Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  Prof. Drs. S. Moesjes

  Ja tuuuuuuuuuurlijk gaat het door. Niets is betrouwbaarder dan deze soap.

 2. 2

  Vorepark

  De betaling wordt voor onbepaalde termijn uitgesteld.

  Begin mezelf wel af te vragen of ik nou een voorstander of een tegenstander van een Chinees bewind ben.

 3. 3

  eddy

  nu ondertussen tegen,geen enkele club gaat ons nog serieus nemen,en geen enkele speler komt nog

 4. 4

  ooievaartjuh

  Ik snap v/d Kallen niet, als er echt meerdere partijen waren, dan had hij die onbetrouwbare chinees toch allang een holschop gegeven lijkt mij, ik had allang de stekker eruit getrokken als ik zo behandeld zou worden als v/d kallen !

 5. 5

  Anne-Wil Pijpen

  Als 1 partij onbetrouwbaar is zou ik me dat kunnen indenken. Maar nu zijn eigenlijk alle partijen en ook alle betrokkenen onbetrouwbaar. En waarom vraag ik me dan af? Om de prijzen van eventuele aankopen laag te houden? Gaat niet werken…ze vragen toch de jackpot.
  Wees gewoon eerlijk en recht voor z’n raap. Wat hebben ze allemaal nou te verliezen?

 6. 6

  gerrit

  hoe help je een club naar de klote! Ze kunnen nu al geen geld over maken en kunnen ze dan wel in de toekomst vrijmaken en overmaken voor de club? Onbetrouwbare partij die chinezen.

 7. 7

  wangsneewang

  zo ,ik heb geld over gehouden van het vuulwelk en ga zo gauw mogelijk ping ping ovelmaken.
  en dan gaan we schittelen in de ele divisie dan wolden we kampioen.

 8. 8

  Gio

  Niet zeuren, Chinezen hebben een plan en werken dat tot de puntjes uit,heel Nederland is jaloers op deze kans.Denk positief.

  1. 8.1

   Kaalkop

   Ik hoop het, maar voorlopig krijg ik er een hangwang van

 9. 9

  Ouwe Joop

  Ik heb er geen vertrouwen in. Die acht ton gaat gelijk we naar die van der kallen . En dan als we een speller willen kopen moeten we dan ook een jaar op het geld wachten ik ben benieuwd of die allemaal goed

 10. 10

  Supah 070

  @ gio. Niet zeuren??? We worden al half jaar voor de gek gehouden!! Als t zo doorgaat voetballen we over half jaar jupiler!!! Dan kenne z nog zulke goede jaarcijfers en dit en dat hebben, blablabla als er geen versterkingen bijkomen en duidelijkheid komt ga je volgend jaar weer gewoon naar Emmen en naar Helmond, en ik geloof nooit dat we dan weer snel terug zijn

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl