Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  carrero

  De scheidrechters zoeken tommie al heel lang. Niet zo snugger als hij en de trainer daaraan nog twijfelden. Tommie moet daarom ook lekker wegblijven bij scheidseikels. Gewoon dom van hem.
  Daar heb je toch een aanvoerder voor. Alhoewel protesteren bij voetbal sowieso nooit tot het gewenste leid blijven voetballers maar zeuren.

 2. 2

  Dolf Brouwers

  Een kind weet dat op het duidelijk zichtbaar voor het publiek twijfelen aan de aujtoriteit van de arbitrage een gele kaart staat. Dat is niet zo onlogisch omdat de stemming op de tribunes beïnvloed wordt door protesterende en kritische gebaren van spelers over de arbitrage.
  Helaas zijn zelfbeheersing en controle niet de eigenschappen waar Hagenezen om bekend staan. Dat kostte ons uiteindelijk de wedstrijd door de overtreding van Ons Jerommeke voorafgaand aan de tweede goal van Heerenveen.
  Onze Tom komt overigens nog een paar keer goed weg met zijn tackles. Ach, hij kan het ook niet helpen.
  Over de oliedomme en onverantwoorde opmerkingen van onze Hoogste Technische Baas maak ik me meer zorgen. Geeft er steeds vaker blijk van onvoldoende Zelfbeheersing te hebben zodra zich iets voordoet dat hij niet in ons voordeel vindt.
  Binnenkort komt het programma De Zwakste Schakel terug op TV. Voor je het weet zien we daar straks Ons Fonsje bungelen.

 3. 3

  Rob

  Je weet dat ze je willen naaien. Blijf er dan weg. Blijft natuurljk schandalig dat je zoveel kaarten krijgt.
  Zullen je volgende week tegen Groningen missen.

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Het moet toch bekend zijn dat als je om de var vraagt daar een gele kaart voor staat?!?!! Dan is het oliedom om daar om te vragen, bovendien moet je weten dat jij eerder een kaart krijgt dan een andere speler Tom. Kortom erg dom, maar ja, daar staan voetballers ook om bekend.

 5. 5

  Heel je reet vol

  Was ook een tyfus engnek die scheids

 6. 6

  Ton

  Wij de supporters voelen ons ook genaaid door jullie dit seizoen!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl