Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Ik ben de geschiedenis niet helemaal eens met je. Toen we onder vd Brom voor Europees voetbal gingen zat het toen nog Kyocera stadion ook niet vol, in tegendeel zelfs. Ja, toen we een feestje vierden, na de uitwedstrijd tegen Groningen, togen velen naar het parkeerterrein. Maar de week daarvoor, tijdens de thuiswedstrijd tegen Groningen, zat het stadion niet vol. Dus ook nu verwacht ik niet, behoudens evt acties, lees 2e kaartje gratis, dat het stadion vol gaat geraken. Daarnaast is het nog wat vroeg in het seizoen om ook al over play-offs te spreken. Indien we zondag tegen Groningen, de punten laten liggen, zijn de bonuspunten tegen Vitesse weer teniet gedaan.

  1. 1.1

   Kaalkop

   Ik was er bij allebei die play-off wedstrijden bij en zowel uit als thuis was het aardig uitverkocht. Zo wie zo was de opkomst bij de play off wedstrijden hoger dan bij andere clubs. Dus klopt gewoon wat George schrijft

 2. 2

  Geertruidenberg

  Laat de club eerst maar een beginnen met bus lijn die stopt bij het stadion, het is voor oudere mensen echt een kolere eind lopen, zeker als het slecht weer is vanaf halte Forepark, parkeren is te duur en na de wedstrijd sta je een uur in de file.

  1. 2.1

   Kaalkop

   Klopt. Er zijn maar weinig clubs in Nederland waar dat zo slecht geregeld is als in Den Haag

 3. 3

  Geertruidenberg

  HTM is toch sponsor? die moeten als sponsor een paar bussen laten rijden, op vertoon van kaartje GRATIS vervoer, is Randstad rail nog GRATIS? was in mijn tijd nog gratis (2010) toen reed er ook nog een bus vanaf halte Forepark, de club moet duidelijk ook nog een beetje willen investeren in de supporters!

 4. 4

  Iwi

  Volgens de statistieken hebben we in het jaar van vd Brom 10 thuiswedstrijden meer dan 14.500 thoeschouwers gehad(o.a tegen Excelsior,VVV,Nac en Nec).Volgens mijn beleving was dat ook zo.Heb ik al jaren niet meer meegemaakt.
  Zelfde stadion,zelfde locatie.

  1. 4.1

   Ed

   Off. opgave van de club gooz

 5. 5

  mars

  het stadion op pakken en lekker terug in het zuiderpark dan komen er veel meer mensen jongeren en ouderen het is gewoon te ver weg zolang het daar zit zal het nooit geen volks club meer worden vroeger liepen we naar het stadion was je hooguit een kwartiertje onderweg nu een uur en de sfeer was veel gezelliger dit ga je nooit vol krijgen

 6. 6

  Marcoke

  In Het Forepark zal je never nooit niet de “oude sfeer” van vroeger kunnen laten herleven. Het Zuiderpark had echt iets magisch ook al zag het er niet uit eigenlijk. Maar gold voor bijna alle ouderwetste stadions in NL. Ben overal wel geweest denk ik en de sfeer vroegah bij Az, Vitesse, Groningen, De Meer en al die anderen was absoluut 100x beter dan alle moderne stadions waar nu in wordt gespeeld. Maar ja, het gaat om de commercie en dat is ten koste gegaan van een heleboel clubs die daarmee hun ware identiteit hebben verloren waaronder FCDH dus. En wij hebben natuurlijk jarenlang met een imagoprobleem te kampen gehad waardoor veel mensen nog steeds niet geassocieerd willen worden met FCDH. Die vertellen liever dat ze naar 010 of 020 gaan.

  Begrijp niet dat er om en rond het stadion geen leuke stands staan met fanartikelen of meer horeca aanbod. Moet je eens elders kijken hoeveel meer gezelligheid dat alleen al geeft. Tis echt een dooie teringzooi rondom ons stadion. En onbegrijpelijk dat er geen bushalte is of dat ze die randstadrail niet hebben doorgetrokken tot voor de deur.

  1. 6.1

   Ano-Niem

   Je hebt helemaal gelijk.
   Ik ben echter ook van mening dat resultaten bijdragen aan het vol krijgen van het stadion.

   Het is jammer om te constateren, maar in Den Haag hebben we ook een hele grote schare gloryhunters die alleen komen als het een beetje lekker gaat.
   Overigens lijkt het alsof er aan de horeca binnen het stadion iets wordt gedaan. Tijdens Vitesse eindelijk een normaal broodje worst of hamburger kunnen krijgen die vers was en prima te kanen.

   Het zou echt leuk zijn als er wat standjes komen op wedrijddagen. Alleen de uitbaters van die standjes willen alleen maar komen als er voldoende afnemers zijn en dat is nou weer het probleem. Beetje kip/ei verhaal, maar dat moet op te lossen zijn.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl