Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  Peter

  Belachelijk dat de spelers zo’n zwakke wedstrijdinstelling hebben en dat Brood ze niet kan motiveren. Opzouten dus.
  Als ze nou nog niet doorhebben dat ze zo goed als gedegradeerd zijn dan komt dat besef nooit meer..Hebben geen binding met de club.

  1. 1.1

   Hans

   Wel met hun portemonnee, vooral Kramer, de wandelende tak!

 2. 2

  heeljereetvol

  Nee, maar onderuit gezakt op het bankie zitten met een afstandbediening in de hand is nu ook niet echt een uithangbord voor de club.
  De wil om te winnen? We hebben godver pas 2 potje gewonnen die wil is er al het hele seizoen niet en trouwens vorig seizoen ook niet.
  Laten we eerlijk zijn het heeft niets met wil te maken gewoon met kwaliteit klaar meeste spelers hebben de kwaliteit van MVV nou volgend seizoen kunnen zich daar mee gaan meten.

  Van de concurrenten winnen we ook niet klaar maarja het zal die K Jol een rotzorg wezen tikt een paar ton af voor zichzelf dit seizoen voor z’n criminele beleid.

 3. 3

  Jan

  De laatste keer dat we degradeerde haalden we tijdens de winterstop 11 punten uit 16 wedstrijden, dus dat voorspeld niet veel goeds. Aan het veld kan het niet liggen in ons stadion dat we zo weinig punten pakken, na Feyenoord hebben we de beste grasmat van de Eredivisie las ik net, maar ja als de kneuzen zonder inzet en passie spelen heb je aan een goed veld ook niks👎

 4. 4

  Hans

  Het heeft geen zin om te schreeuwen! Klopt we beginnen al te lachen, vooral als Kramer verteld: maar het begint met beleving en de wil om een wedstrijd te winnen. Die wil was er niet.’

  O.k Dit is dus een erkening dat er geen wil is, dus reden voor ontslag. De grootste niksnut met de grootste mond, als ervaren voetballer. We lachen je uit Kramer, wat een sukkel ben je met je gewandel. Brood kookt van woede, wat een excuus, ook een trainer van het niveau waardeloos. De Haagse trainer van Groningen die doet het veel beter. Of niet Brood? Goed voor je c.v.

 5. 5

  Schollekop

  Dat die Kramer er nog bij zit is niet te bevatten. Traag en lusteloos met het inzicht van een pad, een clown die denkt dat hij kan voetballen. Ik heb het altijd gezegd, met Kramer kroket in je elftal speel je met 10 man. Weg met die pratende lantarenpaal!

 6. 6

  iwi.

  Kramer kan er niks aan doen dat hij niet rennen kan.
  De trainer en vooral diegenen die hem een contract aanbieden cq verlengen hadden dit al jaren geleden moeten zien.
  En Brood.Ja ach.
  Jammer jongens.
  Sparta heeft een topelftal en onze twee beste spelers weggekaapt,maar die 5-0 en 6-0 vond ik zonde
  Volgende keer beter,mannen

  1. 6.1

   Theo

   Welke beste spelers van ons die nu bij Sparta zitten bedoel je?

 7. 7

  Rob

  Pfff 3-0 en weer die Griek. Topscoorder in de Eredivisie met 19 doelpunten. 8 meer dan de nummer 2. Hadden wij er maar 1 die de helft er in zou schieten. VVV straks dubbel aantal punten dan ADO. 22 punten waarvan de meeste in 2021 gehaald zijn. Moeten hopen dat RKC, Willem II en Emmen het ook beroerd blijven doen. RKC als het zo blijft op 4 punten en Fortuna op 9 punten

 8. 8

  Rob

  Die Griek schiet er in 1 wedstrijd net zoveel in als Kramer in 19 wedstrijden. Fortuna ook winnen dus ook op 22 punten. Als die idioten aanstaande wedstrijd niet als de sodemieter de nieuwe opstelt en Kramer en co op de bank zet kan je het wel schudden.

 9. 9

  peter vakkie g

  alleen RKC is wellicht nog te achterhalen, maar ja dan moet je wel op doel schieten of over de middenlijn durven komen tegen groningen gvd 2 schoten op doel in een hele wedstrijd
  ik ben benieuwd wie er volgend seizoen nog een seizoenskaart koopt ? het zullen er niet veel zijn !!!!!!!!!!!!

  1. 9.1

   Theo

   Goed gezien. Alleen RKC nog binnen bereik. Helaas voor ons spelen die toch een klasse beter.
   Bij de bookmakers, die het meestal het beste kunnen bekijken, zijn onze kansen minimaal. Het is gebeurd met de koopman.
   Mochten we, godswonder, toch nog plaats 16 halen dan leg je het af tegen clubs als Graafschap, Almere en NAC .
   Het stadionnetje ligt gunstig voor stiekeme gokkers. Hommerson veel succes!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl