Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

18 Comments

 1. 1

  Rob

  Je snapt het niet? Ik wel, je kan niet keepen.
  Daarnaast lukt het ADO nooit om spelers beter te maken.
  Wel slechter daar zijn ze heel goed in.

 2. 2

  Generaal pardon

  2de goal vanuit een strafschop blijft ie weer op zijn doellijn staan de bal valt bij de tweede paal in zijn 5 meter gebied dus ook jouw fout flapdrol.

 3. 3

  Generaal pardon

  Vanuit een corner bedoel ik

 4. 4

  Hans

  Wij snappen het wel Groothuizen: Je bent een kut keeper. Maar het ergste is dat er een veel betere keeper op de bank zit. In je interview zeg je dat je goed gekeept hebt. Hoe blind kan je zijn. Net als Fons die jou steeds opstelt. ADO Alles Door Onkunde, meer is het niet. FCDH till i die, maar als het zo door gaat red ik 2019 niet.

 5. 5

  Iwi

  Wat kan die jongen er eigenlijk aan doen dat de technische staf Zwinkels niet goed genoeg vind en dat Haags talent Rody de Boer wordt weggejaagd cq ingewisseld voor een ex Ajakkus talent,omdat Fons geilt op alles met een 020 verleden?
  Groothuizen moet vervangen worden,maar hij is niet de hoofdverantwoordelijke.

 6. 6

  Iwi

  T wordt ook tijd dat er nu eens schoon schip wordt gemaakt alvoren het 12 uur is.
  Financieel wanbeleidbepalers ook graag oprotten.
  Transfergeld(Johnson)wordt bijv gebruikt om gaatjes te vullen.Met als gevolg dat vervangers niks mogen kosten. We hebben de meeste spelers op de bank zitten van alle eredivisie clubs. Terwijl onze reserves niet eens in een officiële competitie spelen.

 7. 7

  Verkeerde Henk

  Jullie kennen me als iemand die erg kritisch is maar als ik zijn interview lees zegt hij niet dat hij een goede wedstrijd heeft gespeeld, sterker hij stelt zich kwetsbaar op en geeft toe dat hij tot nu toe matig heeft staan keepen. Hiermee zeg ik niet dat hij meer krediet moet krijgen, ook ik vind dat Zwinkels nu er in moet maar ik heb wel waardering voor iemand die de fout bij zichzelf legt.

  1. 7.1

   Marcoke

   Dat is ook zo maar hij zou zelf aan moeten geven om een stap terug te doen. Dit kost punten en dat kan niet meer.

 8. 8

  Rob

  Groothuizen eruit, Zwinkels veel beter en betrouwbaar. Necid eruit, bakt er helemaal niets van. Becker hopelijk tijdje gebesseerd, beugelsdijk pakt alleen maar geel en valt de laatste wedstrijden ook regelmatig door de mand. Hoop dat Bakker binnenkort weer kan spelen, kan malone ook even op de bank gaan zitten. En Immers en Meijers moeten ook oppassen want die spelen de laatste wedstrijden ook heel matig. Dus gewoon pinas, bakker, goppel erin en desnoods falkenburg in de spits want die kutchinees die we schijnen te hebben is er alleen voor de elftalfoto. Wat een kutelftal, wordt echt oppassern dit jaar want degradatie signalen zijn volop aanwezig. Je moet er niet aan denken dat el khayati verkocht wordt of geblesseerd raakt want dan zit er helemaal niets meer in.

 9. 9

  Realist

  Wat een amateurs hahaha

 10. 10

  Peter

  Ben geen voorstander van een onervaren jonge keeper in de eredivisie. Eerst veel ervaring opdoen. Desnoods verhuren.
  Zwinkels is ervaren en fit en geeft rust in zijn achterhoede. Snap niet dat Zwinkels niet speelt.

 11. 11

  Legia

  Weer voor Jan Lul gezeten op Mn vrije zondag. Totaal geen inzet gezien of iets wat er op lijkt, angsthazen voetbal . Als die eerste bal er niet was gegaan was het ook moeilijk geworden. Wil in deze met name Nevid ff noemen die niet 1 bal goed geraakt heeft. Wat een slaojanus is dat geworden zeg…ik zeg na 3e kansloze uitwedstrijd wil ik mijn geld wel een keertje terug!!!!

 12. 12

  Rob

  Weer zelfde verhaal als toen Zwinkels ook alleen maar op de bank zat. Blessure van de keeper gaf Zwinkels de kans zich te bewijzen. Deed dit zo goed dat hij niet meer gewisseld is.
  Nu moeten wij blijkbaar een keeper opleiden zodat die straks ergens anders (levert ADO natuurlijk niks op) kan gaan keepen.
  Dat deze kluns ADO veel punten heeft gekost en nog gaat kosten maakt niet uit.
  Kan er nog wel bij in zo’n kneuze elftal.

 13. 13

  Doedel

  En zo is het rob

 14. 14

  Jezus

  Hebben jullie gezien hoe becker liep toen hij zogezegd geblesseerd eruit ging. Doet zn shirt uit en loopt gewoon weg. Ook traplopen ging hem goed af. Knap als je een liesblessure hebt opgelopen.

 15. 15

  mars

  fons hou hem lekker in het cool tot je onderaan staat die flapdrol elke wedstrijd verlies je door hem nu deze cool vorige keer die penalty eerste minuut hoelang ga je hem nog kansen geven hij kan helemaal niks aangooien ook door het midden en dan nog te hard ook wat moet je met zo eikel

 16. 16

  Marcoke

  Matig?

  JE KAN ER GEEN REET VAN KNEUS!!

  Optyften!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl