Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  Jos Raaf

  HEAR HEAR!!!

 2. 3

  Vandaar

  Toch is het allemaal zorgelijk.
  De club kan sommige media wel bespelen hoe goed de supporters de club ondersteunen (niets mis mee natuurlijk), zodat we in het gareel blijven en ze niet in een leeg stadion komen te spelen = geld mislopen.
  Er is een machtstrijd aan de gang over onze hoofden heen. Allemaal passanten en wij zitten er maar weer mooi tussen.
  Maar gewoon maar weer doen alsof er niets aan de hand is, nee dat kan ik niet meer.

 3. 4

  lietje

  zo is het!!!!!!!!

 4. 5

  Geertruidenberg

  Top geschreven, hierin herkend zich de echte supporter, wij moeten ons niets aantrekken van de media die de club alleen maar wilt onderuit halen, inclusief TV-West, alles word in een negatief daglicht gesteld, walgelijk gewoon! Echte supporters laten hun club nooit in de steek, ook al woont deze in Brabant. Den Haag Till i die

 5. 6

  Verkeerde Henk

  Hoezo heeft Wang niet geïnvesteerd?? Hoe komt Lovenko en die andere bij ons terecht? Denk je dat wij die huursom van m’n Lovenko kunnen betalen? Forget iT!!! Dat komt uit de koker van Wang en niemand anders.

 6. 7

  GeorgeJMS

  Klasse, Noort!
  Natuurlijk steken we onze koppen niet in het zand voor de problemen die er (altijd zullen) zijn, maar een echte Hagenees heeft bout aan figuren met negatieve intenties naar alles wat Den Haag is.
  Zoals we vroegah wel ’s zeiden: ‘They don’t like us, be we don’t care’.
  Eerst voeballuh met Haagse Toestanden in het stadion en dan rustig afwachten wat het K.N.V.B.-onderzoek oplevert.
  Persoonlijk heb ik nog steeds vertrouwen in meneer Wang en zijn “Vansen United”. Een onderzoek naar de gang van zaken, de nieuwe sterke man, eventuele medefinanciers alsmede de sportieve en zakelijke intenties van de nieuwe eigenaar, behoort, conform de reglementen, tot de standaardprocedures bij gehele of gedeeltelijke overname van een b.v.o. Nauwelijks verwonderlijk dat bepaalde personen en media d.m.v. suggestieve en tendentieuze berichtgeving de traditioneel bij Den Haag behorende onrust nog iets verder wensen op te drijven.
  Degenen die hun problemen met Den Haag op ons willen projecteren, mogen rustig mol gaan.
  En ieder initiatief om (in positieve zin) de oude glorie van Midden-Noord te doen herleven, inclusief de nieuwe “Bring Back The Passion”-beweging, moet enthousiast begroet en ondersteund worden.

  “CAN YOU HEAR THE NORTH SIDE SING…”

 7. 8

  Vorepark

  Niks aan toe te voegen.

 8. 9

  Supah 070

  Top stuk gooz!!!!!!

  ‘Wij zijn FC DEN HAAG, de mooiste club die er is’.

 9. 10

  Cor

  Een beetje overdrijving blijkt uit elk stuk van M. Noort.Niks mis mee, als we onze plaats maar weten en niet denken dat een enkel mannetje de boel weer vlot kan trekken. Volgens Kallen en Jagersma hebben ze de club kerngezond achter gelaten. Met een beetje voetbalverstand (op dit moment te weinig van aanwezig in de club) kunnen we doorgaan. Geld accepteren van buitenstaanders zal ons niet beter maken, of het moet om 100 miljoen ineens gaan. Probeer eerst maar eens clubs met een omzet van 30 miljoen in te halen. Niet één seizoen maar 3 seizoenen achter elkaar. Daarvoor is allereerst een betere opleiding nodig. Het nieuwe Zuiderpark, de Sport Campus, heeft NIETS met de club te maken. ADO bouwt alleen, net als HDV en WIK met een miljoen van de gemeente, een kantoor en ontvangstruimte. Misschien mogen we af en toe gebruik maken van de Campus, maar dat zal niet zonder vergoeding gaan!

  1. 10.1

   m.noort

   Cor de opleiding mag wel degelijk zonder vergoeding gebruik maken van de campus. Andersom de campus ook van alle kunstgrasvelden.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl