Over de schrijver

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Realist

  Zoals ik al dacht , leuk de 3 punten maar voetballend is het waardeloos .
  De nieuwe spelers vallen nauwelijks op . Enige lichtpunt is Meijers maar daar heb ik altijd al vertrouwen in gehad.. Eerste 20 min waren aardig , daarna amateur voetbal.
  En waarom staat die lul van malone erin ? Pfffff worden nog hele zware weken ?

 2. 2

  Heel je reet vol

  Waarom staat mongool Goossens erin, zet Malone op het middenveld kan hij werken voor de Roemeen en Haye, van Ewijk gewoon op rechtsback moet creativiteit en balvaardige spelers in dit elftal komen.

 3. 3

  Generaal pardon

  15 % balbezit in eigen huis zeg toch wel genoeg, belangrijk hoor die 3 punten dat snap ik ook nog wel maar het spel is niet om aan te zien. Haal je een creatieve middenvelder (Thomas) sla je het middenveld over met lange ballen Rkc prima positie spel Ado heeft er nog nooit van gehoord zorg er eens voor dat je de bal 20 sec. in de ploeg kan houden.

 4. 4

  Peter

  Pardew is geschrokken van het gebrek aan kwaliteit. Al met al vond ik het gisteren ook getuigen van een gebrek aan kwaliteit. Veel fouten in de passing. Veel misverstanden.
  Geluk gehad dat RKC niet tot scoren komt. Moet een hoop getraind gaan worden.
  Maar ja gelukkig wel de 3 punten.

 5. 5

  iwi

  Leuk voor ons en leuk voor Meijers zelf dat hij die vrije trap binnenschiet.
  Maar wie spreekt over een goeie invalbeurt,heeft niet gekeken of moet nodig een bril aanschraffen. Stubbs was 90 minuten lang bezig de boel wakker te houden en De Bock doet zn verdedigende taak.
  Die andere twee zijn gewoon een belediging voor o.a een Haye die vanaf zijn binnenkomst alleen de bank mocht warmhouden en nooit meer de kans krijgt om zn draai te vinden.
  Euforie maakt blind.
  Een neutrale eredivisie watcher zou na het zien van alle wedstrijden j.l.weekend zeggen dat dit elftal het allerslechtste is en nog altijd degradatie kandidaat numero uno is.

 6. 6

  Marcoke

  3 punten super belangrijk dus 1e missie volbracht. Nu zijn er nog 16 over waarvan je er minstens 5 of 6 MOET winnen…..dat is 1/3

  Het spel was verre van goed, RKC speelt veel makkelijker maar de nieuwe jongens moeten hun draai nog vinden. Ik ben zeker positief en verwacht dat we in Utrecht wel een puntje pakken en misschien wel meer.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl