Over de schrijver

Gerelateerde berichten

15 Comments

 1. 1

  De Penalty Koning

  Tuurlijk zetten we de Samurai op de bank, we kunnen hem ook naar feyenoord brengen nog beter toch gaan zij meer scoren en leggen dan helemaal geen knikker meer in het netje. Fraser is een verdediger en begrijpt niet veel van aanvallend voetbal, dus we blijven gewoon reactie voetbal spelen en zo komen rasvoetballers als Alberg niet aan de bak. Jammer,maar de realiteit.

  1. 1.1

   Bob

   Fraser heeft een reëler beeld van de kwaliteiten van onze “droomselectie” dan de meeste supporters. Is gebaseerd op de marktwaarde van de spelers, die in vergelijking met vergelijkbare clubs als Groningen, Utrecht, PEC, Heracles en Heerenveen laag is. Om nog maar te zwijgen van Vitesse, Twente en AZ. Fraser moet het doen met afdankertjes die op basis van hun ervaring soms veel talentvollere selecties af kunnen bluffen. Onze gemiddelde leeftijd ligt boven 27 jaar, het hoogste in de eredivisie. Echter nauwelijks transferwaarde.
   Alberg wordt nu plotseling als een kanjer opgevoerd, maar de werkelijkheid is dat er in Europa nauwelijks belangstelling voor hem was. Zouden al die scouts en technische directeuren van andere clubs blind zijn? Kom nou toch. Ze zijn er als de kippen bij als er maar enige kwaliteit zich aandient op de spelersmarkt.
   We hebben dit seizoen mazzel met Havenaar, die vaker scoort dan hij ooit bij Vitesse gedaan heeft. Heeft dus marktwaarde.
   Ik heb al eerder een realistischer beeld van onze kwaliteiten geschetst. Helaas zijn er velen die de kop in het zand steken. Struisvogels.

  2. Mr. Wang

   Luistel naal blob. Hij weet alles en is ech zo goed. Hij woldt nieuwe dilecteul. Iek natuullijk niet betalen, maal blob weet hoe het zit. Blob en iek zijn eigenlijk vool ajakkus. Mmmmm nu eelst eten. Gebakken hoend en kat. Lekkel, lekkel

 2. 2

  GeorgeJMS

  Havenaar en zeker Schaken hebben de laatste weken inderdaad weinig rendement en ironisch genoeg zijn het middenvelders en zelfs verdedigers die momenteel vaker scoren.
  Misschien moeten we ’t eens anders proberen, met Korte en Marengo voorin, daarachter het genie Duplan met steun van Bakker, Derijck en toch ook Jansen, die de laatste tijd doeltreffend is, al kan ’t op het gebied van duels beslist nog beter. Achterin is Tommie de onbetwiste leider en samen met Vito een redelijk centraal duo, al blijf ik van mening dat Kanon (veel) beter is.
  De backposities zijn al langer onderwerp van discussie. Zowel Malone als Meijers is m.i. meer middenvelder dan vleugelverdediger en zeker Meijers komt met zijn ontegenzeggelijke kwaliteiten (positioneel sterk, evenals in de duels, drang naar voren en zowel tactisch als technisch zeer begaafd) veel beter tot zijn recht op het middenveld in een aanvallend systeem van de tegenstander op eigen helft vastzetten en vroeg druk zetten.
  En dan is er uiteraard nog nieuwe aanwinst Ebecillio die ooit een groot talent was – en dat talent op zeker niet kwijt is geraakt – maar volgens mij niet past in een afwachtende, defensieve speelstijl. Dan zal er dus Haagser gespeeld moeten worden en dat kan ook met een 2-spitsensysteem, indien het, zoals op dit moment, met de vaste aanvallers niet lukt.

  1. 2.1

   VinzDH

   Havenaar had er nog 2 inliggen tegen cambuur waardoor je 3 punten pakt. Er komt niet af nauwelijks een goede voorzet van de zijkanten of een juiste steekbal van een middenvelder voor Havenaar dat is meer het manco. Havenaar is niet een speler die het van zijn acties moet hebben hij is afhankelijk van anderen.

   Schaken geeft nooit een goede voorzet en is hopeloos uit vorm maar je hebt verder niks op rechtsbuiten dus die zal wel blijven staan of je moet is met een extra middenvelder gaan spelen die zo nu en dan in het gat op rechts opduikt.

   Met die zakken achterin wil ik niet graag aanvallender spelen wat een blunder weer bij het eerste doelpunt van Roda. Tegen tegenstanders onder je proberen ze het spel te maken wat altijd hopeloos mislukt.

 3. 3

  Klapjosti

  Het is erg knap om zoveel doelpunten te maken van Havenaar zeker gezien we in de meeste wedstrijden niet al te vaak over de middenlijn komen, ben benieuwd wie er net zo veel scoort als hem.

 4. 4

  Brammetje

  Ik denk dat als Havenaar fatsoenlijke voorzetten krijgt dat hij gerust de 18 doelpunten gaat bereiken. Laat dat nou net het probleem zijn: geen enkele speler zorgt voor een fatsoenlijke voorzet. De lange bal heb je ook geen ene ruk aan want geen enkele middenvelder sluit dan fatsoenlijk aan om de tweede bal op te pikken. Danny heeft nog niet de conditie ervoor om zoals Immers dat deed aan te sluiten en richting doel te gaan. Hetzelfde geldt voor Janssen en het is ook niet de taak van Timmy. Dus je moet dan weer terug naar de voorzetten van de zijkant.(waar een aansluitende middenvelder ook enorm van waarde is).

  Ik denk dat de beste oplossing het doorschuiven van Meijers naar het middenveld is of naar linksbuiten, Kanon linksachter en Zuiverloon helaas nog rechtsback maar dan zonder aanvallende taken. Duplan dan of op “10” of op de vleugel. Hoe dan ook, meer loopvermogen / creativiteit op het middenveld is vereist en fatsoenlijke voorzetten!

 5. 5

  Carrero

  Een hoop vragen in je column welke ik mijzelf ook al de laatste vier jaar stel.
  In de reacties lees ik wat de spelers / selectie waard zijn in geld.
  Daar gaat het juiste nu niet om.

  Het gaat om inzet, passie, gras opvretende nietsontziende voetballers die elke wedstrijd tot het gaatje gaan. Daar hebben wij er altijd maar een stuk of vier /vijf van en de rest hobbelt lekker mee en legt eens een balletje breed.

  Je hebt het mooi verwoord Noort en dit kost ons dit seizoen tot nu toe al zo’n 10 punten.
  Mentaliteit…

 6. 6

  Marcoke

  Schaken is helemaal de weg kwijt, laat Marengo het maar doen van de zijkant samen met Duplan. Havenaar loopt maar een beetje te sukkelen over het veld maar is wel een killer voor de goal dus die zou ik niet snel wisselen. Korte is leuk en fanatiek maar ik zou hem nog niet in de basis zetten denk ik. Hoewel ik hem zeker wel aardig vind spelen als hij invalt. Ik verbaas mij iedere wedstrijd over de DOMME fouten die Zuiverloon en Wormgoor maken wat ons echt punten kost. Zet onze vriend Kanon er aub in voor Wormgoor want Zuiverloon vind ik aanvallend wel aardig. Vito speelt nog slechter dan dat zijn kop eruit ziet….

 7. 7

  Peter

  Goal Hanssen
  Achterin Meijers Kanon Beugelsdijk en Zuiverloon.
  Middenveld. Dereijk, Janssen en Bakker.
  Voorin Marengo, Havenaar en Duplan.

  niks meer aan doen.

 8. 8

  Sassenheim

  Rene Stam
  Heini Otto ,Marco Gentile ,Michel Adam, Cor Lems
  Edwin Post ,Martin Jol, Ron de Roode ,Frans Danen
  Remco Boere, Harry v/d Laan

  niks meer aan doen 🙂

  1. 8.1

   VinzDH

   Post was leuk voor de laatste 10 minuten dan kon die als een dwaas rennen en beuken verder was het niks. Je vergeet Joop Lankhaar onze laatste international en “Winger” Tony Morley

 9. 9

  Iwi

  Geef mij Pablo Plak maar. Tijdens het sprinten ff naar midde-noord zwaaien en dan die Links Buiten voorbij rennen alsof die stil staat. Genietuh!

 10. 10

  Iwi

  ik bedoel Rechts buiten.

 11. 11

  De Penalty Koning

  Doe mij maar Pitbull Post in plaats van engnek Jol.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl