle jongen is die Ebuehi,maar die dekt alsof ie tegen klein gangstertje staat die ieder moment zn blaffer gaat trekken. wat heb je achter de hand? Kevin Jansen. voetbalt ook als een wijf. voorin daarintegen hebben we een overschot aan spelers. jonge honden als Marengo,Kastaneer,Gorré en Korte zitten op de bank weg te kwijnen. pffffff

 13. 13

  Rob

  Hebben overduidelijk teveel Surinamers in het elftal. Eri is totaal geen balans. Bij Ajakkes hebben ze dat allang gezien. Hebben daar veel meer Surinaamse voetballers in de regio maar op het veld is er wel degelijk balans.
  Fraiser zijn functie is waarschijnlijk opvangen van nergens anders welkomen Surinamers.
  Waarom hebben wij geen Marokkanen in het elftal? Deze spelen beter en met een betere inzet.

  1. 13.1

   Pinoy

   En stompen af en toe nog een eigen speler in elkaar…

  2. 13.2

   bami gangbang

   Ik hoorde dat zodra er nieuwe lockers zijn er wordt gescout naar marokkaanse voetballers!

 14. 14

  Schollekop

  Het is eigenlijk om je rot te lachen. Eerst die soap met die bami-chinezen waarvan iedereen zich afvraagt wat zij aan de club toevoegen. Dan de vervolgsoap waarin de directie mededeelt zeer tevreden te zijn met trainer Henk Fräser en daarom zijn contract met nog een jaar zal verlengen, terwijl toch iedereen kan zien dat Fräser het elftal niet kan stimuleren naar betere prestaties. Gewoon een stelletje amateurs daar aan de leiding met totaal geen visie hoe het beter kan. Prutsers !

 15. 15

  Pinoy

  7 Verdedigende spelers opstellen en nog steeds bergen kansen weggeven. Niet te bevatten….

 16. 16

  Haags

  Dit elftal is dood, rijp voor degradatie er moet veel gebeuren in de winterstop.

 17. 17

  Bob

  Bravo meneer Noort. Het werd de hoogste tijd dat we onszelf eindelijk eens een spiegel voorhielden. Elke keer opnieuw moesten we als supporters van een stelletje slijmers en nitwits die op de loonlijst bij de club staan horen dat wij “een geweldige selectie hebben.” We hebben al jarenlang in en om de club allerlei dwaallichten met eigenbelangen rondlopen, te beginnen met de plaatselijke sufferdjes. Allemaal lichtgewichten. Het mankeert er nog maar aan dat sprookjesvertellers weer aankomen met “derde stad, derde club.” Derde van onderen is dichter bij de waarheid gebleken in de afgelopen 20 jaar.
  Op- een dergelijk fundament kan je alleen kaartenhuizen bouwen en die storten steeds opnieuw in.
  Er mankeert duidelijk iets aan van het voetbal, vroeger de basis van alles bij onze club.
  Opportunisme is er voor in de plaats gekomen. Nou ja, dan kan je misschien beter in de loterij gaan spelen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl