Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  adowoman

  Pffff wat sla je de spijker op zijn kop…. Nog 5 dagen en dan is de transfermarkt weer gesloten… Maarja, of je dit zooitje ongeregeld nog kan motiveren op het veld? Ik zeg zware boete per wedstrijd, deel salaris inhouden tot ze het begrijpen en vechten tot de laatste snik!

  Ben er zondag bij, waarom? Ado zit sinds mijn kindertijd in mijn hart, daarom! Maar ik vrees momenteel met grote vrezen…. Ik duim op een ommekeer, en wel zondag al!

 2. 2

  leo

  Beste M.Noort,

  Goede column met veel zaken die waar zijn, en toch moet ik jou en ook ADOWOMAN zeggen dat ik het absoluut begrijp dat het de jongens kwalijk wordt genomen dat ze ogenschijnlijk weinig inzet tonen, aan de andere kant moet ik ook hen verdedigen en ik zal uitleggen waarom:

  Als je naar een zes punten wedstrijd moet, welke spelopvatting zou dan passen? Ten koste van alles winnen? Absoluut niet verliezen? Proberen een resultaat te halen?
  Een systeem zegt altijd wel iets over de spelopvatting, en Fraser heeft sinds Heerenveen uit dezelfde als verleden jaar, punten sprokkelen middels resultaatvoetbal. Vanuit de reactie (balverlies tegenstander) proberen in stelling te komen. Waar tot twee jaar geleden de grote kracht van ADO het counteren was, is nu het onze zwakte door de opvatting.

  Alberg zei na afloop dat in de rust gezegd is om via DE COUNTER te scoren……en dat wilde men doen met Kramer als NUMMER 10 en van Duinen als diepste man…….iedereen kan veel zeggen over een te leveren arbeid, maar als dit de opdracht is geweest met deze bezetting, dan kun je werken tot je erbij neer valt maar dan zal er nooit gescoord worden, al zouden we vier wedstrijden achter elkaar gespeeld hebben. Dit is een brevet van onvermogen naar de trainer!
  De oplossing zou zijn geweest, althans in mijn ogen, om Kramer in de rust te vervangen, van Duinen te vervangen, voor Houtkoop en Schet. Kramer heeft geen startsnelheid, noch het loopvermogen over de breedte van het veld, en van Duinen mist startsnelheid en vorm/kwaliteit.

  Wat denken jullie wat een Alberg hierover denkt? Die ziet ook wel dat dit hem niet zou worden. De moedeloosheid maakt je meester. En aangezien Alberg geen leider is, zal hij ook hierover zijn mond houden naar Fraser toe……..

  Fraser is een beginnende trainer die anderhalf jaar bezig is, maar niet 1 speler beter heeft gemaakt. Sterker nog, je ziet spelers de ontwikkeling in achteruitgang maken. Fraser heeft een ongelooflijk vertrouwen in bijvoorbeeld een van Duinen, die altijd in de basis staat, zelden gewisseld wordt etc. Het is een grote schande en ik kan ook nog wel een aantal anderen opnoemen, zoals Zuiverloon, Jansen en Malone, die ook niet het niveau meer halen.
  En zelfs Meijer gaat minder voetballen, opbouwend gezien, want verdedigend was het natuurlijk ook matig (mensen uit zijn rug, of te ruim dekken waardoor voorzetten er niet worden uitgehaald), maar het is dan ook een middenvelder.

  Er moet heel veel gebeuren want we gaan het op deze manier niet droog houden!

 3. 3

  De Geep

  De enige die inzet toont is Malone, daarnaast Fraser haalt geen spelers dat doet de club hij moet alleen er mee werken. Ons probleem is dat FCDH slecht scout en een slecht netwerk heeft dat in combinatie met veel spelers niet graag bij ons voetballen wordt het moeilijk goede spelers te halen.

 4. 4

  Wang moggel

  @Leo,

  Je hebt gelijk, ik roep al maanden dat het aan de trainer ligt.
  Natuurlijk heb je aan het begin een schokeffect en lukken er dingen net wel die nu net niet lukken.
  Het gaat niet om 1 of 2 spelers die minder zijn, maar ik herken het hele elftal niet meer terug ten opzichte van vorig jaar.

  @ M. Noort

  Fontein heeft de komst van W. Verhoek tegengehouden.
  Kan deze jongen niets aan doen en heeft toen maar voor Go Ahead gekozen.
  En neem van mij maar aan dat mijn verhaal klopt.

 5. 5

  eddy

  Frazer was verdediger,en zo speelt het hele elftal,alleen verdedigend,daarom is holla weg die dat dat niet.
  Bij achterstond staan ze nog steeds tikkie terug op hansen te spelen,hansen heeft meeste balbezit! rode kaart is een stempel,maar niet bepalend.
  de volgende 2 wedstrijden zeker geen punten,wie weet daarna weer iets,de hoge hoed van knvb zal wel weer een paar klasse sheids brengen voor ons.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl