Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

14 Comments

 1. 1

  Rob

  Je kan niet van de slechtste ploeg verliezen als je dat zelf bent ?

  Is elke keer zelfde liedje en dan zeggen ze: dit mag niet gebeuren ?

  Maar het gebeurd wel!

  Zie ze wel verliezen van NAC want onze spelers denken vast dat ze dat met twee vingers in de neus winnen

  Hebben al zovaak gezien dat juist dit soort wedstrijden verloren worden.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Voetballend zijn wij de slechtste ploeg van de eredivisie. De stand op de ranglijst is geflatteerd. En ik ben bang dat hier maar 1 man verantwoordelijk voor is, onze trainer. Zn houdbaarheidsdatum is verlopen. Hij heeft 2 jaar lang alle geluk aan zn zijde gehad maar als je heel objectief bekijkt is het elftal niet beter gaan voetballen in deze 2 jaar. Het elftal is wellicht ook wel iets aan de oude kant maar dan nog…..Ik zie geen vooruitgang, sterker nog alleen maar achteruitgang. Het zal wel niet gebeuren nu, wisseling van de wacht, maar ik denk dat er een kwalitatief betere trainer moet komen. Maurice Steijn staat te trappelen.

  1. 2.1

   Generaal pardon

   Je valt in herhaling verkeerde henk dit schreef je al in een vorige topic,en wat een gelul om hier de trainer de schuld voor te geven en dan te zeggen dat zijn houdbaarheidsdatum verlopen is.Weet jij wat het kost een trainers wissel ? leg jij dat bedrag ff neer? En troost je ik spreek Maurice regelmatig….die staat niet te trappelen hoor waar haal jij die onzin vandaan? heb je de fabeltjeskrant gelezen.

 3. 3

  Adowoman

  Wederom mooi verwoord. Was erbij met ado vrienden, zonen waren erbij zoals altijd met hun ado vrienden, en het team heeft collectief gefaald. Idd alleen Hooi en Pinas deden nog hun best.

  Waarom geen fc Twente taferelen? Spelers betalen de kaartjes van het uitvak wegens de wanvertoning.

  Verliezen kan idd maar dit deed pijn aan je ogen. Vele kilometers hiervoor gereden, schaam je!

  Adowoman

 4. 4

  Adowoman

  Gefaald ipv gedaald

  1. 4.1

   Ed

   ik ben zo vrij geweest jou 2 foutjes te herstellen

 5. 5

  Marcoke

  Elke week weer zeggen “dit moeten we zsm vergeten, een incident, onbegrijpelijk, gauw verder naar volgende week, we geven het kado, maar we trainen wel lekker” bla bla excuses gelden niet meer! Het is vrijwel iedere week BAGGER en ik zie ploegen uit de staart gewoon veel beter spel vertonen. Witte zakdoekjes meenemen als we niet van Nac winnen!

  Ben er klaar mee

 6. 6

  Heel je reet vol

  Waar zitten we toch naar te kijken iedere zondag man man, gelukkig weet Fonz dat onze keeper punten gaat pakken voor ons. Met een beejte normaal voetbal kan je in deze balletcompetitie gewoon top 6 spelen.

 7. 7

  Schillekop

  Kan het alleen maar eens zijn met de reacties. Begrijp ook niet waarom hij talent niet meer kansen geeft. Nu kost dat hele scoutingapparaat veel geld maar als je niets doet met wat het levert, ben je fout bezig.
  Een mix van routine en talent is nog altijd de beste manier om progressie te maken. Je hoeft maar naar 020 en Pisvee te kijken om dat in werking te zien.

 8. 8

  carrero

  Helaas blijkt onze trainer na een anderhalf jaar toch niet zo goed te zijn. En volgens mij is het een softie die werkt volgens het principe “pappen en nathouden” en de spelers te vriend wil houden.
  Becker en Groothuis zeker op de tribune zetten. strik er omheen en opzouten.
  Kortom , ik ben weer helemaal klaar met onze inspiratieloze, apathische , lamlendige voetballende Haagse trots.
  jammer allemaal.

 9. 9

  Doedel

  Nee fonz na gisteren vind ik dat je ook moet opzouten. Want dit kan niet dat je de keeper laat staan en zeker die tropische verrassing genaamd Becker. Ik word er misselijk van.

 10. 10

  De Geep

  Wat je onze trainer kan aanrekenen is die bagger leuntactiek iedere keer en dan iedere keer achter komen, 2e helft moeten we alle zeilen bijzetten en dat gaat vaak fout. We hebben een goede ervaren keeper zet die gewoon in de basis en meneer Necid is nou ook niet zo’n aanwinst is gebleken. Ga anders 4-4-2 spelen en zet Immers dan maar in de spits en El Kayti erachter.

 11. 11

  tiemen

  wordt een beetje moe van dit team keeper geeft in 2 min een penalty weg, dan moet je hem er uithalen, Robert Zwinkels is vele malen beter, dan deze joker, ja hij gaat wel veel punten pakken, maar dan wel voor onze tegenstanders.

 12. 12

  Legia

  Goed stukkie! Totaal gebrek aan vechtlust, slechte wissels, keeper die denkt dat hij voor staat en Gaat tijdrekken in voordeel tegenstander, stellen de meegereizde fans weer eens teleur

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl