Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  MonkNL

  Eens dat van Zweden lekker in zijn behanghal moet blijven zitten. Kan me niet voorstellen wat voor advies hij zou moeten geven om Den Haag beter te maken.. Morgen nog 1 wedstrijd, en ik hoop echt van harte dat dit de laatste wedstrijd is met deze selectie en dat die vreselijk slechte Wormgoor lekker op de bank zit..

 2. 2

  Vorepark

  Ik wil zo graag positief zijn. En niet op een cynische manier reageren op al die loze berichten.

  Nog maar een paar daagjes en dan is volgende week woensdag het geld binnen. Dan kunnen we weer vooruit kijken.

  Om een eventuele teleurstelling bij mezelf te voorkomen ga ik er maar van uit dat we het niet over het Westerse nieuwjaar hebben dat de zaken eindelijk worden afgerond maar over het Chinese nieuwjaar.

 3. 3

  leo

  M.Noort: in grote lijnen ben ik het eens met je betoog, ook voor wat betreft het eventueel halen van iemand als Advocaat of Jol als TD, wat ik eerder deze week geopperd had, in relatie dat dit geen haalbare kaart blijkt. Ron Jans aantrekken als trainer lijkt mij totaal niet realistisch, helaas.
  Een Gert-Jan Verbeek is in mijn optiek de meest geschikte kandidaat, maar alleen als hoofdtrainer, niet als aanvulling van de technische staf. Consequentie Fraser weg.

  Zou het een optie zijn om Kees Jansma TD te maken? Heeft een enorm netwerk, heeft uitstraling en zou een geweldig boegbeeld zijn voor sponsoren.

 4. 4

  m.noort

  @ Leo Jans is inderdaad een onhaalbare kaart vrees ik maar dat zou wel de juiste man voor ons zijn. Jansma zal denk ik geen rol bij Den Haag ambieren maar ik denk dat hij ook te soft is voor een club als Den Haag. Er moeten mannen komen die knopen doorhakken en als t moet met de botte bijl te werk gaan.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl