Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  Hans

  Is dat niet de doelstelling van een BVO? WINNEN!

 2. 2

  Marcoke

  Misleidend verhaal. Afgelopen jaren verspeelden wij punten aan promovendi en directe concurrenten. Dat mag niet zovaak en zo makkelijk gebeuren natuurlijk en daar is men terecht kwaad over.

  Nu hebben wij tegen Utrecht en Pisvee verloren wat gewoon betere ploegen zijn. Niks raars aan alleen hadden we die 2-0 wel moeten binnenslepen.

 3. 3

  Tiemen

  Al halen ze 5 miljoen binnen dan is er nog geen geld voor aankopen, ik vraag mij af, wat er gebeurd met die transfer inkomsten. Gaat het naar China, of wordt het gebruikt voor andere onnozele zaken. Waarom kunnen die promovendi en andere clubs rond degradatie plaatsen wel aan redelijk tot goede versterkingen komen, voordat de competitie start, volgens mij hebben die ook geen geld, dus 7 a 8 wedstrijden punten verliezen in augustus is volgens mij schuld van bestuur en scouting. Het wordt tijd dat daar ook de nodige wijzigingen komen, maar blijkbaar is van As en co beter stuurbaar en controleerbaar voor de Chinese …… zeg het maar.

 4. 4

  Rob

  Elke keer hetzelfde gelul. Je hebt met deze groep de voorbereiding gedaan en ze bakken er niks van. Dit is elk jaar hetzelfde en tot nu toe hebben we geluk gehad dat de competitie zo zwak geweest is dat iedereen van iedereen kon winnen of verliezen. Mocht dat dit jaar niet zo zijn is het einde oefening voor ADO.
  Er zit gewoon geen voetbal in. Zie ploegen met minder budget die net gepromoveerd zijn die fatsoenlijk voetbal laten zien. Natuurlijk verliezen die ook wedstrijden maar meestal wel met strijd en voetbal.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl