Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Mooi Bassie fluit. Dus lekker fel spelen, Bas is niet kinderachtig en daar kunnen we allicht ons voordeel uithalen. Als onze schijnt trainer nu ook nog de spelers op scherp kan zetten en niet uitspraken doet in de trant van “niet de week van de waarheid”. Dat kan namelijk ook faliekant verkeerd worden geïnterpreteerd door onze geweldige selectie……

 2. 2

  Realist

  Wow , 🙈🙈ahhhhh😂😂 amateurs 🖕🖕,

 3. 3

  heeljereetvol

  @Verkeerde Henk is je niet wat opgevallen al onze wedstrijden?

  Neem psv er is geen 1 duel uitgevochten ze mochten zelfs in de 16 de bal vrij rond tikken, ze kregen tegen strontboertjes uit Venlo al een paar schoppen onder hun luie reet.

  Zie jij die kneusjes van ons de beuk erin pleuren, ze willen niet in de duels komen worden ze moe van en moeten ze meer bewegen.

  Kijken,kijken,kijken en niet ingrijpen dat is het bij ze!

  1. 3.1

   Marcoke

   Precies dat heeljereetvol, precies dat!

   Iedere tegenstander kan en mag naar hartelust het balletje aannemen en rondspelen in ONZE 16 en 3 man kijken er naar. En dan ineens, boem de treffer en weer een kansloze middag. En vervolgens maar wijzen naar elkaar en zeggen dat ze het “te makkelijk weggeven”…..

   Van de week Europees gekeken, hoe die er bovenop zitten??

 4. 4

  Doedel

  Kijken kijken niet kopen.

 5. 5

  Rob

  Zullen ze wel anders moeten voetballen. Een ploeg die onderin bungelt met zo weinig overtredingen en kaarten zegt genoeg. Mouwen moeten opgestroopt worden en er zal gevochten moeten worden

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl