Over de schrijver

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  Brammetje

  Mooi column! Ik deel je mening. Hopelijk verlaagt Wang in het algemeen zijn prijzen. Den Haag is een volksclub, dus waarom de hoofdprijs vragen? Ze kunnen beter mikken op volle tribunes tegen lage prijzen zonder kaarten weg te geven dan dat ze elke voetbalvereniging in de regio een envelop met 30 kaarten sturen.

  Tevens zal er een hoop ruimte vrij komen als G naar Noord gaat, desnoods gebruik je daar voortaan een vak voor de voetbalverenigingen. Goed voor de aanwas zeg maar.

  Misschien dat Wang ook nog een container met Groen Gele Confetti dingen en Groen Gele Rookbommen kan meenemen uit China, gelijk leuk voor de sfeeracties!

 2. 2

  doedel

  misschien nu met jacco wordt het allemaal wel beter denk ik.

 3. 3

  m.noort

  de jeugdopleiding zit nu op vak D misschien een optie om die op achter het doel op vak g te plaatsen.

 4. 4

  sv den haag

  J Sfeervak in het stadion…

  Dat onze geel groene trots sinds de opening van het nieuwe stadion nog nie tegenstanders de mond snoert als het gaat om volume en het feit dat wij als hofstad 3 e stad van nederland niet 1 geheel zijn met 1 passie is nog schandaliger dan het feit dat de 3 e stad niet in de top 5 meedraaid,

  Door de jaren heen.zijn mensen ergens gaan zitten.in het stadion en zijn gehecht geworden aan hun plek dit geld voor noord vak-g en zelfs.mensen op andere vakken

  Met wang, hebben we een nieuw punt berijkt in het 110 jarig bestaan van onze haagse trots en ziet de toekomst er beter uit dan dat het de afgelope 20 jaar er uit heeft gezien tijd voor een nieuwe start!

  Maar waar ? Vak-g supporters willen maar nog vaker kunnen niet weg van vak-g ivm kosten Midden noord wil niet weg van midden.noord omdat het history is en het natuurlijk de beste plek is

  Waarom dan niet gezamelijk de hoek in als 1 geheel je kan hier veel realiseren met een groep gedreven en passievolle supporters die niks anders willen dan 90 min sfeer en 90 min chaos op de tribune

  De grote voordelen van een afgezet hoekvak is stipt op nummer 1 GEEN DAGKAART MENSEN los daarvan de mogenlijkheid om zelf toezicht te hebben op het vak, ook de prijs in de hoek zou omlaag kunnen gaan voor zo een vak! In overleg met ado kan er bijv. een inschijving voor dit vak komen zodat er 100% gedreven supporteras staan die niet mauwen als er een vlag voor hun.gezicht wappert of een fanatiekeling de mensen probeert op te zwepen,

  Denk.aan de sfeer vbij legia dit vind iedereen prachtig, en is niet onmogelijk met de groepen die er zijn dit zou tog ongelovelijk kicke zijn ?iedereen zn schouders er onder nu of nooit !!!!!!

  BRING BACK THE PASSION!!!!!!!

 5. 5

  Hang Wang

  Ik kan op dit stukje alleen maar ja en amen zeggen, 1 harde kern 1 vak 1 club 1 stad!!!!!

 6. 6

  Iwi

  Nou ik zal nog sterker vertellen. Zaterdag was aanwezig voetbalvereniging Dosr met niet 30 maar 300 kinderen/begeleiders. Dosr komt uit Roelofsarendsveen. Dat ligt bij Schiphol. Die hebben helemaal niets met Fc Den Haag. Ik ben zelf met mn jongens(6 en 8 jaar) van het kids vak weggegaan omdat wij als Ado fan tussen lui zitten die vaak voor de tegenpartij zijn. Nu 3 seizoenskaarten voor Aad Mansveldtribune zit je tegewoordig ook steeds vaker tussen verenigigingen. laatst 1 uit Berkel en Roderijs. Optyfen ermee. Dus ik hoop dat er goed geluisterd wordt naar M.Noort. p.s goed stukkie.

 7. 7

  VinzDH

  Van mij mag het zo blijven zoals het is de vakken op Noord waar je mag staan, staat meestal wel vol inclusief trap alleen hoekvak niet waar niemand wilt staan/zitten. Het gaat dan alleen om het zingen of om het niet zingen beter gezegd. Een grote groep vind het niet stoer pro FC liedjes, als ze zingen gaat het over joden of bananenlied enz enz vroegah zongen de grootste gekken ook hun kelen schor dat is het verschil met nu…

  Ik zing ook niet altijd op mijn vak N maar ga never nooit niet achter het doel staan daar zie je het gewoon minder en ik sta al 30 jaar aan de lange zij. Veder heb ik ook geen zin om de hele wedstrijd een vlag voor me hoofd te hebben wapperen, wel aan het begin opkomst spelers of als er een doelpunt gemaakt is natuurlijk.

 8. 8

  illy2204

  Voor de catering moeten ze voor de gein is gaan kijken bij Borussia Monchengladbach (maar twee uur rijden ) Alles strak geregeld, niet plat gedrukt worden voor een broodje ,snel geholpen en boven al alles in grote getallen aanwezig (voor, tijdens en na de wedstrijd) en niet zoals hier halverwege de rust de helft uitverkocht! !
  Wat laat de club hier veel liggen! !!

 9. 9

  Supah 070

  Midden Noord waar t het hoort!!!! Club moet gewoon wat aan prijzen doen. Vak G kan t beste naar MN verhuizen want andersom gaat nooit gebeuren. Ook meer naar de hoek is geen optie want we staan al zolang als men kan heugen op de lange zijde!!!((toch??)) ik ga iig niet achter de goal zitten!! Zou toch mooi zijn als we weer 1 grote groep kenne vormen!!

 10. 10

  Vorepark

  Prima stukkie.

 11. 11

  Kaalkop

  Zou mooi zijn allemaal op Midden Noord…

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl