Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  leo

  Beste George,

  Ik ben in grote lijnen het eens met je verhaal. Fraser heeft willens en wetens de gok genomen om druk op de directie te zetten bij het laten vertrekken/verhuren van spelers zoals een Korte, om zodoende af te dwingen andere spelers te halen. Dit kun je wegzetten als mismanagement waardoor je nu achter de feiten aan loopt omdat je simpelweg een veel te smalle selectie hebt.
  Afgelopen zaterdag laat men Kanon voortdurend opbouwen, dit terwijl iedereen weet en weer gezien heeft dat deze Kanon het aan 1 ding ontbreekt: hij kan niet voetballen. Hij moet de bal veroveren en weer inleveren, that’s it! Maar ja, inleveren bij wie? Wormgoor? Die bezit over een redelijke crossbal over 40 meter, maar iemand in de voeten spelen over 5 meter is wel degelijk teveel gevraagd.

  Dan hebben we Christensen ( vanaf wedstrijd 4 structureel zwak), Gehrt ( komt alleen tot zijn recht in een voetballend elftal, als het fysiek wordt delft hij het onderspit) en Alberg (man laten lopen, structureel) waardoor je een zeer zwak middenveld hebt, en begin je wekelijks met de hopeloos spelende van Duinen die niets meer kan brengen. Maar wat dan voor aanstaande zaterdag?

  In mijn optiek moet Fraser Dereijck naast Zuiverloon in het centrum zetten, Malone daardoor wel helaas rechtsback. Maar dan heb je in ieder geval voetballend vermogen achterin vanuit je centrum!

  Voorin moet je dreiging en snelheid erin gooien met in ieder geval Houtkoop, want de trainer begint een beetje ongeloofwaardig te worden door van Duinen te laten staan, hoe spijtig ook voor Mike.

  Kramer in de spits en Schet weer op rechts, dus weer terug naar drie spitsen.
  Middenveld terug nu weer naar Bakker als controleur (veel voetballend vermogen, inzicht en vooral gogme), Gehrt nu wel gebruiken omdat je nu wel tot voetbal komt, Alberg als de voorste middenvelder en als laatste middenvelder een stofzuiger, Murencia de kans geven?

  Groet Leo

  1. 1.1

   Ed

   Goed gezien Leo

  2. 1.2

   m.noort

   leo als enige opmerking wil je 4-3-3 spelen en zoals jij het aangeeft is er een middenvelder te veel. Ik denk echter dat je constant de strijd op het middenveld verliest. Daarom zou ik mijn voorkeur geven aan Kanon als linksback en Meijers doorschuiven naar het middenveld met Bakker en Alberg. Voorin indd Kramer maar dan wel met 2 spelers eromheen die constatnt in beweging zijn voor die doorkopballen waar nooit wat mee gedaan word.

  3. Kaalkop

   Goede suggesties m.noort en Leo denk ik. Hopelijk doet Fraser er wat mee

 2. 2

  M-O

  Fraser flipte ook nog tegen excelsior. Dat vond ik wel mooi. Laat zien dat de spelers te lui zijn en gewoon zijn afspraken niet nakomen. Wordt tijd dat we anders gaan spelen.

  Hansen-Malone-Zuiverloon-Derijck-Meijers-Bakker-Kristensen-Alberg-Mikey-KrAmer – gehrt/houtkoop

 3. 3

  leo

  M.Noort, je hebt gelijk, ik wilde perse winnen door 11 veldspelers dan maar op te stellen, misschien maken we dan wel een kans in een overtal……..geintje
  In ieder geval moet het in mijn optiek de volgende opstelling zijn:

  Hansen
  Malone Zuiverloon Dereijck Meijers

  Bakker

  Gehrt

  Alberg

  Schet Kramer Houtkoop

  Je hebt gelijk als je het over het middenveld hebt, maar de huidige situatie is dat je voorin geen stootkracht hebt, het middenveld overgeslagen wordt bij de opbouw, en in verdedigend opzicht overlopen wordt (lees:Zwolle bijvoorbeeld en met vlagen Excelsior) waardoor de druk in de achterste linie ongelooflijk is. Het huidige centrale duo is niet in staat de durf te hebben door te dekken, dat durft Zuiverloon zeker wel maar ook een Dereijck.
  Meijers moet je helaas als back laten staan, Kanon is een te groot risico in balbezit. Nu heb je in de volledige achterste linie voetbal, wat in staat is om wel de mensen te bereiken op het middenveld, waar je ook voetbal hebt met Alberg, Gehrt en Bakker.

  En laat men nu niet zeggen dat Dereijck geen recht meer heeft op een basisplaats want het merendeel was ook gewoonweg pech, alleen Cambuur uit neem ik hem kwalijk. Maar hij is normaliter wel een goede verdediger die als enige in staat moet worden geacht om op termijn een leidersrol weer te verkrijgen. Nu ontbreekt er een leider in het veld die tijdens de wedstrijd opstaat, of in ieder geval een verlengstuk van de trainer is. Zo’n rol kan alleen vervult worden door iemand die het ook door zijn voetbalk afdwingt, en dat zal nog moeten gebeuren door Timothy.

  1. 3.1

   VinzDH

   Dereijck laat me niet lachen is niks meer al 3 jaar kut, niveau onder vd Brom was eenmalig en toen was het hele elftal gewoon sterk. Nu zie je zijn tekortkomingen en is die gewoon even slecht als wat er nu staat achterin. Onnodige roden kaarten, strafschoppen en eigen doelpunten. Hij wil fouten van andere herstellen maar kan beter eerst op zijn eigen spel concentreren zodat die zelf weer beter wordt.

  2. Kaalkop

   Ja ook mee eens, maar je moet wat. Zoals het nu gaat, gaat het klootte. Derijck heeft veel meer voetballend vermogen, maar heeft idd voorlopig vooral punten gekost

 4. 4

  Bryan

  Precies Leo!! Derijk, Bakker, Schet en Houtkoop basis in!! Middenveld we hebben stuk voor stuk goeie spelers (meijers, gehrt, kristensen, alberg, houtkoop, zuiverloon) maar gebruiken ze helemaal verkeerd..

 5. 5

  VinzDH

  Met deze “defensieve instelling” is het al 1 grote gatenkaas achterin, de tegen doelpunten vallen wel heel makkelijk. Als we dan ook nog meer vooruit gaan voetballen met deze zeer matige spelers die ook nog eens totaal geen vertrouwen hebben krijgen we elke week fietstas uitslagen en eindigt je 17e..

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl