Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Je vergeet je lofzang over onze fantastische keeper die de ene onhoudbare bal na de andere uit zn doel hield………..

 2. 2

  Rob

  Sorry, meestal kan ik het wel met je eens zijn maar deze keer niet.
  Ik ben heel dankbaar voor de 3 punten maar de manier waarop is ronduit slecht. Doelpunt 1-0 is gelukkig door trap naar voren zonder idee. 2-0 penalty waar Hilger (ja hij) niet van zijn stuk te krijgen is. 3-0 opzich mooie aanval maar El makkie bijna te laat.
  Maar als je ziet wat een paniek achterin als Fortuna wat druk zet.
  Hadden ook zomaar op 0-1 kunnen staan in de eerste 20 minuten.
  Hooi heeft het gisteren prima gedaan en dankbaar gebruik gemaakt van de onkunde van Fortuna maar hij heeft zich ook heel veel keren vastgelopen en echte voorzetten zijn er niet geweest. Vond Goossen eigenlijk onzichtbaar. Lex is gewoon een topper maar ik vond Becker ook sterk spelen.
  Als de volgende wedstrijden de inzet van gisteren krijgen en het spel zoals de eerste helft tegen Heracles (hadden alleen niet na de 2-2 moeten stoppen) kan het een aardig seizoen worden.

 3. 3

  Iwi

  Goed of slecht.
  Negatief of positief.
  Er moet im mijn ogen wel van Excelsior gewonnen worden.
  De eerste 4 wedstrijden hebben we gewoon op papier het”makkelijkste”progamma van allemaal. Ookal ontkend Fons dit. Als je deze reeks afsluit met 3 schamele puntjes,heb je het gewoon dramatisch gedaan.

 4. 4

  Marcoke

  Rob, Iwi, helemaal mee eens. En zeker fckn triest dat die kneusjes (want dat zijn het) nog kk liedjes gaan zingen, tegen wie dan ook!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl