Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

30 Comments

 1. 1

  Bryan

  HENK DO YOUR THING

 2. 2

  fuck the system

  Slaap maar allen verder, het loon wordt toch gestort, plaats 16 nu, gefeli klunzen .

 3. 3

  Rob

  Noemt alle spelers die ik ook noem. Als spelers het niet op kunnen brengen om 1,5 uur voor zo’n salaris hebben wij echt een probleem en haalt Fraiser de kerst niet. Haal wat amateurs want die zijn vast beter dan wat er nu staat. Staan zoals zo vaak weer voor paal voor 17 miljoen mensen. Bedankt Henk

 4. 4

  Schollekop

  Ik zeg een paar leuke doekjes maken met goeie teksten naar de spelers Miss dat ze dan gaan nadenken.

 5. 5

  tattoo

  Open brief aan Ed: ken de shoutbox nog niet ontvangen, weet je er al iets meer van !?

  1. 5.1

   Ed

   Nee Vlaamse vriend erg vaag

  2. Schollekop

   Op mijn ipad zie ik hem ook niet maar op laptop wel

  3. 5.2

   Sound

   Waarschijnlijk gewoon kwestie van naar beneden scrollen, op een kleiner scherm worden de onderdelen anders gerangschikt en staat de shoutbox verder naar beneden

 6. 6

  eddy

  marice stein terug………….

 7. 7

  wangsneewang

  eddy dwaas, daar is het allemaal door gekomen.

 8. 8

  voorschoten

  hoop dat je dit leest henkie. goed geschreven

 9. 9

  spoorwijkfcdh

  Tattoo, had ik ook kijk nu via google grome, en dan doet hij het wel.

 10. 10

  Vorepark

  Feachte heer M. Noort. Je hebt het verwoord zoals velen van ons dit zien. Ademloos gelezen.
  Nu is Henk aan zet.

 11. 11

  Kaalkop

  Knak uit wordt nu al een degradatiekraker. 14 pleuro voor kaartje met de auto is niet duur. Is ook zaterdagavond. Ben benieuwd hoeveel er mee gaan om het team te steunen in deze crisistijd

 12. 12
 13. 13

  biancarolvink69@gmail.com

  Goed verwoord. Ik denk dat alle supporters er hetzelfde over denken. Dat deze brief ook de spelers onder ogen mag komen, dat ze zich kapot schamen en de eerstvolgende wedstrijd als leeuwen zullen vechten. Om dan eindelijk weer eens 3 punten te pakken die de ploeg zo hard nodig heeft.

 14. 14

  fuck the system

  eddy medicatie nemen joh

 15. 15

  Supah 070

  Superbrief!!!! Verteld precies wat wij er van vinden!!! Ken toch gvd niet man. Nou Henkie, we horen je…………….je hebt ons immers wel wat uit te leggen en kom niet met ‘ incidentje’

  Hoop wel dat JUIST NU een hoop supp mee naar Knac uit gaan!!!!!!
  BUY YOUR TICKET LADS!!!

 16. 16

  kees hond

  Henkie, durf het roer drastisch om te gooien, aanvallend, Haagsche bluf, de dood of de gladiolen. Als ploegen als GAE, Zwolle, Cambuur wel kunnen aanvallend kunnen spelen waarom wij niet? Klaar met dat volle luier kak in je broek voetbal.
  Het moet weer een hel worden om naar Den Haag te komen!!!!!

 17. 17

  Bolluhboeah

  “De busreis zal waarschijnlijk geen vrolijke boel zijn geweest…” Het zou me niets verbazen dat ze gewoon weer zijn gaan kaarten, spelletjes op hun mobiel, of gewoon met een te dure koptelefoon op muziek gingen luisteren. Ik geloof werkelijk niet dat ze er zo ziek van waren. Behalve Hansen.

  Moet ook eerlijk zeggen dat de overname perikelen ook niet mee hielpen. Fraser had ook een wensenlijst, maar heeft kennelijk van het bestuur (Kallen?) gehoord dat ie dat lijstje maar bij Wang moest inleveren. Het bestuur doet niets meer, totdat de overname rond is. Als ie er al komt.

 18. 18

  FCDH

  Wel triest ook hoe weinig mensen er waren.. Had er wel wat meer verwacht, dus ook in dat opzicht zijn we het lachertje van de eredivisie. Gaat lekker zo!

 19. 19

  wang-beleid

  Ken er nirt bij zijn tegen nak, weekendje weg, maar psv uit gaat ik wel weer, al is dat Tiefus duur weer. Als je van nak verliest ken je spreken van een onwijze crisis, nak en dordt.op een rij jongens… Come on the hague

 20. 20

  Dr Contango

  Goed stuk Noort.

  Met verbazing kijk ik dit weekend weer naar Cambuur, Pec Zwolle, Willem II, Go Ahead en zelfs Heracles!! Veel beter voetbal, veel meer passie en inzet en bovenal hebben deze teams gewoon een beter elftal! Dat is toch te bizar voor woorden man. Henk is verantwoordelijk, klaar. Het is zijn taak om de juiste spelers op de juiste plek te zetten. Het is zijn taak om de boel op scherp te zetten en hij heeft de hele week om de ploeg voor te bereiden op de tegenstander. Positiespel, dode spelmomenten als vrije trappen rond de 16 en corners ( scoren nooit daaruit) ik zie totaal geen structuur in het spel. Ze doen maar wat zonder te beseffen dat ze duizenden supporters nu bijna iedere week ZWAAR teleurstellen. Gek he dat er bijna niemand meer meegaat naar uitwedstrijden? Daar hoor ik ook bij, helaas

 21. 21

  Carel

  Er is iets met de selectie aan de hand. Waarom zijn ze zo moe. Henk moet Foeke Booy even bellen en vragen wat hij de Eagles in de rust gegeven heeft. Wellicht ook Spacsavers vragen wat er aan kleurenblindheid te doen is. Geel met zwarte strepen is niet hetzelfde als geel met groen. En Henk moet vriendelijk uitleggen dat als jezelf in donkerblauw speelt je niet naar spelers met geel in het shirt moet spelen. Dat stoomstrijkijzer Beukelskamp kan niet gemist worden. Henk denkt aan meer aanvallen en doet net of de selectie al verdedigen kan. Waarom kijkt die Aalberg altijd zo boos. Nee, dit is geen dipje wat iedere club weleens heeft, en waarom komt die van Duinen steeds te laat voor de bal? Is Henk in de war gebracht door de flirt met Feijenoord toen Rutten nog ter discussie stond?

 22. 22

  Kenner

  Henk, je hebt dit aangericht door telkens in de media jezelf in te dekken en je spelers af te vallen. Ik heb al meerdere keren voor de wedstrijd gehoord dat er niet goed getraind is door de spelers, lekker jezelf indekken noem ik dat, want als ze dan winnen heb jij de boel op scherp gezet en als ze verliezen dan komt het door het slechte trainen. Als ze GVD echt slecht trainen dan laat je ze desnoods tot 12 uur in de nacht doortrainen!

 23. 23

  8tahduhduinuh

  Henk alleen de schuld geven hier is te makkelijk, de tegenstander weet je tactiek gewoon, die durven de boom in te gaan tegen je omdat ze weten dat je heel verdedigend speelt.

  Ik geef hier de hele spelersgroep de schuld, want werklust moet er ALTIJD zijn.
  Maar volgens mij is het woord WERKLUST bij de heren niet bekend.

  Na deze prestatie had Fräser een looptraining van 2 uur erachteraan mogen plakken van mij, lopen tot je scheel ziet.
  Misschien krijgen ze dan weer zin in de bal en het spelletje!

 24. 24

  Rob

  Werklust ontbreekt bij vele. Maar ook iemand die hard werkt maar er niks van bakt is dan geen goede keus. Helaas voor Mike zou hij op de bank/tribune moeten zitten. Instelling van de spelers is onderdeel van de coaching. Blijkbaar hebben GAE, Cambuur, PEC of een betere trainer of de scouting van ADO is zo slecht geweest dat er alleen maar kneuzen opgehaald zijn.

 25. 25

  VinzDH

  Wat ik veel erger vind is dat een club zoals Zwolle ons voorbij gestreefd is binnen een paar jaar. Qua organisatie, beleid, gemiddeld aantal toeschouwers, resultaat, spelers en dat met minder budget. Zelfs in jong oranje lopen 3 spelers van Zwolle rond, waar zijn onze talenten??

  Gelukkig hebben Heracles, Eagles en Cambuur nog een oud stadion waar ze minder geld door kunnen genereren anders gaan die ons ook voorbij.

  Tegen Nac en Dordrecht moet gewonnen worden anders sta je gewoon zoals afgelopen seizoen laatste rond kerst.

 26. 26

  Ouwe Joop

  Man je noemt drie spelers maar ze waren allemaal slecht

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl