Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Soepel en doorpakken zijn nou niet echt de termen die bij FCDH passen….en “laten zien dat we heel veel voetballend vermogen hebben” is raar want dat wil zeggen dat we al die tijd zwaar voor de gek zijn gehouden. Tot nu toe hebben ze dat aardig verborgen weten te houden. Maar goed, ik laat mij graag verrassen!

  1. 1.1

   Dolf Brouwers

   Nuchtere constatering. Weer het bij FCDH passende domme gebral. Alsof we van iedereen kunnen winnen.
   Ik zou als speler/trainer maar een beetje uitkijken met die Haagse bluf.
   Waarmaken, Kampioenen!
   Terugkomen als we uit de laatste wedstrijden van dit kutseizoen 11 puntjes gehaald hebben.
   Moet voor onze Helden en het management kinderspel zijn.
   Reeds…….

 2. 2

  De Geep

  We hebben weer eens een potje gewonnen lijkt wel of we Europe in gaan, we zullen zien a.s. zaterdag zullen Makkelie wel weer krijgen en de week erop psv uit wordt helemaal lastig.
  Ga eens werk maken voor volgend seizoen Moktar en Ramselaar voetballers die wat kunnen.

 3. 3

  iwi

  Zo heb je er genoeg die op dit moment bij andere clubs voor een veel lager loon lopen te ballen maar voor ons een verrijking zouden zijn geweest.
  Met de nadruk op geweest. Die kiezen wanneer ze transfervrij zijn echt niet voor ons

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Idd we hebben een potje gewonnen en iedereen denkt dat ze nu Ajakkes zijn oid. Ze vergeten dat er tussen de 1-0 en 2-0 een fase zat dat ze niets te vertellen hadden en Utecht zo maar gelijk had kunnen maken, hetgeen ze ook deden, alleen dat deze werd afgekeurd wegens buitenspel. En zo goed was t allemaal ook niet hoor, ik heb heel veel onnodig balverlies gezien van m.n. diezelfde El-khayati. Laten we ajb met beide benen op de grond blijven want het wordt nog heel spannend, mark nu words.

 5. 5

  Schollekop

  Een zwaluw maakt nog geen zomer daarom is het het verkeerde moment om te pochen. Als je van AZ wint en Pisvee in bedwang kunt houden, dan mag je opscheppen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl