Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

14 Comments

 1. 1

  MonkNL

  Mag wel wat gezegd worden over onze eigen aanhang. Ik stond op Midden Noord en heb met echt kapot zitten schamen vanwege de oerwoud geluiden en de racistische spreekkoren richting de donkere spelers van NAC. Er mag vanuit de supporters weleens wat gezegd worden over dit gedrag. Kom op zeg!! Wilson, Malone, Alberg, Zuiverloon, Kanon (Waar iedereen voor de wedstrijd voor aan het klappen was) en meer, stuk voor stuk donkere spelers die voor onze mooie club spelen. En het waren echt niet een paar mensen die hieraan mee deden.. Ben zelf ook geen lieverdje en scheld me soms ook helemaal de klere, maar racistische spreekkoren gaan echt veel en veel te ver..

  1. 1.1

   Leidschendam

   Eens

 2. 2

  m.noort

  heb het niet gehoord waar ik zat in het stadion maar is indd beetje jammer weer.

 3. 3

  leo

  Hele goede column weer m.noort, ik ben het overal met je eens. Op andere sites lees je dat veel mensen toch nogal neerbuigend doen over deze overwinning, als in dat Nac ons het spel liet maken zodat het spelbeeld nogal logisch was.
  Ongelooflijk dat mensen het dan ook niet zien, dat je als ADO zijnde tegen een muur aan moet voetballen, een muur die je moet slechten door het kapot te spelen. Wat ADO de hele wedstrijd deed (dat heet dus ook geduld) is het spel verdelen naar de zijkanten maar zeker ook vaak tussen de linies waardoor de muur kraakte, hetgeen kansen opleverde!

  Man van de wedstrijd op basis van het spel was Kristensen, die nu laat zien inderdaad CL voetbal te hebben gespeeld. Draaide alles open in plaats van breed leggen of tikkie terug, hij speelt dan ook met veel zelfvertrouwen. Een andere geweldenaar was Alberg, alleen jammer dat hij de kansen zelf niet kon verzilveren.

  En natuurlijk onze Kramer, wat is hij belangrijk en wat een pluim verdient dit keer onze trainer, door hem geweldig te prikkelen. Fraser heeft door dat een speler zoals Kramer niet te prikkelen is als je het intern houdt, maar publiekelijk aangeven wat je van hem verwacht, en dan gewoon er naast durft te zetten, om vervolgens hem in de zespuntenwedstrijd van afgelopen zaterdag weer in de basis te zetten om te laten scoren…….geweldig.

  De wissel Kristensen liet ik mij verbaal gaan, vol ongeloof, want ook ik had Bakker verwacht. Maar wat een geniale zet was dit, door de punt naar voren in tact te laten, met een extra spits erbij, en de uitblinker eruit halen om Malone door te laten schuiven voor zijn fysiek.
  Fraser heeft ditmaal bewezen op de goede weg te zijn, tot aan de winterstop had ik ook mijn grote twijfels, maar nu laat ook Fraser zien een echte winnaar te zijn!

 4. 4

  m.noort

  Midden Noord, het fanatieke vak van Den Haag, Midden Noord waar het PSV lied gezongen word en waar apengeluiden gemaakt worden. Het PSV lied, hoe kom je erbij om daar een ding op te verzinnen. Het klinkt echt heel verkeerd als je dat geluid van de overkant op je af hoord komen. Zijn we ineens de boeren aan het imiteren, ja het voetbal zie ik hier ook graag maar dat liedje hoord niet thuis in Den Haag al geef je het beestje een ander naampje het is en blijft hetzelfde beestje. Net of ze in Eindhoven O o Eindhoven mooie stad met al die lampen gaan zingen. Midden Noord moet toch betere dingen kunnen verzinnen dan dit. Of is met het vertrek van het oude Midden Noord ook dat verdwenen. Tegen NAC werd de tegenstander op apengeluiden getrakteerd, de geluiden heb ik zelf niet gehoord maar ik distantieer me als Den Haag supporter al jaren voor dit soort geluiden en met spelers als Alberg Malone, Zuiverloon, Kanon, Owobowale, Schet en trainer Fraser moet iedereen die hier aan meedeed zich beseffen dat deze mensen die je wekelijks toezingt hier net zo hard mee geraakt worden als de spelers van NAC die dan wel tijdrekken maar apengeluiden horen niet thuis in het voetbal.

  1. 4.1

   M-O

   Welk stukje bedoel je?

 5. 5

  M

  Jammer dat je het toezingen van Kanon niet benoemd Noort. We kregen notabene nog een duim van hem haha. Verder mooi stukje

  1. 5.1

   M.Noort

   Mariootje haahahaa:-)

 6. 6

  hageneesje

  Welke psv liedje? Ik ben het even kwijt. OOk ik ben niet altijd even lief maar oerwoud geluiden nee dat is niet aan mij besteed net als het wel bekende liedje over gas als we tegen 020 spelen vind ik wat te ver gaan.

 7. 7

  m.noort

  dat je je le le enz. en daar zeggen ze dan psv eindhoven

  1. 7.1

   hageneesje

   oh ja die le le
   Geen idee welke je bedoelt 🙂

 8. 8

  hageneesje

  denk dat ik hem heb.

  Maar ja ik kom al van begin jaren 90 en er is inderdaad veel veranderd. Maar om maar elke x het huidige m-n af te kraken schiet ook niet echt op.

  1. 8.1

   Kaalkop

   Precies. er is eindelijk weer wat van de ouderwetse Zuiderpark sfeer aan het terugkomen. Tuurlijk mag je geen oerwoudgeluiden maken, maar was die rood, was het een rooie kk hond, kaal, kale kk hond etc. Etc. Moet je ook weer niet te veel waarde aan hechten. Het gaat bij het merendeel puur om het intimideren en provoceren van de tegenstander

  2. hageneesje

   inderdaad. Word een beetje moe van het gezeur op de huidige generatie. Mensen zeuren over sfeer dat het niet meer wordt zoals vroeger maar doen ze is wat is het weer niet goed. De mensen die nu wat doen lopen een groter risico op een sv dan vroeger. En ja ook zij gaan wel is over de grens maar kom op deden we dat vroeger nooit?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl