Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  DegradatieSpook

  Weer een sloper erbij
  Nu nog een creatieve middenvelder dan zijn we klaar

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Is/wordt Kanon misschien nog verkocht? Anders zie ik dit even niet.

  1. 2.1

   DegradatieSpook

   Kanon blijft gewoon
   Meijers kan eventueel naar het middenveld , maar officeel gehaald als back up van meijers

 3. 3

  Marcoke

  Nooit van gehoord maar blij dat er extra concurrentie is voor centraal achterin. Tom kan voetballend niet mee en Kanon mag niet eens op voetbal zitten.

  Geef die jongen een serieuze kans aub want eerst moet het lek achterin worden gedicht. (Ok we hebben al 2 x de nul gehouden sinds lange tijd:) ha ha

 4. 4

  Realist

  Weer huur , waar is dat geld van al die transfers van de laatste jaren van as ? Jij vuile huichelaar / kontekruiper .
  Investeren ? Ja , in jullie eigen zak . Over mijn lijk dat ik nog 1 cent aan dit zooitje uit geef ???

  1. 4.1

   DegradatieSpook

   Lekker weg blijven realist

   Het meeste geld gaat naar de schulden
   Die jan willem wigt heeft veroorzaakt

 5. 5

  Realist

  Doe ik zeker spook op dit moment met dit amateur voetbal en spookbeleid , laat jij je maar in de zeik nemen zoals die andere 9000 kneuzen die er in trappen .

 6. 6

  Heel je reet vol

  @DegradatieSpook zo te horen ben jij van As z’n persoonlijke sponsor een bruine arm heeft hem ook geholpen hogerop te komen.

 7. 7

  iwi

  Je bent kennelijk pas een echte supporter wanneer je je kop in het zand steekt en na de eerste thuisoverwinning op 10 semiprofs van VVV ook nog eens 360° omdraait.
  Pluk de dag.

 8. 8

  DegradatieSpook

  @realist

  Je kan Beter stoppen met anti depressiva slikken want het gaat niet goed met je ouwe zeikerd

  Ga lekker naar 020 met je geouwehoer

 9. 9

  Realist

  Get a life spookje en haal je laken weg , blijf dromen want met zulke jonge neukers zoals jij word t nooit wat met deze club

 10. 10

  DegradatieSpook

  @realist

  Wat heb je eraan om elke dag over hetzelfde te zeiken op deze site ? Als je echt ballen hebt ga je morgen naar kantoor en trek je van as ff over ze tafeltje heen maar dat durf je weer niet internet held . word je nou niet depressief van jezelf ? ouwe gek

 11. 11

  Hans

  Jongens hou op met dit gedoe. Kritiek mag toch? Moeten we euforisch zijn met slecht voetbal? Als het goed gaat, geef ze dan lof! Het zijn prof voetballers die het voor hun beroep doen, en dan mag je wel wat verwachten. Iedere keer naar een slechte B film kijken is ook niet leuk, zeker als er betaald voor moet worden. De laatste 2 wedstrijden haalden wij 6 punten binnen, en daar ben ik blij mee, en weet ik zeker ook de zeikerds. Het is aan de voetballers de taak om de zeikerds de mond te snoeren met goed voetbal, vol passie en strijd. We spelen in de ERE divisie, dus spelers speel voor je eigen eer, de eer van het support, de club, bestuur, staf en de eigenaar. Dus vol gas, daar worden wij blij van! En verliezen met veel strijd geeft niet, maar zonder passie voetballen, mogen we dan zeiken?

  1. 11.1

   Supporter

   Vuile huichelaar etc. valt niet onder kritiek… Dit zijn ondoordachte uitspraken..tokkirachtig..
   Ik zou maar in jullie handjes knijpen want van As doet het echt niet slecht.. er zijn weinig TD’s die het op dit moment beter zouden doen, daarnaast is het denk ik moeilijk om iemand te vinden die bij de club zou willen werken in die functie.

   Zo gaat het ook in de politiek en bedrijfsleven, tokkie gedrag richting de mensen die arbeid verrichten en veel op de voorgrond treden. En lekker het bestuur die verantwoordelijk is hun gang laten gaan, zakken laten vullen, want die zie je toch niet, en waarom zou je nadenken over wie de echte verantwoordelijke zijn ….

  2. 11.2

   Hans

   Inderdaad zulke taal is on doordacht, we zijn allemaal supporters van FCDH, en laten we het gezellig houden op deze site. Kritiek en Lof horen nu eenmaal bij elkaar, maar laten we wel eerst nadenken wat er geschreven wordt.

 12. 12

  Realist

  Thanks hans voor je bijval , laat mij maar zeiken spook , als ik gvd Mn werk niet goed doe sta ik ook op straat en deze amateurs die tonnen in hun zak steken komen er mee weg ?
  En ouwe gek , ga jij lekker Afghanistan mafketel en blijf daar geitenneuker

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl