Over de schrijver

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Marco

  Heel terecht dat er nu naar Fraser wordt gewezen. HIJ maakt de opstelling, kiest voor de speltactiek, moet spelers beter maken, kunnen overtuigen om het beoogde spel te spelen wat dus voor geen meter lukt, en hij moet voor de juiste sfeer zorgen en een klimaat scheppen waarin de spelers helemaal tot ontplooiing komen. NIETS van dat is te zien op het veld, niets. Fraser is geen eredivisie-waardige trainer dat is nu wel bewezen. Ik ben absoluut geen racist maar hoe meer donkere jongens meedoen hoe slechter het wordt. Ik weet niet waarom maar het is wel zo. Fraser zijn wisselbeleid slaat nergens op, veel te laat en verkeerde keuzes. Er is totaal geen idee in het spel en spelers kijken vaak radeloos om zich heen als ze de bal hebben. Geen idee wat te doen dus maar weer veilig terug of breed.

  Ik maak mij serieus zorgen jongens……

 2. 2

  fredski

  i rest my case……

 3. 3

  MonkNL

  Dit ligt toch echt aan de trainer en zijn gekozen taktiek.. Week in week uit geeft hij vertrouwen aan mensen die elke week weer falen.. Dit team mist lef en bluf. Bakker is hier het schoolvoorbeeld van.. Typerend voor het Nederlandse voetbal. Alles zo veilig mogelijk en het liefst breed of achteruit.. Er straalt geen plezier/passie vanaf.. Dat laatste geld voor een groot deel van de selectie overigens.. een aantal spelers zijn iig wel erg rijp voor de bank: Alberg en Zuiverloon. Bakker en Malone zou je nog in de laatste linie kunnen gebruiken zolang Tom en Kanon nog geblesseerd zijn. Marengo valt elke week goed in maar krijgt te weinig tijd. Gehrt, is hij al wedstrijdfit? Zijn inzicht en voetbal intelligentie kunnen we hard gebruiken. Duplan kan prima op het middenveld spelen samen met Kristensen en Gerht.

 4. 4

  wez

  De club haar ziel is verkocht aan een chinees die geen connectie heeft met de club en er geen reet aan doet. er val niet eens normaal te communiceren met die mensen.
  We hebben een Lichtgewicht als directeur die liever zelf in de media komt en club mensen aan de kant schuift en aangeeft iedereen zijn houdbaarheid heeft! een debiel die het contract van Fraser nog ff met een jaartje verlengd want hij heeft nog wel vertrouwen in de trainer! Deze trainer halt de kerst hopelijk niet en nu moet je zijn contract gaan afkopen! wat een directeur ben je dan. Een lamlul eerste klas is die Wigt en hoop dan ook snel dat het hele zooitje Wigt, Metgod en Fraser hun spullen pakken want zo gaat de club kapot!
  Hopelijk staan er eens haagse invensteerders op die de aandelen terug kopen van die chinees want ook die hoort hier niet!

  1. 4.1

   Kaalkop

   Het is gewoon een kk cinees, blablablabla maakt niets waar, waarom heeft ie FCDH dan gekocht als tie er toch bijna geen kk mee doet, bij de club is erg veel mis, het zit in alle geledingen. Tegelijkertijd lopen er ook een hoop mensen rond, die het wel goed doen en doe wel passie hebben voor de club. Ik hoop voor hun dat ze snel af zijn van al die prutsers zonder passie, maar ik ben voor ze dat dat nog wel ff kan duren…

 5. 5

  Janus

  Ik roep al weken dat die man er een teringzooi van maakt, maar ik val in herhaling, wij ondernemen pas actie als het bijna te laat is.

  Wat ik wel begreep is dat er crisis beraad is, wie weet ondernemen we nu wel een keer op tijd actie, het zou me verbazen.

 6. 6

  PeterDenhaag53

  Goed stukje tekst. Precies zoals ik me ook voel.
  Ben bang dat we ongelooflijk hard genaaid worden door ons bestuur en de chinese baas.
  Zal er in de jupiler league meer kansen zijn op match fixing en “moet” er dus gedegradeerd worden? Ik begrijp anders niet waarom Fräser maar gewoon trainer blijft…gaat elke week slechter!
  Zal wel paranoia worden en zal wel weer gewoon onkunde zijn waardoor ons mooie clubje totaal om zeep wordt geholpen.

 7. 7

  hageneesje

  Ik zei het vorig jaar al dat fraser niet deugt. Houdt de verkeerde spelers hand boven hun hoofd en geeft andere geen kans. Speelt laf en dat er geen zelfvertrouwen is laten de spelers duidelijk zien.

  Zo speelt hij weken met ebuehi (die er geen drol van kan) en dan ineens weer niet. Dan weer een andere opstelling als je al 2 maanden bezig bent. Hij snapt het zelf niet en dat stralen de spelers ook uit.

  Fraser verlaat onze mooie stad en mooie club voordat onze club degradeert en we rkc en nac achterna gaan.

 8. 8

  m-o

  Sinds wang er is, is er vrij weinig veranderd.

  Bij van der kallen was er ook niks.

  Begrijp niet dat wang de schuld krijgt? Als je ziet hoe hij juicht dan vind ik dat alleen maar mooi om te zien. Hij juicht nml harder dan ons allemaal. Hij heeft gewoon alle vertrouwen in het bestuur die hij heeft aangetrokken. ik denk dat dat de reden waarom fraser er nog steeds bij is.

  Als hij in de winter nieuwe spelers gaat aantrekken wil ik jullie wel eens zien praten

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl