Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Rob

  Spelers zijn lui en slecht. Hebben geen benul waar het om gaat. Zelf willen scoren terwijl een ander er beter voor staat. Met 5 man terug rennen en dan de enige speler van de tegenpartij die meeloopt niet zien. Nog steeds geen fatsoenlijke voorzet, corner kunnen nemen en de zwakte is bekend.

 2. 2

  Rob

  Lekker slim. Alle ploegen onderin pakken punten behalve die luie honden. Wat een ergenis. Blijft nu billen knijpen. Gelukkig moet NAC 7 punten halen om boven ADO te komen. Kans is groot dat Heracles er wel overeen gaat. Hebben betere instelling.

 3. 3

  Rob

  Wanneer gaat Fraiser eindelijk eens spelen met Houtkoop? Malone, van Duinen, Iakovenco en Edwards op de bank en jeugddpelers erin. Die zijn gretig en willen zich bewijzen.

 4. 4
 5. 5

  Supah 070

  Echt een hoop Robs hier

 6. 6

  De Geep

  Meestal waren er hele hoop Henkies!

 7. 7

  ooievaartjuh

  Zeur niet zo we hebben van kutrecht gewonnen en verliezen van azlet is geen schande en zeker niet uit !! always look at the bright site of life !!!!!!!!!

 8. 8

  Schollekop

  Tjonge, jonge. Verliezen van een club uit een provinciaal stadje die een veel beter elftal op de been kan brengen. Je moet je als ADO toch kapot schamen dat je geen betere spelers op kan stellen. Waar zijn al die talenten uit de regio? Voor een habbekrats naar die havenslaven of zo?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl