Over de schrijver

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Geertruidenberg

  Binnen een maand moet de overname rond zijn? Als partijen onmogelijke eisen blijven stellen is er over een maand geen BVO meer in Den Haag , dan kan het zwarte pieten gaan beginnen en staan de grootste schreeuwer weer klaar om hun mening weer te geven, dan is een club van meer dan 100 jaar naar de klote geholpen door heren van het pluche, de zogenaamde zakkenvullers, dan zijn we weer meer dan 100 jaar terug in de tijd geworpen, dan zijn we weer gewoon een amateur clupje van de 3e divisie, dan maken we van het stadion een monument.

 2. 2

  peter vakkie g

  hij zag het niet aankomen wat een flapdrol van een trainert hebben wij !!!!!!!!!!!

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Directie, trainer, mediawoordvoerder, alles is zeer amateuristisch. Gelukkig is de directie, welke nog maar uit 1 persoon bestond, nu volledig ontmantelt maar het kwaad is al geschied.

 4. 4

  Ton hoogduin

  Een maand om eruit te komen,nou dat gaat niet gebeuren,lentze en jol hadden de gemeente 24 uur de tijd gegeven,if zoiets,belachelijk kort,of lentze/jol wil er alsnog onderuit zonder gezichtsverlies,of het is echt een bod geweest,ik twijfel,vastgoedboy lentze wil natuurlijk graag de grond hebben,ja ja ik twijfel over zijn goede bedoelingen,ik denk dat het klaar is.

 5. 5

  Rob

  10 miljoen voor het stadion en 500.000 voor de aandelen?
  Willen wel voor een dubbeltje op de 1 ste rang zitten

 6. 6

  Marcoke

  Verhaal gaat dus dat Reijntjes met van Zweden bijna op de vuist is gegaan in het stadion. Wat zijn dat voor paupers man je zo gedragen als volwassen kerels. Met dat soort types schiet je geen flikker op.

  Wat een niveau

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl