Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

25 Comments

 1. 1

  Haageneesje

  Sorry vaak ben ik het met je eens. Maar deze column vind ik toch echt wat te negatief na een wedstrijd tegen een goede tegenstander die al een paar goede Europese wedstrijden heeft gespeeld.

  Beckers had die bal er natuurlijk in moeten leggen. Daarna een buitenspeldoelpunt dat niet wordt afgekeurd. Ik heb sinds jaren een spits gezien die ook mee voetbalt, vergeleken met Michel en mike. Een bal op de paal een kopbal op de lat. Paar prima reddingen van de utrechtse keeper.

  Om dan de column af te sluiten met de mededeling van met deze instelling wordt het niet snel beter vind ik erg negatief.

  Op naar de volgende wedstrijd en op naar je volgende column. Want hoe je midden noord prijst is top.

  1. 1.1

   Jan Doedel

   het is niet meer dan de waarheid
   roze bril is niet erg maar laten we niet denken dat we bij de top 3 spelen… ja van onderen

 2. 2

  Rob

  Mooi verhaal 👍. Probleem zit in het feit dat Becker geen echte spits is. Mist veel te vaak daarnaast hadden Duplan en Gorter veel eerder gewisseld moeten worden. En eerlijk is eerlijk het buitenspel doelpunt werkte natuurlijk ook niet mee.

 3. 3

  Olitano

  Ik heb deze wedstrijd toch anders beleefd. FCU heeft gewoon een goed team dat op elkaar ingespeeld is. Natuurlijk hebben wij 100% kansen gehad, maar dan vergeten we even voor het gemak dat hun keeper in grootse vorm stak. Zonder enige twijfel de man van de wedstrijd.

  Jij klaagt over gebrek aan inzet maar die trainer met die witte schoenen klaagt over hard voetbal van onze kant.

  Daarnaast wil ik je erop attenderen dat op meerdere tribunes werd meegeleefd die ons team hebben aangemoedigd.

  1. 3.1

   m.noort

   ik snap je wel tuurlijk leven er meer supporters mee maar dit is toch northside.nl en omdat ik ook op Noord sta is het logisch dat ik over Midden Noord spreek.

 4. 4

  Geertruidenberg

  Sorry M.Noort maar dit keer hebben Hageneesje, Rob en Olitano het prima verwoord, we hadden veel pech, utrecht veel geluk met het 1e doelpunt, maken ook te snel het 2e doelpunt, helaas voor ons, heb aan onze kant, veel inzet gezien, helaas ook veel kansen gemist, keeper van utrecht had de vorm van z’n leven, ook ik ging teleur gesteld naar huis ( ff90 km rijden) maar was toch positief verrast door de inzet en de sfeer die ook wel eens anders is geweest na een 3 nul nederlaag, ik heb vertrouwen in het team dat het goed gaat komen! Blijf toch wel een fan van je stukjes, je heb vaak volkomen gelijk.

 5. 5

  Iwi

  Becker had inderdaad 1-0 moeten maken.De 0-1 was buitenspel. Maar wat en als telt niet. Een uur lang zijn we toch echt voor lul gezet. Voor die fase dat wij kansen kregen had het ook al 0-4 kunnen staan. maar wat en als telt niet. Ik vond wel dat het inderdaad niet lag aan de inzet maar gewoon klasse verschil aan de bal. Realisme zal ook op zn plaats zijn. Midde-Noord is altijd top.

  1. 5.1

   Bob

   Keiharde maar 100 % juiste conclusie. Wie reeel is zal moeten toegeven dat de scheids zowel bij Bakker als bij Beugelsdijk “vergat” rood te geven. Bakker schopte de twee beste spelers van Utrecht (Kali en Ayoub) nog voor de rust bewust uit de wedstrijd, Beugelsdijk schopte 10 minuten voor tijd Dessers na.
   Wat het voetbal betreft toont Utrecht aan dat een uitstekende, gedreven en gemotiveerde trainer van een schopploeg een voetballend team kan maken. Dat is een bewuste keuze waarmee je verder komt. De afstand met FCDH is qua spelopvatting wel erg groot geworden.
   Maar ja, onze staf en supporters kiezen voor deze uitzichtloze aanpak.

   1. 5.1.1

    Kaalkop

    Wat een onzin weer met 2x rood. Is dat niet toevallig je favoriete kleur?

   2. 5.1.2

    Jan Doedel

    kaal.. je mag blijzijn als er geen gevolgen komen
    als je niet inziet dat dit gewoon 2 spelers had “kunnen”kosten.
    en wat deed die tommie nou weer bij dat opstootje… was die nou maar eens zo fel op zn eigen spel. die hoort daar niet 30 meter sprinten voor wat hommeles

 6. 6

  m.noort

  normaal antwoord ik niet maar ik heb gisteren dezelfde wedstrijd gekeken. Becker was gisteren niet top en wandelde vaak ipv jagen. Het middenveld werd overgeslagen, alle ballen vlogen er overheen. Bakker en Gorter werden kinderlijk eenvoudig uitgeschakeld door dom positioneren. Ebuehi was de aanleding van de eerste 2 doelpunten. Duplan is klaar op dit niveau, geen snelheid meer waardoor acties niet meerl lukken. Kuipers toont toch aan tekort te komen. En de verdediging over het algemeen veel te traag. Ja we hebben best wel wat kansen gehad maar Utrecht veel meer. Ze wisten in ieder heval onze zwaktes zonder probleem bloot te leggen. Kanon en El Kayati meer dan welkom en dan zal het een stuk beter gaan.

  1. 6.1

   Haageneesje

   Leuk dat je reageert. In deze conclusie ben ik het veel meer met je eens. Wat een verschil duplan of lorenzen. Ebuehi blijft een probleem achterin. Kuipers zeker geen cv. Waarom meisner niet met beugelsdijk?

   Btw lees je columns altijd met veel plezier. Blijf doorgaan!

 7. 7

  Handeltje

  Ja is een teleurstelling dat we verliezen, maar wil toch wel even een paar positieve dingen kwijt.
  Er waren wel kansen maar gingen er helaas niet in.
  Super dat Lex er weer bij is.
  M.Noort ik lees altijd je stukkies en super dat je elke x weer de moeite neemt hiervoor.
  Ed echt een leuke goede site met up to date info, ik vind het jammer dat ADOFANS nu stil ligt maar daardoor nog meer waardering voor het in stand houden van jou site.
  Ik reageer niet altijd maar wilde gewoon even een positief verhaaltje plaatsen.
  Op naar een mooi seizoen!

  1. 7.1
 8. 8

  Ano-Niem

  Prima stukkie geschreven en het grootste deel is helaas weer helemaal waar.
  Beckertje krijgt weer de trekjes van toen ie net bij ons begon, loopt over het veld alsof ie een kruising is van Messi en Ronaldo, maar presteert helemaal niks. Tuurlijk komt ie Braafheid op snelheid voorbij, maar dat is alsof je Stoffel de Schildpad (voor de ouderen onder ons;-))tegen roadrunner laat sprinten. Vervolgens komt er een waardeloze voorzet waar niemand iets mee kan.

  Ik heb ook best wel wat positieve dingen gezien.
  Lorenzen zou best wel eens een aanwinst kunnen zijn en de spits werkt hard, maar mist ritme. Daarnaast hebben we ook best wat goede kansen gecreëerd en met een beetje geluk maak je toch twee doelpunten.

  Desalniettemin hebben we volledig terecht verloren van Utrecht. Ze waren op alle vlakken beter en ook goed op elkaar ingespeeld. Daanaast is Utrecht gewoon echt een team dat met PSV, AZ en Vitesse voor plek drie gaat strijden.

 9. 9

  Kaalkop

  Ik vond de inzet en instelling prima van veruit de meeste spelers. Kutrecht heeft gewoon een betere ploeg, dat is ook logisch want daar hebben ze een investeerder die na de oorspronkelijke investering er nog ff 70 miljoen bij in gepompt heeft in de laatste 10 jaar met nauwelijks gezeik. Daar kunnen wij alleen van dromen met al het tering gezeik wat wij hier nu al in 2 jaar hebben gehad

  1. 9.1

   Bob

   Trek je poeplap!

 10. 10

  koekepan

  Trek die rood/witte strapon uit je kanaal!

  1. 10.1

   Bob

   Dat zou je niet uit de puberteit helpen.
   Btw: wat is een strapon?

   1. 10.1.1

    Kaalkop

    Weet jij wel Blob

 11. 11

  Kaalkop

  Jan d… misschien geel maar zeker geen 2x rood. Dom gelul weer

  1. 11.1

   Bob

   Bakker 2 x (tenminste) geel = rood,
   Beugelsdijk direct rood wegens natrappen (Dessers)

   1. 11.1.1

    Kaalkop

    Complete onzin. Gelukkig dat die schijt met zijn grensknaapjes ons daarmee niet nog meer genaaid heeft

 12. 12

  Carrero

  Een goed stuk weer noort. Veel dingen Goed gezegd vind ik. Hoe dan ook. Mag nog wel een paar tandjes bij als je 10 of 12de wil eindigen. Een hoop werk nog voor Groenendijk want dit was gewoon niet goed genoeg. Goed om Immers weer terug te zien. Jammer dat de rest maar wat rondrende op het middenveld en Ebuigei en Becker maakten er helemaal een potje van met elkaar op rechts. Onze nieuwe Jones en Lorenzo verraste me toch positief. Ik had nog geen wedstrijd gezien wegens vakantie. Ik had ze slechter verwacht. Maar goals moeten er wel in gaan de komende weken. Een spits moet scoren (en vleugelspitsen ook.gvdtfttrng). Edje bedankt. Het seizoen is weer begonnen en het dak ken eraf. Hopelijk begrijpen alle spelers dat ook.

 13. 13

  Rob de broer van Bob

  Ja ik vond 3 x rood eheheheheheheheh

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl