Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  WD

  Goed bezig Sheraldo, ga zo door als na de winterstop dan ben en blijf je een toevoeging in het elftal. Dienstbaar blijven voor het elftal en niet je hoofd laten hangen na een mislukte actie. Je hebt het in je om de tegenstander dol te draaien en uitstel sprinten. Succes zondag in Emmen en de rest van dit seizoen. En vergeet niet om bij te tekenen in Den Haag. Aan Fonds zal het niet liggen. Hij heeft het altijd voor je opgenomen!

  1. 1.1

   Theo

   Logisch dat Groenendijk voor Becker kiest. Het is de enige speler met meerwaarde.
   Hij zal ons moeten redden.

 2. 2

  Marcoke

  Als Becker eindelijk gaat draaien dan is het zeker een wapen. Nu nog wat aan zijn verveelde en verwende houding doen!

 3. 3

  Iwi

  Dat Bijten is wat lichtelijk overdreven.
  Ja hij speelt lekker en heeft dreiging,maar helpt nog altijd per wedstrijd 1 a 2 100% kansen om zeep. Een killer bijt. Becker is geen killer.

 4. 4

  Ton

  Zijn rendement is niet terug te zien op de ranglijst! Alphons zegt dat hij stappen kan maken bij een topclub! Strik erom en wegwezen! Wij hebben een elftal van alleen maar voetballers die stappen willen maken en naar get buitenland willen! Ik word hier ondertussen helemaal gek van.

 5. 5

  lodewijck van avezaath

  ze willen allemaal naar het buitenland, doen, want in engeland, spanje en italie zitten e te springen op schoenenpoetsers voor het eerste elftal.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl