Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  p

  ADO is de naam 🙂

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Leuk stukje en inderdaad ook ik was weer eens blij met het elftal dat er stond en liet zien wel degelijk te kunnen voetballen . Op een speler na dan, Derijck. Iedere bal die hij had speelde hij opzij, achteruit of speelde hij naar de verkeerde kleur.

 3. 3

  Rob

  ADO heeft mij blij verrast. Speelde eindellijk weer eens voetbal. Bal werd Meern de ploeg gehouden en er werd hard gewerkt. Nieuwe spelers kunnen een goede aanwinst zijn. Als Sno fit is kan ook hij een aanwinst zijn.

 4. 4

  Cor

  Oude voetbalwijsheid: je speelt zo sterk als je tegenstander toestaat.
  Zelfs de grootste fan zal moeten toegeven dat die Tukkers met hun beginnend trainertje er afgelopen woensdag niets van bakten. Bij de meesten liep de lamlendigheid er van af.
  Vergeet ook niet dat we de eerste goal cadeau kregen. Als je uit speelt wordt zo’n handsbal afgefloten. Noordwijkse Vinkie (bezig met zijn afscheidsjaar) deed niet moeilijk voor de thuisclub. De ranglijst wordt bepaald door de arbitrage. Zie gister Heracles, dat die 2 gemiste punten nu straks tekort komt om aan de nacompetitie te ontkomen.
  Let op, kritiekloze volgers (zolang er gewonnen wordt!): ik ben dolblij met onze punten, maar qua voetbal stelt het dit seizoen weinig voor.
  Wang zal er heel wat geld in moeten pompen om een betere spelersgroep te krijgen.
  Voor dat je structureel bij de top 5 staat moet er heel wat gebeuren.

  1. 4.1

   VinzDH

   Het Nederlands voetbal stelt gewoon niks meer voor, elke club is bagger psv staat bovenaan een speelt countervoetbal. Fietstas heeft soms aardige wedstrijden en wint dan niet, zwolle komt over van de Eerste Divisie wint de beker en staat nu 3de.

   Tuurlijk speelde we zeer matig en positiespel was slechts maar inzet was er wel voor de 100% 90 minuten lang en dat is vaak anders en dan win je gewoon.

   Zonder deze inzet verlies je van dordrecht zaterdag dus hoop dat ze het weer kunnen opbrengen. De selectie is nu groter met meer bruikbare spelers dus geen inzet gelijk eruit.
   En structureel in de top 5!!! later we eerst dit jaar weer veilig spelen kunnen we in de zomer zien hoeveel extra geld er ingestopt gaat verder voor betere spelers.

  2. 4.2

   leo

   Cor, ik ben het met je eens dat Twente vrij lamlendig speelden, maar dat was zeker ook de verdienste van Ado, door vaak nu eens een keer door te dekken en ook de de pressie vooruit. Hun achterste linie is de zwakste, dus daar moet je ook de druk zetten.
   Over het voetbal in het algemeen dit seizoen is het gewoon ronduit slecht, op de eerste drie wedstrijden na. Maar woensdag stond er eindelijk weer een team, een team dat wilden winnen tot de laatste minuut ook bleef voetballen, in plaats van achteruit voetballen.
   Eindelijk moet ik Fraser complimenteren met de wedstrijdinstelling en de manier van coaching (wisselen).
   Maar we weten als geen ander, het kan zomaar vanavond weer een heel ander verhaal zijn want wij zijn geen ploeg die een bepaald niveau kan vasthouden, helaas.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl