Over de schrijver

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Vandaar

  Helemaal mee eens.
  En wat te denken dat ze deze week niet 1 vrije dag hebben…maar 5 vrije dagen! Te gek voor woorden. Plan lekker een oefenwedstrijdje in of zo na deze wanprestatie.

 2. 2

  voorburg

  2 wedstrijden goed gevoetbald en ze denken dat ze wat zijn.

  Als ze iets willen voorstellen moeten ze elke wedstrijd meer dan 100% geven als ze dit niet doen zijn het simpele voetballers.
  AUB verkoop Alberg nog vandaag zijn we van hem af met zijn kut instelling

 3. 3

  GeorgeJMS

  Ja hé, wat is er met Alberg aan de hand? Vorig seizoen samen met Meijers degenen die nooit verzaakten – zelfs niet in die bar slechte 1e seizoenshelft – en nu, met toch betere spelers voor zich dan verleden jaar, is hij nauwelijks nog zichtbaar?

 4. 4

  adonymous

  misschien zit alberg in gedachte bij groningen waar hij misschien heen zou kon zodra chery verkocht werd
  maar die hebben voor een ander gekozen

 5. 5

  Lau

  Hele goeie weerspiegelijng van hoe ik me voel(de). ZIEK ben ik er gewoon van.

  zo’n goeie selectie, zo’n goeie opening van het seizoen dacht ik, NU zullen we die neuzen eens flink aanpakken. man,man,man wat heb ik me laten opnaaien. verliezen zit er altijd in, maar op deze manier? ik schaam me geheid kapot. ik sluit me aan bij Voorburg, wat ik gezien heb zondag is een ploeg en een coach die TE gauw dachten dat ze heel wat zijn. een goed begin is goed, maar het is pas het begin. laat henk ze asjeblieft niet te gauw veren in hun hol dauwen, zeker als je ploeg zo mooi word uitgezwaaid hebben ze heeeel wat goed te maken : Heracles thuis MOET gewonnen worden.

  Respect voor alle jongens die zo vroeg hun nest uitkwamen voor deze actie, moet er nie aan denken hoe zij zich voelen.

 6. 6

  Vorepark

  We waren allemaal in een positieve flow. Overtuigd dat we FC arena even gingen oprolle. Ook ik was vol vertrouwen.
  Ondanks dat Fraser regelmatig heeft gewaarschuwd voor zelfoverschatting dachten onze spelers dat ze niet meer hard hoefden te werken, ze gewoon uit hun positie konden lopen, niet hoefden vrij te lopen, elkaar geen rugdekking hoefden te geven en ga zo maar door.

  Tja, als je zoveel talent hebt, niet te jong en niet te oud bent dan hoef je alleen maar op her veld te staan. Maar niet heus.

  Hopelijk levert deze oorwassing een wijze les op. Er is nog niets verloren maar nog veel te winnen,

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl