Over de schrijver

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Theo

  Een beetje goedkope reactie. Gedateerd ook, omdat bij een NV als ADO Den Haag er maar EEN Bestuurder is en dat is de directeur. Hij is voor de volle 100 % verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, zowel op als om de werkvloer. De Raad van Commissarissen is op geen enkele manier te vergelijken met het klassieke voetbalbestuur en wordt dan ook volstrekt ten onrechte opgevoerd als schuldige.
  Manders, Van As en Rinnen zijn de mannen die iets direct kunnen beïnvloeden, maar zij kunnen natuurlijk niet ingrijpen in het technisch beleid van Groenendijk.
  Ik zeg het nog maar een keer om te voorkomen dat de werkelijke verantwoordelijken zich weer blijven schuil houden. Zoals ze al wekenlang doen: weglopen voor de werkelijkheid.
  Het resultaat van het falende beleid vol verkeerde keuzes van de afgelopen jaren.
  Dagbeleid, van wedstrijd tot wedstrijd. Borstkloppen bij winst, verstoppen bij verlies.

 2. 2

  Heel je reet vol

  Wordt schijt ziek van de humor tikkie terug vandaag, hopelijk gaan die prutsers eens begrijpen dat ze ons gigantisch voor lul zetten met dat ontiegelijke slecht voetbal.

  Het bestuur geeft Fonzie deze spelers en daar zijn ze wel verantwoordelijk voor b.v. dat ze een goede speler als Schouten laten vertrekken naar Telstar en nu de beste man bij Excelsior is.
  Fonzie is ook verantwoordelijk voor bv. z’n domme keuzes , tacktiek en het zooitje een schop onder hun reet te geven etc.
  Beiden falen hopeloos, in een lange termijn visie.

  Return of the legend gaat keukens kijken, en ze zullen allen plotseling spoorloos verdwijnen let maar op.

 3. 3

  Hans

  Niet zo zeiken jongens, wij schrijven hen nog complex aan. Straks hebben wij het nog gedaan, de supporters, al dat negatieve gelul. We moeten hen ophemelen hoe goed ze wel niet zijn, het Bestuur, Technische staf, trainer en natuurlijk onze hoog gewaardeerde Haagse profvoetballers. We zijn allemaal wel eens uit vorm. Komt weinig voor maar het gehele elftal? Ja, we moeten ook zo hard trainen, 8 uur per dag en 40 uur in de week. En dat allemaal voor 1 wedstrijd in de week, van 90 minuten. Een aanslag op je lichaam, maar gelukkig staat er een mooi salaris tegenover. Jullie verdienen alleen maar lof, jullie zijn zo goed, toppers zijn jullie! Waar jullie topper in zijn wil ik niet schrijven, en mogen jullie zelf invullen.

 4. 4

  Marcoke

  Waarom het bestuur en de trainer niet daadkrachtig ingrijpen? Omdat ze dan hun eigen onkunde bevestigen. Zij zijn immers degene die de trainer en spelers hebben aangesteld. Fons is degene die de opstelling en tactiek (haha) bepaalt en wanneer je dat gaat wijzigen zeg je in feite, ik heb het niet goed gedaan want daarom worden we iedere week KANSLOOS afgeslacht.

  Dus ja…..

 5. 5

  Peter

  Ach zondag een makkie tegen AZ .
  Dan zien we een strijdlustig elftal met 5 wijzigingen en Zwinkels in de goal. We winnen en Fons krijgt alle lof toegezwaaid. En wij hebben genoten op de tribunes en gaan maandag met opgeheven hoofd aan het werk.
  Of leg ik nah te dromuh.

 6. 6

  Doedel

  Waren het maar natte dromen

 7. 7

  Sassenheim

  Leer er mee leven dat er in Den Haag alleen op papier en verbaal goed gevoetbald kan worden.
  Twas-nix tis-nix en zal nooit wat worden…….deal with it!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl