Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Rob

  Maurice doet het met VVV beter dan ADO en dat is best triest gezien het feit dat ADO al jaren aan het bouwen is en VVV net gepromoveerd is.
  Zoals je al svhrijft twee gezichten. En dan denk ik waarom? Wil je niet hoog eindigen? Er wordt zo slordig met kansen omgegaan dat je hierdoor veel punten laat liggen.
  Becker is af en toe een speler die in wedstrijden iets toevoegd maar meestal onzichtbaar. Elke keer als Ebuehi opkwam speelde hij de bal naar het midden. Zwinkels moet ophouden met het spelen van de lange bal want wij hebben daar geen spelers voor. El Khayati is een goede speler maar ik heb soms het idee dat hij zich Messi voelt. Probeert dan een bal mooi te spelen ipv geplaatst. Gevolg punten verlies. De vier die je noemt bestaat voor het grootste deel uit puur Haags karakter. Moeten wel van Vitesse winnen anders gaan we weer zakken.

  1. 1.1

   Haagse Zoez

   Nasser mist de verdedigende kwaliteiten en is soms nonchalant, ik denk niet dat hij denkt dat hij Messi is. Het seizoen wat mij nog steeds bij staat als een superseizoen had Ado de bravoure en de strijdkracht van FC Den Haag. We hadden Haagsche bluf en wonnen twee keer van 020. Ik hoop dat de Haagsche jongens (Beugie, Lexie, SuperKepâh) die mentaliteit over kunnen dragen en dat we naar de play offs gaan…..

 2. 2

  Ano-Niem

  Tja, je kunt altijd een keer tegen zoiets oplopen; zeker tegen een ploeg als Heracles waar we het doorgaans lastig tegen hebben.

  Het grootste probleem is toch scorend vermogen. Tuurlijk maakt Johnsen er weer eentje, maar met een beetje meer techniek maakt ie er nog een paar en heb je niets te vrezen.

  Becker wil ik geen woorden meer aan vuil maken. Speelde een paar leuke potjes, maar is doorgaans meer negatief betrokken dan positief.

  El Khayati kan gewoon een vakantie gaan boeken, want die gaan ze echt never nooit selecteren voor het WK. Is eigenlijk een “one trick pony” en dat trucje kennen de meeste spelers inmiddels wel.

 3. 3

  Heel je reet vol

  @Rob moet Zwinkels dan gaan opbouwen via onze verdediging als er druk op komt, daar hebben we helemaal niet de spelers voor Zwinkels doet dat gewoon goed zakelijk geen risico.
  Onze selectie is gewoon heel erg smal toch jammer dat we jonge speler als Schouten bij Telstar het aardig doet nu kan je nauwelijks wisselen op het middenveld.
  Maarja we brengen nog liever iemand in als Gorter die echt niet kan ballen i.p.v. Duplan dan wordt het behoorlijk kansloos vaak de 2e helft.

  1. 3.1

   Theo

   Duplan kan het niveau en tempo in de Eredivisie niet meer aan. Groenendijk zit er om het best mogelijke team in het veld te brengen. Die gaat niet bewust een zwakkere speler opstellen.
   Duplan speelt volgend seizoen geen profvoetbal meer in Nederland. Misschien iets voor Scheveningen of Lienden?

 4. 4

  Rob

  Wat een onzin. Spelers moeten meer bewegen zodat ze vrij komen. Kijk even naar andere clubs met minder budget / spelers. Die spelen minder de lange bal.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl