Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  De Geep

  Fonzie het probleem is dat iedere club ons elke wedstrijd opzadelt met een zeer groot probleem omdat ze betere en balvardigere en creatievere spelers hebben dan wij. Met Goossens en Dione winnen wij die potjes niet, je vertikte het ook om een speler als Schouten op te stellen. Met voetballers die net een bal recht vooruit kunnen schoppen en hard werken redden we het niet.
  Nu al spelers met blessures en vermoeid na een loodzwaar oefen programma manman.

 2. 2

  iwi

  Malone en Goossens basispeler.
  Hoe moet ik dat zien?
  Dat Van Ewijk,Polley en Pinas weer bankie mogen of worden uitgeleend?

 3. 3

  Rick

  Ja wat wil je na jaren wanbeleid, het kwartje gaat een keer de verkeerde kant op vallen. Waarom hebben die chinezen het in godsnaam overgenomen trouwens. Er is geen visie, geen beleid, al jaren moddert de club maar een beetje aan. De financiële cijfers zijn dramatisch te noemen.

 4. 4

  Marcoke

  Allemaal leuk dat gelul over aanvallers en middenvelders maar ons probleem ligt toch echt centraal achterin met Kanon en Tom. Die zijn zoooooo matig en laten zoveel steken vallen dat wij haast iedere wedstrijd tegengoals krijgen, ook tegen de directe concurrenten.

  Malone is geen toegevoegde waarde meer, Goossens ook niet. Dan liever eigen jeugd kansen geven want zoveel slechter zullen die niet zijn toch? Kunnen alleen maar beter worden lijkt mij…

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl