Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  M-O

  Ben er helemaal klaar mee. Straks is het weer blabla.

  Kijken of de club zich kan houden aan deadline 31 december.

  Doen ze het alsnog niet, kan het bestuur een heel kankereind oprrotten

 2. 2

  M-O

  Enkeltje Chonqing .

  Opgeruimd staat netjes

 3. 3

  Anne-Wil Pijpen

  Wang kan toch gewoon zeggen wanneer het overgemaakt is? Iemand binnen zijn organisatie moet toch op de enter knop drukken in electronic banking?
  Wang kan gewoon mailen “hey Fontein, the many has been transeferd. My financial director has just pushes the enter button in EB so it should take à maximum of three days now.
  Don’t spend it all on fireworks do you hear me now?”

 4. 4

  Anne-Wil Pijpen

  Money

 5. 5

  eddy

  kunnen die lamzakken niet beter pas nieuws brengen als het op de bank staat!! wat een gelul

 6. 6

  Mike_FCDH

  Voor volgend jaar kerst?

 7. 7

  ruud 1970

  Het mooiste is als geld overgemaakt is kan die peking eend toch bank copie laten zien . Geloof er geen kut meer van.

 8. 8

  Supah 070

  Kerst 2021???????
  Maak lekkah wat bekend als t r is. Da megaule gedoe hele tijd!!!!!

 9. 9

  Verkeerde Henk

  Ga maar uit van het feit dat we ongelooflijk in de maling worden genomen Jan Herman de Bruijn. Waarom voor 25e geld als er elders staat dat Wang pas op 31-1-2015 wordt gepresenteerd. Tegenstrijdig nieuws, dus kortom er klopt geen klote van maar ik blijf hopen tegen beter weten in. Echter ik laat me graag verrassen.

 10. 10

  DzY

  @verkeerde henk
  Wat heeft een persconferentie te maken met een onderhandse betaling tussen de oude en nieuwe aandeelhouder ? Er is geen enkele reden om haast te maken met een persconferentie, dit is enkel een gebaar naar de achterban en journalistiek toe. De plannen van Fontein en van Wang zullen ongetwijfeld gefinetuned moeten worden alvorens men deze bekend kan maken. Gezien de feestdagen zal hier op zijn vroegst 2 januari mee begonnen worden, dan is 4 weken de tijd nemen zo gek nog niet. Neemt niet weg dat men vanuit de club eens zou moeten nokken met non stop niet-feitelijke info de wereld in te sturen. Want daar zakt onderhand toch echt mijn broek van af.

 11. 11

  Vorepark

  Wang Dang Doodle, all night long (hit uit de vorige eeuw van Livin Blues).

 12. 12

  leo

  Er is veel kritiek over het feit dat er vanuit ADO non- feitelijke informatie naar buiten wordt gebracht, maar stel nou dat ADO zich vanaf augustus stil had gehouden? Dan verzeker ik jullie dat het zeer onrustig was geworden binnen ADO en zeker erbuiten, want wij hadden dan in koor gezegd dat er weer geen communicatie is, dat wij niet belangrijk gevonden worden etc etc.
  Het nieuws wat voor de zomer werd gelanceerd omtrent de overname is gedaan in de veronderstelling dat de deal binnen een twee maanden beklonken kon worden, financieel gezien. Maar de partijen zelf waren en zijn overtuigd dat de intentie 100% was en nog steeds is.
  Met het aanstellen van Fontein is er gekozen om tot meer communicatie te komen, zeker gezien het feit dat er journalisten (lees: VI, Hansum, RTV West) steeds beweerde dat het hele verhaal te lang zou duren en onmogelijk door kon gaan.

  Deze strategie heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de achterban in toom werd gehouden, want anders was zeker de onrust niet te overzien geweest na het slechte presteren.
  Men heeft niet gelogen, men heeft alleen veel tegenslag gehad omdat onderschat werd hoe de Chinese Overheid hiermee omging.

  Fontein is een keurige nette man die geen onzin loopt te verkondigen, waarom zou hij? En Jan Hermen de Bruyn is een echte ADO man, die nooit deze club in diskrediet zou brengen, nooit!! Dus het feit dat hij gisteren WEER heeft gezegd dat het goed komt, dat we binnen een aantal dagen het nieuws zullen vernemen dat het geld erop staat en dat dan de zaken achter de schermen naar voren kunnen worden gehaald m.b.t. het halen van spelers, is geen luchtbel.

  1. 12.1

   Kaalkop

   We zullen het zien Leo. Voorlopig krijg ik er een hangwang van

 13. 13

  Vorepark

  Leo@ we gaan het meemaken of het een luchtbel is of niet.

  JHB en MF zijn, net als wij, volledig afhankelijk van hetgeen van Chinese zijde wordt ingefluisterd.

 14. 14

  D.H.

  Gelukkig weet iedereen hier PRECIES hoe het werkt om een club over te nemen met alle ins en outs…

  Degene die hier nu het hardst roepen van stekker eruit en optyfen etc. zijn degenen die straks voorop lopen in de polonaise als er na 40 jaar FCDH mss WEL betere tijden aanbreken….

  Dit zijn/waren ook altijd die debielen die altijd de grootste bek hebben/hadden en die veilig vrijwillig met de supporterstrein gingen en maar schreeuwen uit de ramen…, maar vooruit gaan ho maar…

 15. 15

  Vorepark

  D.H.@ voel me niet aangesproken maar wil wel even reageren.

  Of dat geld nu wel of niet komt. Je kan toch niet met droge ogen beweren dat de hele berichtgeving met mediaoptredens professioneel overkomt ?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl