Over de schrijver

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Ron Gelauf

  Dit is geen column maar een kutlemn. Want als deze meneer de “journalist” uit wil halen is dat natuurlijk prima maar dan moet hij wel zijn stellingen goed uitzoeken wat de chinese investeerders betreft. Er zijn honderden (grote) overnames goed gegaan slechts een handjevol niet dus dat klopt niet helemaal

  1. 1.1

   m.noort

   Ik ben geen journalist ron en ik baseer mr erop dat de chinese overheid altijd zijn stem wil hebben in een overname en het daardoor fout maar ook goed kan zijn. En dat het langer duurd dan de meeste brdrijven hopen. Dus ron als je mij bekritiseerd moet je beter lezen

 2. 2

  DzY

  Met een 11e begroting zouden we sowieso structureel bij de 1e 12 moeten zitten. Kleinere clubs voeren echter een beter beleid, met als gevolg dat FCDH op alle vlakken wordt afgetroefd. De “China-soap” brengt nu nog grotere problemen met zich mee. De reeds smalle selectie kan een verdere krimp niet compenseren. Als er deze periode geen spelers bij komen, dan speel je op zeker degradatievoetbal. NAC staat er financieel slechter voor, maar weet toch een trainer van naam en een aantal versterkingen aan te trekken. VdK zou gewoon groen licht moeten geven voor tenminste 2 versterkingen. Dit is ook in zijn eigen voordeel, want bij degradatie is de tent onverkoopbaar.

 3. 3

  FCDH

  Come on the hague!

 4. 4

  leo

  Beste M.Noort,

  Ik ben het, zoals wel vaker, geheel met je eens, wat ik echter wel raar vindt is dat we wel degelijk nu spelers kunnen halen, omdat er geld over zou moeten zijn hetgeen gereserveerd zou zijn voor versterkingen.
  Ikzelf heb nog steeds vertrouwen in de Chinese deal, want een Fontein zou niet doorgaan als hij er niet in zou geloven, maar het mag niet zo zijn dat we ons in deze transferwindow weer niet gaan versterken, terwijl de concurrentie dat wel (weer) doet zoals in de zomer. Je mag als ADO zijnde er wel vanuit gaan dat het goed komt, maar je moet er niet vanuit gaan dat alles voor 1 feb. geregeld is!

  Het belangrijkste nu is dat we in de ere blijven en dan eventuele verdere stappen richting het eerste vanaf volgend seizoen gaan zetten, nu kunnen we aan de organisatie ( TD ) gaan werken, met als speerpunt de jeugdopleiding.

  Ik stel daarom voor dat we een goede TD gaan aanstellen, ik denk echt aan een kaliber Advocaat. Voor de tweede helft dit seizoen versterkingen halen van gategorie “tegen de subtop aan” en vanaf nu langzaam maar gestaag groeien in alle opzichten!

 5. 5

  den helder

  Stukkie leest gewoon lekker weg!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl