Over de schrijver

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  peterdenhaag53

  Grappig stukje, maar heb ook gezien dat Duplan handige tactische speler is. Dat Ahlberg en Schaken mooie combi is. Dat Den Haag aardig wat strijd leverde en zeker na de eerste 20 minuten zich herpakte. En als de verdediging op sterkte wordt gebracht , dan staat er een team wat voor verrassingen kan zorgen dit seizoen.

 2. 2

  De Geep

  Het is hopen dat ze echt wat goede centrale verdedigers erbij halen, we hebben nu wel een ervaren ploeg alleen met oudere spelers gaat ook wel ten koste van snelheid zoals we gezien hebben in de omschakel momenten.

 3. 3

  Cor

  Tegen Twente kan het elftal gelijk laten zien hoe sterk we zijn. Twente ligt op zijn kont, is bang voor zijn eigen supporters. Daar moeten wij met de nieuwe Mike in de spits en Ruben
  op rechts overheen lopen. Totaal 4 punten. Daarna 3 punten tegen Utrecht thuis is 7. Een week later minstens een punt in die Arena betekent 8 uit 4. Dan 6 kneusjes (Heracles, PEC, Excelsior, NEC, De Graafschap en Cambuur) is 18 om dan in de 11e partij thuis tegen Feyenoord op kop te beginnen met 26 uit 10. Ik zie het helemaal zitten. Durf te dromen mannen! Dat wordt vechten om de kaartjes.

  1. 3.1

   Bosaap

   We bouwen er nog drie ringen erop,,dus waarom vechten om kaartjes?

 4. 4

  A-noNiem

  Mooi stuk weer.
  Eerste goal van PSV inderdaad dik buitenspel, maar dit werd snel goedgemaakt door een makkelijk gegeven strafschop. Overtreding werd al ingezet buiten het strafschopgebied, maar Meijers liep slim door en viel handig.

  Schaken prima wedstrijd, al moet er wel iemand komen die iets met die voorzetten kan gaan doen. Duplan ook prima pot, zorgt voor rust en is sterk aan de bal.

  Grootste zorg is echt de verdediging. Daar moet echt iets bijkomen, hopen dat Kanon snel fit is.

 5. 5

  GeorgeJMS

  Misschien een gekke suggestie, maar haal Tommie gewoon terug uit Frankfurt. Die balt daar al ruim een seizoen in de onderste regionen van de 2. Bundesliga en dat gaat niet altijd even goed. En als er dinsdagavond iets duidelijk is geworden, is dat onze verdediging (nog steeds) niet op Eredivisieniveau is.

 6. 6

  peterdenhaag53

  Zekers geen gek idee George.
  Tommie terug!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl