Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  mars

  de ploeg heeft een plan wat ze uit moeten voeren ik weet niet welk plan denk zei zelf ook niet ze voeren geen ene reet uit of zal dat het plan wezen je lult lekker uit je nek becker of zou het plan zijn vlug scoren en dan leunen wachten tot je er zelf weer een om je oren krijg

 2. 2

  Verkeerde Henk

  In dit geval wil ik t wel opnemen voor Becker. Ze worden door Fonzie met een bepaalde strijdwijze het veld ingestuurd en dat is compact staan hetgeen dus resulteert in veel mensen achter de bal. Daarnaast op t moment dat er wel balbezit is, willen een aantal naar voren en blijft de rest staan hetgeen dus resulteert in een groot speelveld. Doordat t zelfvertrouwen bij veel spelers laag is als gevolg van de vele tikken op de neus, storen ze ook niet als groep hetgeen dus ook resulteert in een groot speelveld. Ik vind Becker momenteel een van de gevaarlijkste aanvallers. Er is altijd dreiging als hij gaat dribbelen of rennen.

 3. 3

  Heel je reet vol

  Tsja, je hebt al niet zo bijster slimme trainer en als meeste spelers ook niet het vermogen hebben om het zelf neer te zetten en de leiding te nemen in het veld, dan krijg je het spreekwoordelijke gezegde rennen als kippen zonder kop en bij ons ontbeert het dan ook nog vaak aan conditie en inzet. Tel uit je winst oh sorry meestal verlies.

 4. 4

  Marcoke

  Het feit dat Becker het niet snapt zegt natuurlijk alles over A: zijn intelligentie en B: zijn totale gebrek aan zelfreflectie.

  Nou Sheraldo, kijk eens naar beelden van jezelf hoe je praat, uit je ogen kijkt en over het veld sjokt zodra je de bal kwijt bent. En vooral wanneer je eens gescoord hebt weglopen alsof je Ronaldo himself bent.

  Dat ben jij niet Sheraldo en dat zal je nooit worden ook….nooit.
  Dus die fake attitude van je (hebben meer last van zoals Depay) heel gauw afleren en beter je best doen met voetbal waar wij je dik voor betalen, dat zou al een boel helpen Sheraldo!

 5. 5

  lodewijck van avezaath

  ben het eens met verkeerde henk.

 6. 6

  Westlander

  En als ik helemaal naar fucking hereveen afreis voor een wedstrijd van me cluppie .en je na de wedstrijd nog niet ff 2tellen een praatje kan maken stoïcijns doorloopt of we er niet zijn .misselijk mannetje

 7. 7

  Jansenma

  misschien moet je gewoon eens wat meer kansen afmaken daar ben je voor gehaald en wordt je voor betaald

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl