Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Schollekop

  Geen woord teveel gezegd Ed. Wordt weer degradatievoetbal en gezien de belabberde coaching en houding zou het dit keer wel eens definitief degradatie naar de Keuken Kneuzen competitie kunnen betekenen.

  1. 1.1

   Ed

   Uhh ik ben M.Noort niet he

 2. 2

  Rob

  Mooi verhaal en dekt de lading die bij veel supporters leeft.
  Spelers hebben echt niet in de gaten lijkt het dat het heel slecht gaat. Hadddn puntenverzamel weken moeten worden maar worden degradatie angst weken.
  Bij degradatie zal meer dan de helft van de toeschouwers afhaken en daarnaast nog minder geld.
  Staat gelijk aan nooit meer eredivisie voetbal voor Den Haag

 3. 3

  Marcoke

  Zo, die kunnen ze in hun zak steken. Geen woord teveel gezegd!

 4. 4

  lodewijck van avezaath

  maar ligt het niet aan de club zelf. altijd 2dehands voetballers kopen omdat het lekker goedkoop is. zo kom je er niet. sponsors willen waar voor hun geld dat krijgen ze al jaren niet. het is leuk al die acties van ons van beren en geld ophalen maar dat zijn weer hele andere instellingen die dat moeten doen .we zijn een voetbal, hoor, een voetbalclub en geen charity instelling. dat kan je pas zijn als de club gezond is ,en dat is niet het geval.
  geef g.v d. eens geld uit stelletje armoedzaaiers. jullie (bestuur en van as)moeten nou toch ook wel een keer genoeg hebben van die bitterballen en dat gezuip en dat slechte voetbal.liever verliezen met het tweede elftal dan het zogenaamde eerste elftal. want met dat zooitje puin win je geen wedstrijd meer. het is elke week hetzelfde. dan is meijers weer klote fout op fout, dan heeft immers ze dag niet , kanon zijn ogen staat niet goed en hij wordt steeds scheler.necid wat een drama. over de keeper maar te zwijgen. tom jonge jonge wat ben je toch een slechte verdediger zo onnozel allemaal. nou ja over becker hoeft je niks te zeggen dat weten we al. ach laat ik maar ophouden mijn hoofdpijn begint weer, het is al jaren zo die ellende. bakkertje a.u.b. kom gauw terug.

 5. 5

  Hans

  FCDH till i die, maar ik krijg bijna een hartaanval als ik er naar kijk.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl