Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

17 Comments

 1. 1

  Olitano

  Hoe zit het dan met ‘je eigen broek ophouden’ ?

 2. 2

  Iwi

  ach hou toch op joh.
  Nog recht proberen te lullen ook.
  Er is ruim 2 miljoen voor Johnson en en toch ook nog opleidings en Wk centjes voor Ebuehi ontvangen?
  Hoe krijgen ze het voor elkaar.

 3. 3

  Rob

  Geld uitgegeven voor uitbreiding en versterking?
  Dit is zeker het verslag van een andere club.

 4. 4

  Realist

  Hahaha what a Joke , en weer trappen we erin .
  Wat een sukkels zijn wij eigenlijk toch !

 5. 5

  Marcoke

  Geven ze die cijfers openbaar, het kosten en baten overzicht? Zal wel niet want dan krijgen ze hele vervelende (terechte) vragen

 6. 6

  Verkeerde Henk

  Het is heel simpel, dan begroot je toch te ruim tov de inkomsten!! Hoe lastig is het om een sluitende begroting te maken? Ik ben zelf ondernemer, oké mijn begroting is ongetwijfeld wat lager maar de uitgave lopen over het algemeen gelijke trend met de inkomsten. Sterker mijn begroting schrijft wel zwarte cijfers. Hoe is het mogelijk dat jullie dat niet voor elkaar krijgen. Heel simpel, uitgave zijn hoger dan de inkomsten kant. Moet je toch iets doen aan die uitgave kant want de inkomsten kant zal niet hoger uitvallen de komende jaren. Sponsors komen niet, transfergelden kan je vergeten, misschien El Khayati maar ga daar niet vanuit. Geld van Johnsen is al verdampt, dus dat betekent snijden in de uitgave kant. Kijk dus kritisch op welke posten je kan snijden. (Ik ben in te huren??)

 7. 7

  Generaal pardon

  Ga er dan maar vanuit dat ze in de winterstop el khayati van de hand doen.Kunnen ze weer gaatjes vullen.

 8. 8

  Tiemen

  Je zal haast denken dat ze feest gaan vieren, ze staan toch maar 3.1 miljoen in het rood, kan er nog wel iets bij. En dat ondanks ontvangst hoogste transferopbrengst ooit en de andere opbrengsten, van o.a. Ebuehi. Misschien kunnen zij en hun boekhouder beter opkrassen en mensen neerzetten die wel kunnen rekenen, of misschien drastisch bezuinigen op hun eigen salarissen, ik denk dat die ook stevig wegen op de kosten. Verder zou het handig zijn spelers te huren die kunnen spelen, en niet spelers die maanden of een heel seizoen en langer moeten revalideren.

 9. 9

  Theo

  Als ik de reacties zo lees lijden heel wat supporters (bewust) aan geheugenverlies. Laten we mekaar geen mietje noemen: een paar jaar geleden heeft directeur Wigt met grote instemming van de supporters dubbeldik geïnvesteerd in de spelersgroep. Niet gehinderd door enige kennis, geadviseerd door gluiperige zaakwaarnemers (“vrienden van de club”) konden spelers die een bal nog geen meter behoorlijk naar voren konden schoppen meerjaren contracten tekenen van meer dan 2,5 ton per jaar. Als je dan ook nog tegen de grootaandeelhouder gaat procederen en wij als supporters die aandeelhouder tot op het bot gaan beledigen kom je bij de kleinste tegenslag in grote problemen.
  In het voetbal is het, net als in het zakenleven, zo dat aangegane verplichtingen als een molensteen om je nek blijven hangen. J e komt niet zo gemakkelijk van contracten af!
  Manders heeft niets geleerd van de fatale blunders van Wigt. Ook hij nheeft zich laten omlullen om bijvoorbeeld een speler als Meijers een 4-jarig topcontract te geven. Net als bij Tommie ben je die cednten gewoon kwijt.
  Onze spelers en trainers verdienen veel meer dan we ons kunnen veroorloven. Oorzaak: gebrekkige marktkennis en angst voor niet-slagvaardig te worden aangekeken.
  Typisch Haags trouwens: aardappels halen in een vioolkist.
  Let op mensen: we doen dit al bijna een halve eeuw zo!
  Onverbeterlijk.

 10. 10

  Iwi

  Mooi verhaal Theo.
  Beetje jammer dat je dan wel je medesupporters beticht van geheugenverlies.Dat is niet voor het eerst.Mooi voor jou dat jij alles zo goed weet.
  Wigt boeit niemand nog wat.
  We hebben nu te maken met Manders en zn mooie praatjes/beloftes.
  Uit jouw verhaal blijkt dus ook dat hij die niet waar kan maken.

 11. 11

  Marcoke

  Zolang wij als outsiders niet precies weten hoe de boekhouding eruit ziet kunnen we moeilijk oordelen. 1 ding kunnen we wel stellen en dat is dat er bepaalde zaken niet goed gaan zolang er, voor FCDH begrippen, dikke contracten worden uitgedeeld om spelers te binden die niet naar behoren (in relatie tot die contracten) presteren.

  Wat ik daarmee zeggen wil is, zou een veel goedkopere eigen jeugdspeler zoals Pinas nou zoveel slechter zijn dan een Beugelsdijk, Meijers of Kanon? Ik betwijfel het gezien de prestaties van deze heren de afgelopen maanden. Tel daar dhr Schaken bij op en nog een paar van die snoeshanen afgelopen jaren en dan wordt er veel duidelijk.

  Inkomsten staan daar tegenover, met Cars en een hele rits van kleinere sponsors red je het dus niet. Zeker respect voor deze bedrijven maar de vraag dringt zich op in hoeverre de werkwijze van de commercieele afdeling efficient is getuige het uitblijven van een grote naam. Als men al staat te springen en te juichen met Errea en getuige dat idiote persbericht….zegt genoeg lijkt me. Deze discussie is hier al zo vaak gevoerd maar er blijkt dus geen verbetering in te zitten.

  Er is altijd de ” cost of doing business” dat is onvermijdelijk. Ik ben ook ondernemer net als Verkeerde Henk en al heel snel kwam ik tot de conclusie dat ik onmogelijk minder kan betalen om te functioneren dus moet de focus op meer binnenhalen ipv bezuinigen. Sky is the limit natuurlijk en als je de kennis of kunde niet zelf in huis hebt betaal er dan voor! Kost gaat voor de baat uit zeker in dit geval. Manders met zijn achtergrond zou je toch hoger inschatten. Wellicht is hij te trots en te ijdel om dergelijke zaken uit handen te geven? En als hij dat wel doet is het kennelijk aan de verkeerde figuren.

  En wat is de rol van onze Chinese eigenaar hierin….?

 12. 12

  Ed

  Het is zo’n vaag wereldtje dat weten we. Maar blij zijn met (minder) verlies…uhhh

 13. 13

  Hans

  Met Nederland gaat het ook goed volgens Rutte. Staatsschuld 450 miljard! Gelukkig is het met FCDH wat milder, maar onze groot aandeel houder doet in mijn ogen niets of weinig. Er wordt geïnfesteerd in spelers die nergens terecht kunnen, maar dan heeft FCDH meestal wel plaats. United Vansen kan voor mij de boom in, een grootaandeel houder zonder visie en geld, want er wordt niets gedaan qua investeringen voor FCDH. Ajakkus verdiend 65 Miljoen nu al met de CL. Ja, de ploeg waar wij Hagenezen het straks niet meer over hebben, volgens China, met hun hoogmoed waanzin. Utopische verhalen uit een Chinese Opium kit. Het gaat gebeuren in het jaar van de Ooievaar, maar volgens mij bestaat die niet in China. Wij supporters verwachten vuurwerk, zoals de 100.000 klappers.

 14. 14

  Realist

  Beter kappuh , opnieuw beginnen onder de naam fc den haag want dit is en blijft een oneindige beerput .
  Ik steek hier Mn geld niet meer in ondanks de ooievaar op Mn rug

 15. 15

  Ton

  Marcoke slaat precies de spijker op de kop. Ben het helemaal met hem eens.

 16. 16

  Heel je reet vol

  Deze witte boorden criminelen hebben ADO zo’n slechte naam gegeven, beter dat we de naam Fc Den Haag weer gaan gebruiken die is veel minder beschadigd.

 17. 17

  Theo

  Marcoke vat het prima samen. Oorzaak jarenlang falen zit in zwak kader bij de club. Zelfbenoemde deskundigen die elkaar de hand boven het hoofd houden. Dikdoeners in clubkostuum die mensen die vragen stellen buiten de deur werken.
  In elke organisatie is de kwaliteit van het middenkader bepalend voor succes of falen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl