Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  adowoman

  Ik was erbij met mijn zonen, deze keer met de bus ivm auto die wat ouder is 🙂 Maar wat was het feest na de gerechtigheid in de allerlaatste secondes, een morele overwinning en niet meer dan verdiend.

  Wat zijn we WEER benadeeld met de penalties en vooral de laatste, bah! We worden wel erg vaak genaaid in vooral uitwedstrijden, en dan vinden ze het nog vreemd dat ADO de enige ploeg is die nog geen uit overwinning op zak heeft dit seizoen, nou ik snap het wel!

  KNVB, let eens wat beter op voor je scheidsrechters aanstelt en die een wedstrijd niet kunnen aanvoelen… ADO is al diverse punten ontnomen door scheidsrechterlijke dwalingen, FOEI!

  Tot zaterdag @ Heerenveen

  ADOWOMAN (vrouw met verstand van voetbal)

 2. 2

  M-O

  Kickuh stukkie.

  Was een geweldig awaydagje. Blij dat we alsnog met een puntje weg zijn gegaan. Next away is Excelsior. Daarna AZ en als laatste Willem II!

  We kunnen ze allemaal vol krijgen.

  Volgende week tegen Heerenveen minimaal puntje en als Excelsior 3 punten kan pakken. Waarom wij niet?

  Heracles moeten we echt kapot maken. Dat zal echt de nekslag zijn en dan sturen wij hun richting de Jupiler , wat zij vorig jaar bij ons probeerden met die 0-3. Tijd voor revanche !!

  Daarna Joden uit en daar moet je sws knokken en ikga er zeer waarschijnlijk heen.

 3. 3

  Iwi

  inderdaad 110% eens met het stukkie. Toch wil ik ook ff Houtkoop in het zonnetje zetten. Besloot niet bij te tekenen in Deventer. en zag in tegenstelling tot een hoop andere spelers FCDH wel als een stap en uitdaging en koos voor ons cluppie. O.K misschien net niet goed genoeg voor de basis,maar ondanks de teleurstelling(en al helemaal na de nieuwe aankopen)blijft die jongen toch positief en knokken. Iedere keer toch gevaarlijk en dreigend wanneer ie een paar minuutjes mag invallen. Leuk dat het weer beloond wordt.

  1. 3.1

   M-O

   Houtkoop wat een instelling heeft hij! Schet krijgt zelfs meer vertrouwen. Mij part mag Houtkoop net na rust invallen. Altijd dreiging

 4. 4

  Rudolf

  Heb weer met plezier je stukkie gelezen. Ben het met je conclusies helemaal eens.

 5. 5

  Hageneesz070

  Zit je lekker voor de buis, trekken de scheuren door je huis HEEE HEEEE HOOO HOOO!!!! 😛

  Wat een sfeer gisteren weer echt top!!

 6. 6

  leo

  Ben het helemaal met je eens maar wil nog wel wat zeggen over de eerste helft, waar wel heel gemakkelijk voorbij wordt gegaan. Want ADO stond positioneel heel erg goed, Groningen kon de oplossingen niet vinden, een pure verdienste van ADO!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl