Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  DegradatieSpook

  Toppertje welkom terug ?

 2. 2

  IjzereRinus

  Van as “ we gaan voor kwaliteit”

  Van as “Pas als el khayati weg is kunnen we een vervanger halen”

 3. 3

  Piet

  Van as “ we gaan voor kwaliteit” ?

 4. 4

  De Geep

  Weer een harde werker, tot nu zit al de concurrentie op de bank hebben ze weer goed geregeld onze TD en staf ze hebben er kijk op dat is wel duidelijk.

 5. 5

  aadjeafkoopsom

  menig en thigadouini nu clubloos…. contracten ontbonden…. iets voor ADO voor rechtsbuiten?

 6. 6

  Ooievaar

  Er is toch echt maar één oplossing, al vele malen aangedragen. Alle verantwoordelijken er uit. Liefst morgen om 08.30. Wegwezen dus. Ook die fantasieloze trainer die tactisch erg zwak is. En Van As terug naar NAC.

  Jansma, laat hem en zijn mensen een team formeren. Mensen met verstand van zaken. Al die prutsers van het netwerk van zonen en vrienden van er uit. Dan zullen er deuren opengaan waarvan deze onbenullen het bestaan niet eens vanaf weten. Of is er iemand hier die durft te beweren dat Rinner of Manders een groter netwerk hebben dan Jansma? Die Chinezen worden van alles op de mouw gespeld. Die moeten dus hun bek houden en de tekorten afdekken.

  Rinner -de vakantieman, wat een lachwekkende toestand – ook dus, die heeft 2 jaar op zijn handen gezeten en wil nu de positie van Manders overnemen. Dan heb je 1 garantie. Dat het netwerk blijft zitten en haar macht zal verstevigen.

  Dit moet echt ten koste van alles worden voorkomen anders ga je geheid degraderen. Wel verheugend om te merken dat er steeds meer supporters wakker worden

  De club heeft veel potentie, maar op deze manier is het vissen zonder haak.
  Dit is volledig te wijten aan wanbeleid. Ingeven door vriendjes en kennissen van die vriendjes. Van scouting tot merchandise, en van commerciële zaken tot A.D. Van jeugd tot Technische staf. Het is een grote rotzooi, waar verdeel en heers lees een angstcultuur in stand wordt gehouden.

  De wal gaat het schip keren, het wanbeleid komt dadelijk glashelder naar buiten. Dan is het puinruimen.

  1. 6.1

   Jansema

   graag maar hoe

 7. 7

  Verkeerde Henk

  Muv Kramer denk ik wel dat de overige iets kunnen toevoegen, hoewel ik het van Ould Chick ook nog moet zien maar het is wel duidelijk dat we alles wat van As zegt met een korreltje zout moeten nemen en hij op financieel gebied geen donder te zeggen heeft en door het gebrek aan leiding voor zn beurt heeft gesproken.

 8. 8

  iwi

  @verkeerde Henk.
  ondanks ik geen voorstander was van de komst Kramer,denk ik wanneer Necid 2 a 3 wedstrijden droog staat,dan echt de beurt aan Kramer is.
  Door het simpele feit een dronken Aarbei nog ziet dat onze Tjech er voetballend weinig van kan en zn lompe trage bewegen probeert te compeseren met de vallende ziekte waar tot op heden geen scheids of Var intrapt.
  We spelen niet iedere week tegen die keeper van RKC.
  Er had gewoon een andere spits moeten komen waar een goeie kop op zit.
  @Ooievaar mbt vriendjes en zonen van sla je spijker op zn kop,althans ik weet dat er heel veel mensen er precies ook zo over denken.

  1. 8.1
 9. 9

  Heel je reet vol

  @Ooievaar zolang wij in de eredivisie blijven spelen zullen de parasieten blijven zitten, wil je dat ze optyften dan is degradatie de enige oplossing. Voorlopig zullen we alleen maar seizoenen zien met een hoop bagger en zal de 3e stad van het land niet vaak verder komen dan de 12e plek op de ranglijst een uitschieter daar gelaten. Er zit zoveel meer in maar de stumperds krijgen gewoon niet van de grond en dat geeft hun niveau aan klaar.

 10. 10

  Realist

  Strijd ? Ja ! Voetbal NEE

 11. 11

  Rob

  Selectie opschudden? Ziet wat van zich zelf? Jezus man. Lul niet zo dom.
  Spelers die er bij gekomen zijn waren ergens over. Niet direct topspelers en het is maar weer afwachten hoe die gaan presteren. Daarnaast is het maar de vraag of ze spelen of dat ze de bank warm houden voor van As en zijn vrienden.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl