Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

14 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Hoe goed we echt zijn…..?? Laat me niet lachen……Sorry hoor laten we even reeel blijven als de oefenwedstrijden een graadmeter zijn dan overschat hij zichzelf wel heel veel. Met de transfervrij gekomen spelers gaan wij geen hoge ogen gooien.

  1. 1.1

   Wd

   Gooi jij je glazenbol nu maar kapot. Genoeg van jouw negativiteit, zoek lekker een andere club om constant af te zijken. Volgens mij ben jij een 020 trol.

   1. 1.1.1

    Verkeerde Henk

    @Wd, Neen, geen 020 trol wel een realist.

 2. 2

  Doedel

  Hij heet niet voor niks verkeerde. Slapjanus die gozer wordt er doodziek van van dat negatieve gedreun.bah.

 3. 3

  Marcoke

  Laten we de eerste 5 wedstrijden kijken hoe het gaat…dan pas (voorzichtig) oordelen

 4. 4

  Bob

  Beugelsdijk realiseert zich eindelijk dat hij elke minuut in de Eredivisie moet koesteren, zeker zolang hij als een houten Klaas blijft bewegen. Als de club verstandig is lenen ze hem een jaartje uit aan een Italiaanse Serie B club. Daar staat elke dag tenminste 1 uur gymnastiek op het programma voor elke speler. Daarna terug naar Nederland, waar zal blijken dat hij een gedaanteverwisseling heeft ondergaan. En bovendien verdedigend 100 % meer waard is geworden.

 5. 5

  Kezen met Chinezen

  We hebben een zwaar programma begin competitie, maar met leun voetbal kunnen we aardig ver komen in dit land alleen moeten we niet achter komen.
  Moeten we het spel gaan maken wordt het lastig en zal als voorgaande seizoenen ook onze verdediging kwetsbaar blijken.
  Het kan alle kanten op Utrecht scoort ook niet makkelijk hebben hetzelfde probleem als wij, we zullen het vrijdag zien.
  1 ding is zeker gezien de spelers die er gehaald zijn zal een weinig imposante begroting ingediend zijn bij de knjb.

 6. 6

  ab,ka,sc,ja,etc

  Verkeerde Henk , je hebt helemaal gelijk

 7. 7

  Kaalkop

  020 trol zou zo maar kunnen. Verkeerde Henk en Bob (is zelfde persoon?) voorspellen al jaren dat we (rechtstreeks) gaan degraderen. Gelukkig is dat niet gebeurd en hebben we ook geen play-offs hoeven spelen. Dit jaar verwacht ik ook geen problemen op dat gebied. De eerst 5 wedstrijden zijn wel zwaar en kan je door in een negatieve spiraal komen. Vorig seizoen pakten we alleen punten bij Stilburg uit dus bij winst tegen kutrecht heb je gelijk evenveel punten al

 8. 8

  Ano-Niem

  Tommie zal zich inderdaad wel weer moeten gaan bewijzen, maar met al zijn beperkingen heeft ie een ding dat voor ‘m pleit. Hij gaat er altijd volledig voor en aan strijd en passie ontbreekt het nooit bij ‘m. Als hij zich nu vooral richt op wat ie moet doen dan is het al prima. Dus beste Tommie; Schakel je mannetje uit en lever dan direct de bal in bij iemand die kan voetballen en een pass kan geven.

  Probleem is dat als Tommie lekker in de wedstrijd zit, dat ie ga denken dat ie kan voetballen en dan van die passes gaat geven die niet aankomen of een half uur onderweg zijn en makkelijk te verdedigen door de tegenstander.

 9. 9

  Kezen met Chinezen

  Dat balletje inleveren bij iemand die creatief kan voetballen en steekpassen etc. kan geven is erg lastig gezien het onze selectie aan dit soort type voetballers ontbeert.

 10. 10

  Doem

  het is dit gewoon weer hopen op zo vroeg mogelijk veilig spelen.
  laten we nu onszelf niet wijzer maken dat we denken te zijn.
  en hopen dat het een keer gaat lopen dat je een paar pareltjes hebt.
  hoezeer ik ook op el coyote hoop is dat ook geen zekerheid dat hij doorgaat op dezelfde voet

 11. 11

  Kikkers in het gras

  Het is gewoon handhaven hopen dat we en hopen te winnen van die strontdokwerkers en die andere rood/witte kneusjes dan heb ik een goed seizoen. Het zal niet anders zijn, het gezeik 3e stad en structureel hoog 3e rijtje is al tig jaar gewoon onzin dat nieuwe lelijke koekblik heeft daar ook niets aan toegevoegd behalve dat het geteisem op zuid er nog warmer bij zit.

 12. 12

  Hans

  Beste supporters,

  Waren de oefenwedstrijden tegen top teams? Nee! Maar ik hoop dat we goed beginnen tegen Utrecht. Als we die winnen, zie ik het hoopvol in. Zet hem op FCDH, laat de supporters juichen!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl