Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

19 Comments

 1. 1

  Rob

  Helaas zullen er altijd scheidsrechters zijn die goed naar de KNJB luisteren en ADO zullen naaien waar ze kunnen.
  Maar als speler weer je ook welke en zal je je in moeten houden.
  Spelers kunnen hun energie beter in het voetbal steken dan hadden we nu gedeeld 5 de gestaan.

 2. 2

  Wv

  Mocht ie zijn fluit aan de wilgen hangen mag hij er van mij naast gaan bungelen

 3. 3

  De Geep

  Het blijft een schande maar niemand die ze er druk over maakt dat dit soort schandalige wedstrijd manipulatie zomaar kan in dit land. Een onderzoek instellen waarom het bij ons zo vaak gebeurt ho maar, je gaat toch denken aan de ergste vorm van matchfixing namelijk door een bond zelf.

 4. 4

  Rob

  Het is idd een drama met de scheidsrechters maar niet alleen bij ons. Ook PSV heeft er op dit moment last van.
  Ook bij Feijenoord -AZ had een penalty gegeven moeten worden aan AZ. Wij hadden deze 100% tegen gehad.

 5. 5

  Olitano

  Die penalty was wel erg makkelie gegeven.

 6. 6

  Peter

  Die Makkelie was gisteren een plaag voor de wedstrijd.
  Heeft het compleet ver”neukd” . Logisch dat een groot deel van het publiek het dan op hem gemunt heeft. En dan gaat hij piepen. Fluit dan ook normaal leipo, dan was dit niet gebeurd.

 7. 7

  M-n

  Ben nog steeds woedend. Het erge zal nog zijn dat de club nog SV’jes gaat lopen uitdelen. de spelers begrijpen het dat we deden en ik had oprecht gehoopt dat die ermee was gekapt. Wat een kk flikker is dat zeg

 8. 8

  Verkeerde Henk

  Toegegeven Makkelie floot Makkelie tegen ons, enige discutabele beslissingen vielen tegen ons uit. Maar we moeten ook onze ogen niet sluiten……Kanon moet die overtreding niet maken, het was zwaar gestraft maar hij geeft wel zelf aanleiding om een strafschop te geven en B) wij gaan zelf ook door met die spreekkoren, op z’n minst ook niet handig en dan weet je dat de scheidsrechter bij twijfel, tegen je gaat fluiten.

 9. 9

  Kaalkop

  Dit was de zoveelste keer dat we door deze engnek zwaar genaaid werden. De spelers hebben geknokt en gestreden, maar deze wedstrijd hadden ze nooit kunnen winnen. Als we gescoord hadden, had tie hem afgekeurd en anders nog een pingel gegeven of 2e geel aan iemand van FCDH. Iedereen die zelf voetbalt of gevoetbald heeft, weet dat je niet half duels in kan gaan. Dus dat je je bij schijt maggienie je eigen in moet houden, is complete onzin, dan verlies je ook gegarandeerd

 10. 10

  Lang

  Dezelfde engnek die het record kaarten geven heeft gehaald bij ADO. Als je ziet dat die griezel fluit weet je van te voren dat je als ADO weer genaaid gaat worden.

 11. 11

  Ed

  Lijkt mij heel verstandig van de knjb om dit zeisterslaafje nooit meer hier te laten fluiten (maar dat zullen ze juist natuurlijk wel doen)!

 12. 12

  Doedel

  Gaat die gauw dood die vuile vieze rat.

 13. 13

  Iwi

  Net als die Geuzebejeuk.
  p.s dit stukkie moet eigenlijk geplubiceerd worden waar het grote publiek het ook leest.
  Top!

  1. 13.1

   Ed

   Mee eens Iwi! Maar ondanks mijn conneties blijft het vooralsnog hier op mijn site en op mijn facebook en twitter. Het word wel gelezen door de media.

 14. 14

  Frank

  Volledig eens! Wat een naargeestig zelfingenomen mannetje is dat zeg…..BAH.
  Inderdaad dit stuk delen zou prachtig zijn…

 15. 15

  Rijswijk

  Eindelijk een volle bak, sfeervol stadion, maakt zo’n waardeloze drama mislukte drama queen er direct voor iedereen een Einde aan door een overdreven reactie die volstrekt niet in de geest van de wedstrijd lag. Weer een wedstrijd verziekt voor t publiek, bedankt.

 16. 16

  De Duis

  Maar laten we ook eerlijk zijn. Voor die rode kaart stonden we al met 0-1 achter. Daar heeft Nakkelie niets mee te maken gehad. Op de eerste 5 minuten na, hebben onze spelers verzaakt. Lamlendige instelling. NAK wilde winnen en hadden daar alles voor over. Die hadden de juiste instelling. Na rust leek het erop dat wij weer sterker waren, maar dat was optisch. NAK stond gewoon met 0-2 voor en wilde die koste wat koste verdedigen. Die hoefde niet aan te vallen. Kortom, de tweede helft tegen Sparta uit werd netjes doorgetrokken naar NAK thuis.
  ADO heeft een ploeg die het moet hebben van hard werken. Als dat niet gebeurt, kunnen we makkelijk wedstrijden verliezen van dit soort tegenstanders.

 17. 17

  Doem

  zodra je zelf niet scoort….en makkelijk gaten laat vallen.
  zie ons vrijdag ook niet winnen

 18. 18

  Marcoke

  Heel naar pedant en verwaand kereltje die Makkelie. Die kop alleen al staat me niet aan, bah!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl